3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aš potvrdila roli favorita a Sedleci nedala ani bod


Branky


9

Na půdu Aše zavítal tým ze Sedlece. V prvním kole si domácí připsali tři body, Sedlec těsně podlehnul Habartovu a prohru chtěl nyní odčinit. Na stadion zavítalo 60 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na nic nečekali

Hosté ze Sedlece do Aše určitě nezajížděli předem poražení a chtěli se pokusit bodovat, do toho jim ale domácí hodili vidle již v 5. minutě, kdy se prosadil Vlastimil Svoboda. Po čtvrthodině hry už byl rozdíl ve skóre dvojnásobný, vedení svého týmu totiž navýšil Tadeáš Sčasný. Žádná z dalších šancí už brankou neskončila a domácí tým tak mohl jít do šaten poměrně spokojený a s relativně pohodlným náskokem. Nesouhlasil by asi pouze pan Csaplár.

Past nesklapla

Jakýkoliv druh odporu, který mohl mít Sedlec v plánu, obdržel pořádnou trhlinu v 58 minutě. Červenou kartu totiž obdržel hostující obránce Luboš Hraba. Z oficiálního zápisu: "Červená karta během zápasu, Zmaření zjevné brankové možnosti soupeřova družstva, hráč zmařil zjevnou brankovou příležitost soupeře,držením soupeře rukou za dres ze zadu.cca.před PU.hráč opustil hrací plochu a odešel do kabin." O pouhou minutu později už to navíc bylo o tři branky, podruhé v utkání se totiž prosadil nestárnoucí hráč domácích Vlastimil Svoboda.

 

Ani jeden z celků již další branku nevstřelil, Sedleci tak nezbývá, než se o první body do tabulky pokusit příští týden na domácím hřišti proti Lokomotivě Mariánským Lázním.



Ohlasy k zápasu



TJ KSNP Sedlec
Marian Štycha (trenér): Do zápasu jsme šli s vědomím, že nás nečeká nic lehkého. Aš má velké kvality a ty také předvedla hned na začátku, když jsme po rohu dostali první branku. Po celkem slušné 10 minutovce přišla osobní chyba a skóre šlo pro Aš na 2:0. V poločase jsme si řekli, že musíme přitvrdit, vyvarovat se osobních chyb a být důslednější na balónu. Po nedorozumění ve středu hřiště přišel protiútok a musel Luboš Hraba sáhnout po hráči Aše a dostal červenou kartu, po které přišla standartní situace, která bohužel skončila v naší brance. A zápas byl rozhodnut. Musím říct, že je to jiná soutěž než okresní přebor. Musíme přitvrdit a bojovat o každý balón a volné místo na hřišti. Je jasné, že jsme v přechodové fázi a ta nám dá ještě pořádně zabrat. Nevzdáme se a musíme společnými silami zabojovat hlavně doma. A věřím, že doma body získávat budeme."



Sestavy


TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - B. Milata [-] (46. J. Martinovský [-] ) , T. Sčasný [-] , V. Svoboda [-] , M. Bořil [-] (86. P. Smáha [-] ) , D. Draksl [-] , T. Vojík [-] , J. Martinovský [-] , F. Jaroš [-] , A. Šibal [-] (46. W. Skwierawski [-] ) , J. Šeffl [-]

TJ KSNP Sedlec
L. Juhás [-] - J. Košťál [-] , P. Gregor [-] , P. Václavík [-] , L. Hraba [-] , T. Kosík [-] - J. Vydra [-] , J. Hofman [-] , F. Kotrč [-] (56. M. Ziegler [-] ) , P. Krejsa [-] - - M. Henzl [-] (51. J. Hudec [-] )

ŽK: 78. J. Martinovský - 89. P. Václavík . ČK: 58. L. Hraba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řáda Josef - BOTOŠ Robert, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Marian Štycha
Tip experta: remíza

Aš patří k lídrům B-třídy, ale jako trenér Sedlece věřím, že se popereme a urveme v Aši remízu. 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích