Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše vyprášila Aš


Branky


10. J. Velek , 15. E. Laurich , 32. D. Michel , 48. J. Velek (p.) , 78. J. Hanzlíček , 87. Š. Vála - 52. T. Sčasný , 76. B. Milata
11

Dva celky s plným počtem bodů se utkaly v rámci 3. kola 1.B třídy. Domácí Chyše hostila hráče z Aše a 100 platících diváků se těšilo na vyrovnaný a kvalitní duel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na soupeře vlétli

Hráči domácí Chyše na nic nečekali a hýřili aktivitou od samého začátku. A brzy se jim to vyplatilo. Již v 10. minutě totiž vstřelili svou první branku. Postaral se o to kapitan Chyše, Josef Velek, který zamířil přesně z přímého kopu. O pouhé dvě minuty později už to bylo o dvě branky, zvyšoval Erik Laurich, který zakončil pohlednou akci domácích. Podobným způsobem se Jiskra prosadila ještě jednou. Ve 32. minutě se mezi střelce zapsal mladý Daniel Michel a skóre bylo již 3:0.

Hostům se podařilo dvakrát korigovat, i díky početní nevýhodě ale odjíždí s debaklem

Hosté z Aše rozhodně nehodlali nic vzdát, velkou ranou pro ně proto byla další obdržená branka. Ta přišla ve 48. minutě, podruhé v utkání se prosadil Josef Velek. Hostům se záhy podařilo srovnat, v 52. minutě se o to postaral Tadeáš Sčasný, skóre bylo 4:1. Tentýž hráč se do statistik zapsal o sedm minut později, tentokrát ale negativně. Již se žlutou kartou z první půle se dopustil nevybíravého zákroku a sudí mu ukázal druhou žlutou, následovanou červenou kartou. Hostům se i přesto podařilo ještě jednou snížit, zásluhou Bryana Milaty v 76. minutě. Hned dvě minuty na to si ale vzali slovo opět domácí. Brilantním sólem se blýsknul Jiří Hanzlíček, který zvyšoval už na 5:2. Posledních 10 minut dohrávali hosté dokonce v devíti lidech. Vlastimil Svoboda musel hřiště opustit pro problémy s tříslem a jelikož už hosté neměli nikoho na střídání, strávili posledních deset minut v dvojnásobné početní nevýhodě. Šance na zvrat byly ty tam. Tečku za utkání udělal mladičký Šimon Vála, který na hřiště přišel v 82. minutě. V 87. minutě se prosadil hlavičkou a stanovil tak skóre utkání na konečných 6:2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Aš
Vlastimil Svoboda (hráč, trenér): Do Chyše jsme odjížděli s torzem lidí, nečekalo nás tam nic lehkého. V Chyši se hraje vždy těžce. Domácí nás v první půli přehrávali a vstřelili 3 branky. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně, ale po 4. brance domácích bylo rozhodnuto. Po červené kartě a mém odstoupení jsme dohrávali v 9. Chtěl bych všem klukům poděkovat za předvedený bojovný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] , J. Velek [-] , J. Hanzlíček [-] - A. Vála [-] (47. A. Svoboda [-] ) , J. Lavička [-] , J. Chára [-] - D. Michel [-] (82. Š. Vála [-] ) - D. Maier [-] (69. J. Krejčí [-] ) , O. Kubinec [-] , E. Laurich [-]

TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - J. Kotlár [-] , A. Šibal [-] , B. Milata [-] , T. Sčasný [-] , V. Svoboda [-] , J. Jarausch [-] (59. M. Kohuťár [-] ) , D. Draksl [-] , J. Martinovský [-] , F. Jaroš [-] , J. Šeffl [-]

ŽK: 15. T. Sčasný , 19. F. Jaroš , 40. J. Jarausch , 54. J. Martinovský . ČK: 59. T. Sčasný .
Hráči zápasu: J. Chára .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - FURIŠ Adam, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy vstoupily do sezóny výborně. Utkání podle mě nemá jasného favorita, myslím si, že by mohlo padnout hodně gólů a tři body nakonec zůstanou doma. Aši nepomůže fakt, že v sobotu ráno bude muset cestovat takovou dálku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů