2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 15:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Královského Poříčí těsně poráží Hranice


Branky


13. V. Číž , 15. P. Bureš - 49. F. Koubek
9

Souboj dvou celků, které stále čekaly na první body, byl k vidění ve druhém kole 1.B třídy. Královské Poříčí, které v prvním kole jen těsně padlo na hřišti Chyše, přivítalo doma celek z Hranic, které předchozí víkend utrpěl debakl od rezervy Sokolova. Na utkání se přišlo podívat 60 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla

Na utkání dorazilo i pár pozic z A poříčského A týmu, včetně Pavla Bureše a Vládi Číže. A oba dva měli v utkání velice důležitou roli. Domácí do utkání vstoupili velice aktivně a předváděli kvalitní a líbivý fotbal. To korunovali plodnou tříminutovkou. Ve 13. minutě se totiž prosadil mladý Vladimír Číž, když dokázal šikovně usměrnit střílený centr přímo do soupeřovi brány. Hned v 15. minutě vybojoval Číž balón a skvělou kolmicí mezi dva obránce vyslal do sprintu Pavla Bureše, který si v rychlosti poradil skvěle a zvyšoval na rozdíl dvou branek. Po dvou brankách jakoby se ale domácí nechali uspokojit a svou hru přizpůsobili stylu hostů, k vidění tak bylo především spousta soubojů. Do poločasu už branka nepadla a domácí tak šli do poločasu s dvoubrankovým náskokem. Csaplár už si určitě mnul ruce, ale co hraničtí?

Hostům se podařilo snížit

Krátce po zahájení druhé půle se hraničtí prosadili a snížili na rozdíl jediné branky. Ve 49. minutě se prosadil kapitán hostů František Koubek a drama bylo na světě. Obraz hry se ale příliš nezměnil a tak není velkým překvapením, že za stavu 2:1 byl nakonec zápas i ukončen. Za zmínku stojí celkem sedm udělených žlutý karet, hned 5 na straně domácího Královského Poříčí.

 

Hranice tak stále čekají na první body v sezóně, v příštím kole na domácím hřišti přivítají nevyzpytatelný celek z Habartova. Královské Poříčí si připsalo první tři body a v dalším zápase zajíždí na půdu Křižovatky. O pikantní utkání půjde především pro asistenta trenéra Královského Poříčí, Jakuba Kopřivu, který ještě v minulé sezóně působil právě v Křižovatce.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Josip Elijáš (trenér): Dnešní zápas se mi hrozně těžko hodnotí. Do stavu 2:0 jsme hráli přesně to, co jsme si řekli v šatně, a potom jsme se úplně přizpůsobili “hře” soupeře. Najednou nám na hřišti chyběl pohyb, nebyli jsem schopni si ani nahrát. No, s fotbalem to mělo společné pouze to, že se hrál na fotbalovém hřišti a 11 na 11. Ale co, už je to za námi, my bereme díky bohu 3 body a historie se už nebude ptát, jakým způsobem.




Sestavy


Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - P. Bureš [-] (88. R. Zinner [-] ) , R. Boček [-] , V. Friml [-] , J. Herda [-] , P. Peterka [-] , V. Číž [-] (69. M. Suchyňa [-] ) , J. Jiráček [-] (46. O. Brandl [-] ) , V. Friml [-] (29. S. Nguyen [-] ) , R. Jelínek [-] (46. J. Zelenka [-] ) , T. Kričfaluši [-]

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , F. Šulák [-] , J. Rohan [-] (57. K. Ferenc [-] ) , T. Glazer [-] (22. O. Hodonický [-] ) , V. Peka [-] , P. Bárta [-] (75. D. Ferenc [-] ) , F. Koubek [-] , V. Bárta [-]

ŽK: 29. R. Jelínek , 31. P. Přibys , 40. S. Nguyen , 67. J. Herda , 77. R. Boček - 57. O. Hodonický , 90. K. Ferenc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Balhar Ivan - MAKOVEC Lukáš, SZENDI Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Marian Štycha
Tip experta: výhra domácích

Po velké bitvě v Chýši je Poříčí nabuzené a chce získat všechny body doma. Věřím, že tento zápas zvládnou a body zůstanou doma. 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích