M. Svůra 71.
M. Svůra 76. (p.)
2:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí si utkání zkomplikovalo, i přesto odchází Křižovatka s prázdnou


Branky


71. M. Svůra , 76. M. Svůra (p.) - 7. V. Friml , 14. P. Peterka , 29. P. Peterka
11

Pět žlutých, pět branek, tři střelci. To nabídlo utkání domácí Křižovatkou s hosty z Královského Poříčí. Domácí stále čekali na první body, hosté na tom byli o něco lépe, výkony ale zdaleka nebyly ke spokojenosti trenéra Elijáše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné vedení pro hosty

Od úvodních minut jako by na hřišti byl jen jeden tým. Domácí v úvodu sezóny stále hledají svou formu z minulé sezóny a rezervě Baníku absolutně v ničem nestačili. Netrvalo dlouho a herní převaha hostů se začala projevovat i ve skóre. Už v 7. minutě totiž natáhl ke střele zpoza vápna Viktor Friml, jehož střela zapadla přesně k levé tyči domácí branky. 1:0. O dalších sedm minut později už byl rozdíl dvougólový, načechraný centr uklidil do branky Pavel Peterka. V podstatě jako přes kopírák vstřelili hosté i svou třetí branku. Ta měla dokonce i stejného autora, povedený centr totiž opět našel Peterku, který si v zakončení opět věděl rady. Rezerva Baníku v první půli dominovala a zaslouženě tak šla do kabin s náskokem tří branek.

Zbytečné nervy, ale hosté vedení uhlídali

Do druhé půle ale vstoupili hosté buďto uchlácholeni průběžným stavem, a nebo přišel zásah zhůry, ale aktivní a kvalitní hra jako by se vypařila. Najednou se do hry začali dostávat více domácí a rozhodně nepůsobili jako odevzdané mužstvo. Důkazem toho byly dvě branky Michala Svůry. Ten se trefil dvakrát v rozmezí pěti minut. V 71. minutě využil chybné komunikace hostujících obránců, obehrál protihráče, následně si dovolil kličku i na gólmana a do prázdné branky snižoval na 1:3. V 76. minutě fauloval hostující Roman Boček ve vlastním vápně, následnou penaltu nechytatelnou dělovkou snížil Svůra na rozdíl jediné branky. Více už se ale v utkání neudálo a hosté tak přeci jen berou další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



Baník Královské Poříčí B
Jakub Kopřiva, asistent trenéra: Do utkání jsme šli s respektem k soupeři, ale také s jasným cílem získat všechny tři body. A začátek utkání byl podle našich představ. Po brankách Víti Frimla a Pavla Peterky jsme ve 14. minutě vedli 2:0. Soupeře jsme k ničemu nepouštěli, na trávníku jsme dominovali, hráli jsme to, co jsme hrát chtěli a když se Pavel Peterka po půl hodině hry trefil podruhé, zvýšil na 3:0, tak jsme očekávali, že si kluci zbytek utkání užijí a s klidem si zahrají. Ve zbytku prvního poločasu jsme měli ještě několik slibných šancí, ale žádná branka už nepadla. První polovina utkání nám vyšla jak herně, tak výsledkově. Navázat jsme na to chtěli ve druhém dějství, jenže to se nestalo. Ve druhém poločase nám nefungovalo absolutně nic, nedokázali jsme si pořádně přihrát, nedokázali jsme soupeře ničím překvapit a do šancí jsme se dostávali pouze sporadicky. A když už jsme se do nějaké příležitosti dostali, tak jsme jí trestuhodně zahodili. Zaslouženě přišel trest. Po chybě domácí dvacet minut před koncem snížili a najednou jich bylo plné hřiště. O dalších pět minut později přišel jasný faul, penalta pro domácí a bylo to pouze o gól. V posledních patnácti minutách už žádná branka nepadla a v Křižovatce jsme se tak nakonec protrápili k vítězství 3:2. Z víceméně rozhodnutého utkání jsme opět udělali drama, stejně jako před týdnem s Hranicemi. Zápas nám ukázal, na čem musíme zapracovat a co musíme do dalších utkání zlepšit. Každopádně jsme rádi za důležité tři body z venku, které ale musíme o víkendu doma potvrdit v utkání s Bukovany.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - D. Srp [-] , M. Šebesta [-] , V. Melničuk [-] , P. Mariánus [-] , L. Metlický [-] , E. Miko [-] (29. J. Sova [-] ) , M. Svůra [-] , R. Leitl [-] , M. Krhounek [-] , J. Melničuk [-]

Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - R. Soták [-] , R. Boček [-] , V. Friml [-] , J. Herda [-] (42. J. Zelenka [-] ) , M. Kratochvíl [-] , S. Nguyen [-] , J. Jiráček [-] (47. M. Suchyňa [-] ) , O. Brandl [-] (84. R. Zinner [-] ) , P. Peterka [-] , L. Kalous [-] (46. V. Horský [-] )

ŽK: 70. J. Melničuk , 80. V. Melničuk - 31. M. Kratochvíl , 76. R. Boček , 87. R. Soták .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Peschel Filip - GARDOŠ Jiří, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: výhra hostů

Křižovatka vstoupila do sezóny opravdu špatně, a potřebují bodovat. Na jejich krásném hřišti se odehraje pohledné utkání a vyhraje větší fotbalovost v podání Poříčí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů