0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 14:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec ani napotřetí nebodoval, všechny body bere Lokáda


Branky


11

Konečně prolomit šňůru proher chtěl domácí sedlec, který byl po dvou úvodních utkáních v 1.B třídě bez bodu. Úplně stejně na tom ale byli také hosté a tak bylo o zápletku předem postaráno. Na tribunu zavítalo 50 diváků

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hosty uklidnili

Do utkání vstoupili o něco lépe hosté, kteří byli na balónu jistější a kreativnější. Odměnou jim byla první branka, která padla již po čtvrthodině hry. V 16. minutě se prosadil Tello Job Sinojara a Lokáda vedla 1:0. Obraz hry se poté příliš nezměnil a tak to i nadále byli hosté, kteří měli více ze hry. A i proto se jim povedlo své vedení brzy navýšit. Ve 24. minutě se prosadil Pavel Hančin, který tak dopřál svému týmu již dvoubrankový náskok. Za tohoto stavu se týmy odebraly do kabin k poločasové přestávce.

 

Vedení už hosté nepustili

Po pauze se na hřiště vrátili domácí s mnohem aktivnějším pojetím hry a postupně začali přebírat otěže utkání. Tvořili si i více šancí, do vyložených se ale dostávali sporadicky a i když už se tak stalo, nedokázali míč dotlačit až do brány. Nejblíže ke vstřelení branky měli sedlečtí v 73. minutě ale Michal Kováč nastřelil naneštěstí pro domácí pouze břevno. Svůj tlak nedokázali domácí přetavit ani v jednu branku.

 

Mariánské Lázně si tak připisují první body do tabulky, Sedlec nadále čeká. V dalším kole hraje Sedlec opět na domácím hřišti, kde přivítá silnou Chyši, která zatím ani neškobrtla. Na půdu Lokády zavítá nevyzpytatelný celek Dolního Žandova.



Ohlasy k zápasu


TJ KSNP Sedlec
Marian Štycha, trenér: Tento zápas jsme si asi všichni v kabině představovali úplně jinak, bohužel, jak to bývá, je vše opačně a body si veze domu Lokotka. Měli jsme spousty šancí, hlavně ve druhém poločase, kdy se náš tlak navyšoval, ale branka nepadla. Tento zápas nás mrzí, v kabině jsme si snad vše řekli a společně zabojujeme v dalším zápase. Hrajeme pohledný fotbal, ale bohužel osobní chyby a nedůraznost nás stojí body.




Sestavy


TJ KSNP Sedlec
V. Mendl [-] - F. Petra [-] (60. F. Kotrč [-] ) , J. Košťál [-] , T. Kosík [-] , P. Gregor [-] - P. Krejsa [-] , J. Hofman [-] (80. M. Horký [-] ) , J. Hrbatý [-] (60. M. Kováč [-] ) , D. Štěpán [-] , P. Václavík [-] (46. M. Henzl [-] ) - J. Vydra [-]

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
D. Czibula [-] - P. Ceplecha [-] , P. Hančin [-] , M. Rehák [-] (70. T. Černík [-] ) , M. Schwertschal [-] , A. Paur [-] , P. Šimáček [-] , T. Sinojara [-] , V. Semančík [-] , S. Staněk [-] , P. Černík [-] (60. M. Semančík [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - PACELT Robert, JAROŠ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: výhra domácích

Sedlec má po návratu zatím nula bodů, ale výkony prý nebyli špatné. Navíc hráli dvakrát venku. Vítězství bych přál Lokádě, ale vím, že na venkovní zápasy se moc dobře neschází a domácí toho využijí a připíšou si první tři body po návratu na krajskou mapu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích