Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory darovaly kanára oslabeným Mariánkám


Branky


9

Po šlágru minulého kola, ve kterém Dvory nestačily na Trstěnice, museli varští fotbalisté zabrat v dalším kole, pokud chtěli zůstat na dosah špičce tabulky. Utkání hostil Drmoul, kde je vyzvali hráči z Mariánských Lázní. Těm se v posledních utkáních příliš nedaří a teď na ně navíc čekal extrémně těžký zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuta, první branka

O jak těžké utkání půjde ukázali hosté domácím hned v první minutě utkání. O první branku se postaral Jaroslav Šimků a Dvory vedly velice rychle o jednu branku. Na brzkou branku ale nikdo dlouho nenavazoval a i přes vytvořené šance se skóre poměrně dlouho neměnilo. Důležitý moment přišel ve 26. minutě, po nešetrném faulu v souboji o míč totiž musel hřiště předčasně opustit mladý šikovný fotbalista z řad Mariánských Lázní, Adam Bártl. Od té doby začal tlak hostů narůstat. Necelých deset minut před koncem přišla velice důležitá branka Filipa Němce, který poslal hosty do dvoubrankového vedení a spoluhráče tím značně uklidnil. O šest minut později navíc přidal další cennou pojistku Jakub Dušek a domácí si o poločase nesli do šatny tříbrankové manko. 

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhé půli hosté dominovali a potvrdili to také střelecky. Po necelých deseti minutách vstřelil svou druhou branku Filip Němec a Dvory vedly již o čtyři branky. Po hodině hry měli hosté již dva dvougólové střelce, když se opět prosadil nestárnoucí Jarda Šimků. Zdálo se, že za pětibrankového rozdílo se utkání dohraje, necelých deset minut před koncem ale vstřelil poslední branku zápasu Filip Němec, pro kterého to byl zároveň zkompletovaný hattrick. Dvorští fotbalisté si připisují jednoznačné vítězství a v tabulce se drží nadále na druhém místě, těsně za Trstěnicemi. Těm bude zkontumováno utkání s Merklínem, který se k utkání nedostavil a rozdíl mezi týmy tak bude nadále čtyřbodový.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - V. Kotous [-] , J. Mucek [-] - K. Doležal [-] (46. F. Straka [-] ) , P. Holub [-] (46. M. Kapolka [-] ) , A. Bártl [-] , D. Samek [-] , F. Chlad [-] (77. T. Šelmek [-] ) , F. Florian [-] , L. Černohorský [-] (46. D. Kuchárik [-] ) , D. Šlajs [-]

TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] (79. M. Vízek [-] ) - J. Sedláček [-] , T. Randa [-] (62. D. Slakoper [-] ) , J. Došek [-] , M. Pavliš [-] (69. Z. Mudra [-] ) , J. Šimků [-] , J. Nerad [-] , F. Němec [-] , L. Havel [-] (69. D. Vaník [-] ) , T. Oslovič [-] , M. Holcman [-]

ŽK: 51. D. Šlajs , 67. F. Seleši . ČK: 26. A. Bártl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - MACHÝČEK Lukáš, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 15:49
David Křížek

Expert: Lukáš Kunz
Tip experta: výhra domácích

Když se Mariánky sejdou, tak mohou zvítězit, volím jedničku.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:14

Tip: výhra domácích