Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 10:30

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plesná přestřílela Křižovatku a odváží si všechny body


Branky


9

Jeden z celků, který se v předešlé sezóně pohyboval v horních patrech tabulky, TJ Jiskra Plesná, zajížděl v 1. kole karlovarské 1.B třídy na trávník obávané Juveny Křižovatky. O Plesné se mohlo hovořit jako o mírném favoritovi, Křižovatka ovšem hrála na svém domácím trávníku. Utkání přihlíželo naprosto fenomenálních 200 diváků a ti se postarali o skvělou atmosféru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po první půli šli domácí do kabin se ztrátou

Byli to hosté, kdo otevřel skóre. Ve 12. minutě se prosadil šikovný Václav Panuška.  Na odpověď od Křižovatky se nemuselo čekat dlouho, již v 17. minutě totiž srovnal na 1:1 Karel Mariánus. Ani to ale nebyl konečný výsledek první půle. V minutě 37. distribuoval krásný centr kapitán Jaroslav Štefek na naběhnuvšího Václava Panušku, na kterého se seběhli hned tři protihráči. On však zachoval chladnou hlavu a nahrál úplně volnému Sebastianu Linhartovi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě, i gólmana, a daroval svému týmu jednobrankové vedení.

Další tři branky Plesné rozhodly

Křižovatka určitě vstupovala do druhé půle s vidinou obratu skóre, ten se ale bohužel nekonal. V 57. minutě dal Petr Schaller průnikový pas do prostoru Václavu Panuškovi, který zatáhl balń a zpětnou přihrávkou našel úplně volného Václava Bláhu, který střelou placírkou uklidil míč pod víko domácí svatyně. 3:1. V 63. minutě vstřelil svou druhou branku utkání Sebastian Linhart, když zakončil únik Václava Panušky, který se snažil vstřelit branku sám, býval by byl ale minul branku, nebýt rychlosti Linharta, který míči ještě stihnul změnit trajektorii a nasměrovat ho do branky. Tentýž hráč pak zkompletoval i svůj hattrick! Sebastian Linhart totiž v 73. minutě po několika výměnách míče s kým jiným, než Václavem Panuškou, dopravil míč v podstatě až do brány. Křižovatka se ještě pokusila o odpověď, v 77. minutě snížila díky Michalovi Svůrovi  a v 86. minutě proměnil penaltu Ondřej Kuchta, na stavu 3:5 se ale ukazatel skóre zastavil.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart (hráč hostů): Své výkony musíme ještě vylepšit. Obrana zahrála dnes solidní výkon. Jsme rádi za 3 body, to je pro nás nejdůležitější. Kdyby jsme proměnili víc šancí, mohlo být dříve po zápase. Bohužel jsme si to zkomplikovali sami hlavně my vepředu.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
M. Krhounek [-] (57. J. Toncar [-] ) - V. Bláha st. [-] , E. Miko [-] (55. V. Altman [-] ) , M. Svůra [-] , J. Melničuk [-] (68. J. Svůra [-] ) , K. Mariánus [-] , P. Mariánus [-] , O. Kuchta [-] , R. Kirch [-] (68. P. Chýle [-] ) , J. Rada [-] (46. R. Leitl [-] ) , V. Melničuk [-]

TJ Jiskra Plesná
J. Postolka [-] - R. Kopecký [-] , B. Votruba [-] , O. Paluka [-] , A. Šulek [-] (46. M. Eliáš [-] ) , J. Štefek [-] - P. Schaller [-] , V. Pfortner [-] , V. Bláha ml. [-] (73. P. Malý [-] ) - V. Panuška [-] , S. Linhart [-]

ŽK: 32. J. Melničuk , 57. K. Mariánus , 90. J. Svůra - 35. A. Šulek , 47. M. Eliáš , 49. O. Paluka , 57. V. Bláha ml. .
Hráči zápasu: V. Panuška , S. Linhart .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Godža Ladislav - VU David, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: výhra hostů

Derby. Fanoušek si na úvod sezony nemohl přát nic jiného, než tento dlouho očekávaný zápas. Dorazí hodně fanoušků, na hřišti se bude jiskřit a bude se na co dívat. Oba celky počítají ztráty, takže nebudou kompletní. Strašně bych Juveně přál tři body, ale myslím si, že to Plesná zvládne a vyhraje. Tipuji 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů