2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Bukovany vykradly Plesnou


Branky


9

Na horkou půdu Plesné, odkud se jen velice zřídka vozí body, zajížděl tým z Bukovan. Plesná v prvním kole přestřílela Křižovatku, hosté z Bukovan na první body čekali, v úvodním kole neuspěli proti Žandovu. Na utkání zavítalo 50 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V první půli byl k vidění bojovný fotbal, ze kterého o něco více těžili domácí, žádná jednoznačná záležitost se ale nekonala. Plesná si vytvořila dvě tutové šance. Sebastian Linhart se dostal k dorážce, která si jednoznačně říkala o gólové zakončení, ale bohužel pro domácí minul. Chvíli na to se domácí dostali do šance, když Linhart dostal pas a zatáhl míč, následně přihrál Bláhovi, který se ocitl zhruba 10 metrů před brankou, ale také minul. A tak trestali hosté. Ve 35. minutě se k zakončení dostal Daniel Psota a ten se nemýlil. Bukovany si tak do šaten odnášely těsné vedení 1:0.

Bojovný výkon Bukovan přinesl body

Zarputilí bukovanští se prezentovali nesmírně bojovným výkonem plným podstoupených osobních soubojů. Jeden z nich šel daleko za hranu pravidel a rozhodčí Szendi ukázal červenou kartu hráči Bukovan, Jakubu Zronkovi. Oficiální zápis z utkání: "Červená karta během zápasu, Surová hra, podrazeni soupere zezadu v neprerusene hre v souboji o mic za pouziti neprimerene sili. faulovany hrac domacich c.5.zapas nedohral." Bukovany ale přesto zůstávali v utkání aktivní a odměnou jim byly další dvě vstřelené branky. A o obě se postaral Daniel Psota. Prosadil se v 74., a potom i v 80. minutě a díky jeho hattricku vedli hosté už 3:0. Od té doby nastoupil enormní tlak Plesné, která cítila, že by oslabeným bukovanským ještě mohla pořádně zatopit pod kotlem. V 81. minutě dostal Václav Panuška míč do šestnáctky, povodil si dva hráče a vystřelil z velice ostrého úhlu. Hostující gólman Lukáš Balada ale předvedl zákrok, který si za rámeček nedá a míč si v podstatě srazil do vlastní brány. O pět minut později už byl rozdíl pouze jednobrankový, Petr Schaller rozehrával přímý kop a tvrdou střelou nártem na zadní tyč snížil na 2:3. Další branka už ale nepadla a Bukovaky si tak poměrně překvapivě odváží domů všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart (hráč domácích): Oproti minulému týdnu se to nedá srovnat, z naší strany to nemělo šťávu a nechali jsme se psychicky stáhnout soupeřem a rozhodnutími rozhodčího, který z toho udělal bramboračku.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner (trenér hostů): K utkání v Plesné jsme odjížděli bez několika hráčů a zároveň s pokorou ke kvalitě domácího mužstva, které se bude řadit k favoritům soutěže. Utkání bylo plné osobních soubojů a emocí, ale zároveň i kvalitních fotbalových akcí. První poločas přinesl naše vedení 1:0. V kabině jsme si trochu vysvětlili, jak pokračovat, ale začátek druhého poločasu a bylo vše jinak. Přišlo zbytečné vyloučení a vynucené střídání. Přesto jsme dokázali bojovností navýšit náskok na 3:0. Od 80. minuty jsme se jen bránili tlaku domácích a i přes dvě obdržené branky jsme utkání dotáhli do vítězného konce. Všichni hráči si zaslouží pochvalu a poděkování za to, že se vydali ze všech sil a díky tomu si vezeme 3 body. Pochvala směřuje také k domácím za kvalitní výkon, výborně připravenou hrací plochu a také všem fanouškům obou mužstev, protože návštěva a kulisa byla výborná.



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
J. Postolka [-] - J. Štefek [-] (46. R. Glazer [-] ) , M. Eliáš [-] , R. Kopecký [-] , O. Paluka [-] (62. A. Šulek [-] ) - V. Pfortner [-] (74. P. Lekeš [-] ) , P. Schaller [-] , P. Malý [-] , V. Bláha ml. [-] - V. Panuška [-] , S. Linhart [-] -

TJ Baník Bukovany
L. Balada [-] - J. Zronek [-] , D. Psota [-] , M. Hamouz [-] , P. Abeldinov [-] , D. Psota [-] , T. Pippenbacher [-] (46. D. Fülöp [-] ) , L. Pech [-] (74. V. Kolář [-] ) , J. Koptík [-] , J. Kukla [-] , J. Bauchner [-] (46. L. Seman [-] )

ŽK: 70. A. Šulek - 27. L. Pech , 35. J. Zronek , 71. M. Hamouz . ČK: 53. J. Zronek .
Hráči zápasu: J. Štefek - D. Psota .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - PACELT Robert, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Marian Štycha
Tip experta: výhra domácích

Plesná doma body moc neztrácí. Věřím, že toto pro ni bude jasná záležitost. 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích