M. Tuček 65. (p.)
1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 10:30

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová si smlsla na Hazlovu


Branky


65. M. Tuček (p.) - 2. T. Balák , 8. N. Tůma , 32. N. Tůma , 75. T. Balák , 77. N. Tůma
9

Na horkou půdu Hazlova zajížděl ambiciózní tým z Lipové. 60 diváků se těšilo na atraktivní podívanou a té se také dočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v první půli

Hned ve 2. minutě si centr Tomáše Baláka domácí obránce ukázkově srazil do vlastní branky, branka však byla nakonec stejně uznána Balákovi - 0:1. V 8. minutě si naskočil na centr Pavla Slováka obávaný střelec Nicolas Tůma a hlavou zvýšil na 0:2. Ve 32. minutě to bylo již o tři branky, když se samostaným únikem blýskl opět Nicolas Tůma a vstřelil svou druhou branku v utkání.

Zázračný obrat se nekonal

Hazlovským se sice povedlo v 65. minutě snížit - po faulu, kterého se dopustil Pavel Dulovec, zahrávali domácí penaltu a Michal Tuček snížil na 1:3. V 75. minutě se Tomáš Balák zbavil šikovně svého obránce a křižnou povedenou ranou z šestnáctky zvýšil na 4:1. O pouhé dvě minutý později rozehráli hosté rychle a chytře přímý kop - od Dana Čížka na Nicolase Tůmu, který se zbavil obránce a nechytatelnou střelou z 20 metrů do šibenic zvýšil na 5:1 a zároveň tím zkompetoval svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma (hráč hostů): Troufám si říct, že jsme měli od 1. minuty utkání pod kontrolou. Hazlov samozřejmě na jejich menším specifickém hřišti kousal, ale naštěstí jsme to zvládli a připisujeme si důležité tři body. Chtěl bych pochválit celý tým, protože všichni jsme předvedli dobrý výkon podpořený poctivostí. Soupeři děkujeme za utkání a hodně štěstí v dalších bojích.



Sestavy


FC Jiskra Hazlov
T. Buřič [-] - M. Tuček [-] , F. Mezera [-] , T. Polan [-] (46. M. Mikeš [-] ) , M. Hlivjak [-] , J. Kadlec [-] , J. Šole [-] (46. M. Kukačka [-] ) , F. Fuxa [-] (53. R. Matfiak [-] ) , P. Fuxa [-] , P. Plzák [-] , V. Strnad [-]

TJ Sokol Lipová
M. Dulovec [-] - P. Slovák [-] (46. M. Tůma [-] ) , N. Tůma [-] , T. Balák [-] , L. Anděl [-] , D. Čížek [-] , P. Dulovec [-] , M. Glazer [-] , J. Žahourek [-] , J. Žuk [-] , M. Voborník [-] (57. P. Mezera [-] )

ŽK: 17. T. Buřič - 28. P. Slovák .
Hráči zápasu: T. Buřič - N. Tůma , J. Žahourek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - ŘÁDA Josef, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: remíza

Zápas, na který jsem sám hodně zvědavý. Lipová chce hrát o nejvyšší příčky, takže by podobné duely měla zvládat. Jenže v Hazlově je specifické prostředí a domácí navíc nemají vůbec špatný tým. Naopak. Čekám vyrovnaný duel. Tipuji 2:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů