0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:00

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr podzimní části ovládly Trstěnice


Branky


71. F. Labai , 74. J. Dvořák , 89. O. Synek
8

11. kolo 1.A třídy přineslo zápas, na který tolik fanoušků čekalo celou sezónu. Trstěnice již třetí sezónu v řadě aspirují na postup, v cestě jim tentokrát nestojí Covid, ale ke hvězdám stoupající Dvory, které hlásí posilu vedle posily, hrají pod taktovkou Ládi Vízka a na domácí půdě chtěli naplno prokázat svou kvalitu a sílu. Zápasu přihlíšela stovka diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd, především neudělat chybu

Ve vzduchu bylo od úvodního hvizdu cítit mnohé, především ale lehká nervozita a tendence nedopustit se zbytečné chyby. I pro sudího Coufala byla první půle spíše odpočinková, na práci toho příliš neměl. K vidění bylo hned několik šancí. Více střeleckých pokusů zaznamenaly domácí fotbalisté, trstěnická jedenáctka si ale vytvořila více vyložených gólovek a ke vstřelení branky několikrát nechybělo mnoho. První půle ale gól nenabídla, zápas ale pomalu nabíral na tempu a stovce diváků nezbývalo, než se těšit na to, co přinese druhá půle.

Po hodině hry se začal lámat chleba

Ve druhé půli už to byli především hosté, kteří se starali o tvorbu hry a směle dirigovali tempo utkání. Co začalo jako mírná převaha postupem minut přerůstalo v jednoznačně lepší výkon. Není žádným tajemstvím, že se domácí neschází na tréninky v takovém počtu, v jakém by bylo záhodno, o čemž jsme si také povídali s Ladislavem Vízkem. Hosté prokazovali svůj značný fyzický fond a po hodině hry už na hřišti dominovali. Krátce po hodině přišla velká kaňka na utkání v podobě nešťastného zranění Lukáše Nezvala, kterému touto cestou přejemé brzké uzdravení. O několik minut později předvedl skvělý průnik Marek osvald, která nasadil protihráči jesle, zatáhl míč po pravé straně, poslal do vápna přízemní centr, kterým našel Ferka Labaie a ten střelou zprvní napálil míč pod břevno, brankář Novák byl bez šance. O tři minuty později bylo pro hosty ještě veseleji. Hned z další akce vedené po pravé straně se podobně skvěle trefil Jakub Dvořák a Dvory prohrávaly již o dvě branky. Domácím se jen velice obtížně hledala jakákoliv odpověď na velice kvalitní trstěnický výkon, což pramenilo v pojišťovací branku hostů v samotném závěru utkání. Domácí svou hru museli otevřít, z čehož pramenil rychlý protiútok hostů, míč si přebral Ondřej Synek a po dlouhém úprku směrem na branku domácích nakonec dloubáčkem překonal brankáře Nováka a bylo to 0:3. Za tohoto stavu sudí Coufal utkání ukončil a hosté tak udělali nesmírně důležitý krok směrem k postupu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Karlovy Vary-Dvory
Jaroslav Šimků, hráč: První půle byla v rámci oťukávání a čekání, jak na tom kdo je. Myslím, že v první půli byla hra vyrovnaná a střelecky jsme na tom byli lépe, než hosté. Druhá půle už byla v režii hostujícího týmu. Do cca 60. minuty byla hra vyrovnaná, ale od 60. minuty, kdy odstoupil kvůli zranění jejich nejlepší hráč, začali být paradoxně lepší a dali nám tři rychlé góly. Je si třeba sportovně přiznat, že Trstěnice nás přehráli a mě to s tímhle mančaftem ani tak moc nemrzí. Porazil nás tým, který poctivě trénuje a za to je odměněn skvělým fotbalem a dobrými výsledky. My jsme za necelé dva roky udělali velký skok v podobě 1.A třídy a jsme v podstatě pořád v začátcích a za běhu se snažíme doplnit mančaft vhodnými posilami. To se nám daří a už teď mohu prozradit, že k nám přijdou již v zimě minimálně tři hráči s parametry 3. ligy. Pracujeme i na mládeži a jelikož máme za sebou velice silnou osobu, Lukáš Havla, tak věřím, že se tady ještě budou dít zajímavé věci. Trstěnicím blahopřeji k vítězství a zároveň jim slibuji, že jim na jaře porážku oplatíme!

TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák, trenér: Na tento zápas jsem se velmi těšil. Hrálo se o přední příčky. V První půli byla znát nervozita z obou stran, ale přesto jsme si vytvořili minimálně 4 vyložené šance, bohužel neproměnili. Soupeř za první půli hrozil jen ze standartních situací, jinak jsme ho do ničeho nepustili. V druhém poločase už jsme potvrdili naší kvalitu a soupeře přehráli ve všem. Vyrovnali jsme se se špatným terénem, připravovali šance a hlavně jsme byli trpěliví. A potvrdili jsme to krásnými brankami, které nebyly náhodné, ale vypracované. Kaňka na utkání je opětovné zranění L. Nezvala. Velkou oporou nám byli naši Fanoušci, kteří přijeli v hojném počtu a za to jim patří velké poděkování.



Sestavy


TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] - M. Schneider [-] (88. D. Vaník [-] ) , D. Slakoper [-] (67. J. Sedláček [-] ) , T. Randa [-] (82. L. Kába [-] ) , M. Pavliš [-] , M. Holcman [-] , J. Šimků [-] , J. Nerad [-] , F. Němec [-] , T. Oslovič [-] , J. Došek [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - F. Labai [-] , J. Dvořák [-] , L. Nezval [-] (63. P. Hraško [-] ) , J. Buday [-] , M. Osvald [-] (84. K. Ilko [-] ) , T. Oleksink [-] , O. Synek [-] , M. Štrupl [-] , T. Chlapec [-] (55. R. Danko [-] ) , A. Novák [-]

ŽK: 35. T. Randa , 58. M. Holcman , 65. M. Pavliš - 53. M. Štrupl .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - VU David, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:13
redakce fotbalunas.cz

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Dvory jsou silným soupeřem, ale věřím, že to s klukama z Trstěnic zvládneme.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:23

Tip: výhra hostů