Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 12:00

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín otočil utkání s Pilou a bere všechny body!


Branky


8

Sedmibodový Merklín přivítal na svém hřišti Pilu, která měla před zápasem více než dvojnásobek získaných bodů. Hosté jsou silní především na domácím hřišti, i tentokrát ale měli v plánu připsat si všechny tři body. K tomu také vykročili tím správným způsobem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů

Tak, jak se očekávalo, sledovala padesátka přítomných diváků především bojovný fotbal s šancemi na obou stranách. Soubojový fotbal plný bojovnosti je pro hosty vodou na mlýn a to se ukázalo ve 24. minutě, kdy se zásluhou útočníka hostů Ondřeje Harasiewicze poprvé měnilo skóre, bylo to 0:1. Více branek první půle nenabídla a kromě jedné žluté karty, kterou viděl Vlasta Kubín ve 39. minutě, toho hlavní sudí Vokoun moc na práce neměl. Domácí ale potřebují nutně bodovat všude, kde se dá, a proto se nabízela otázka, zda se jim podaří s tímto zápasem ještě něco udělat. 

Klíčová čtvrthodina

A záhy začalo být jasné, že podaří. V 53. minutě se domácím podařilo vyrovnat, branku vstřelil teprve 16letý Jan Kovalčík. O pět minut později bylo pro domácí ještě veseleji, do vedení je poslal Milan Sýkora a hosté působili značně rozhozeně. Čtvrthodina zmaru byla zakončena třetí brankou v jejich síti, dílo zkázy dokonal Miroslav Jonáš, který zvýšil na 3:1 a s Baníkem Pilou to vypadalo zle nedobře. Následný vyvíjející se tlak vyvrcholil v samém závěru v kontaktní branku, o kterou se postaral Vlastimil Kubín. Ta přišla ale až v 89. minutě a ve zbývající chvilce již hosté vyrovnat nedokázali. Domácí si tak připisují velice cennou výhru, hosté naopak zakusují hořkou porážku. 

 

Další víkend zajíždí Pila na další velice těžké utkání do Chebu, Merklín zajíždí na půdu nesmírně silných Trstěnic.



Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - J. Menčík [-] , M. Petrik [-] , J. Kovalčik [-] , M. Sýkora [-] (82. J. Virtel [-] ) , D. Klimm [-] (76. Š. Gargula [-] ) , M. Jonáš [-] , T. Skreptáč [-] , S. Skořepa [-] , P. Hladík [-] , P. Chomát [-]

TJ Baník Pila
P. Štrébl [-] - V. Kubín [-] , K. Mourek [-] , M. Mäsár [-] (46. R. Kubín [-] ) , R. Vavřina st. [-] - M. Burda [-] , R. Vavřina [-] , O. Brožík [-] , J. Plic [-] - O. Harasiewicz [-] , V. Šimůnek ml. [-] -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - MELNIČUK Matěj, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:13
redakce fotbalunas.cz

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Výhra Pily. Pila má teď fazónu, tak bych dal na ně.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:23

Tip: výhra hostů