Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku zvádli o chlup lépe hosté z Dvorů


Branky


8. J. Plic , 36. M. Burda , 48. M. Mäsár , 60. M. Burda - 4. J. Došek , 10. J. Nerad , 43. F. Němec , 54. J. Nerad , 72. J. Nerad
8

Utkání s předem jasným favoritem mělo nakonec mnohem dramatičtější průběh, než se očekávalo. Není tajemstvím, že Baník Pila je nejsilnější na domácím hřišti, přesto se ale nečekalo, že takovým způsobem potrápí varské Dvory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů

Skvělých 120 diváků přišlo podporovat domácí hráče v bojovném výkonu, ti však už ve čtvrté minutě museli lovit míč ze své sítě. Po rychlé akci na pravé straně přišel od Nerada centr do pokutového území, ve kterém se šikovně odpoutal od obránce Jakub Došek a hlavou poslal Dvory do vedení. Pile se ale o pouhé čtyři minuty později podařilo srovnat. Křížnou přihrávku na hranici šestnáctky si převzal Jakub Plic a prudkou střelou propasíroval míč za záda Gábora. Remízový stav ale vydržel pouhé dvě minuty, přesně v desáté minutě zahrával Jaroslav Nerad přímý volný kop a za jeho kvalitní exekucí se brankář Štrébl mohl pouze ohlédnout. Krátce po úvodní půlhodince se ale domácím podařilo opět srovnat. Po rychlém prostrčení na pravou stranu si Marek Burda navedl míč až do útočného vápna a následným zakončením překonal varského gólmana. 2:2. Dvě minuty před koncem první půle se hostům podařilo jít potřetí v utkání do vedení. Po chybě v kombinace domácích ve středu hřiště se do rychlého úniku dostal Filip Němec, který prokázal své kvality a nabídnutou šancí nepohrdnul. Domácí tak šli do kabin s těsným mankem.

Přestřelka pokračovala

Po pouhých třech minutách druhé půle se domácím podařilo již potřetí vyrovnat. Po nedůrazném odkopu ve vápně hostů se k míči dostal záložník Marek Mäsár a uklidil ho za záda Gábora. Šest minut a hosté šli počtvrté do vedení. V 54. minutě obdržel Jaroslav Nerad parádní centr přímo na hlavu, který dokázal umístit mimo dosah brankáře Štrébla a do branky. 3:4. Přesně po hodině hry byl stav 4:4. Domácí již počtvrté v zápase srovnali, chyby v obranné řadě hostů se podařilo využít Marku Burdovi, pro kterého to byla již druhá branka v utkání. Poslední slovo měli hosté. Čtyřikrát o vedení přišli, napopáté ho již udrželi. Jaroslav Nerad opět prokázal své nesporné kvality, když se další skvělou exekucí přímého kopu postaral o pátou, rozhodující a vítěznou branku svého klubu. V poslední čtvrthodině již další branka nepřišla, Dvory si tak připisují cenné a náročnější vítězství, než asi předpokládali.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Pila
Vlastimil Kubín, hráč: Od začátku utkání zápas nabral na tempu, které vydrželo až do konce. Hned ve třetí minutě dokázali hosté využít naší nekoncentrovanosti a dostali se do vedení. Naštěstí přišla rychlá odpověď, ale záhy jsme opět inkasovali a dokázali srovnat až necelých deset minut před koncem. Tím jsme asi viděli konec půle a ještě do šatny jsme stihli bohužel inkasovat. Měli jsme ještě nějaké šance na srovnání, ale ke konci už chyběla přesnost a také asi i to štěstíčko. Těžké hodnocení zápasu, ve kterém dokážeme vstřelit čtyři branky, ale odejdeme bez jediného bodu. Pozitivem nám může být to, že jsme se vždy po inkasování dokázali prosadit a držet tak se soupeřem krok. Škodou naopak to, že jsme se nedokázali ani jednou dostat do vedení, i když by se k tomu určitě nějaké příležitosti našly. Remíza by utkání slušela více, hosté ale byli o jeden zásah pečlivější a tak si odvážejí všechny tři body.

TJ Karlovy Vary-Dvory
Ladislav Vízek, trenér: My jsme do té Pily přijížděli, to je taková milá vesnička, takhle za stádem krav se dáte doleva, no a už jsem tušil, že nás ten zápas bude trošku bolet. Nechci určitě říct, že to bylo vesnický, nebo tak něco. Ale prostě jsme očekávali tvrdší fotbal a v tom jsme se nemýlili. Ale věřím, že jsme se s tím dobře vypořádali, první půle byla totálně pod naší taktovkou. Oni ale ve druhé půli prokázali velkou bojovnost a dali do toho srdíčko, fotbalově jsme přesto byli furt lepší.



Sestavy


TJ Baník Pila
P. Štrébl [-] - A. Roubíček [-] (22. K. Mourek [-] ) , R. Vavřina st. [-] , J. Tišnovský [-] (84. T. Verzich [-] ) , V. Kubín [-] - M. Mäsár [-] , R. Vavřina [-] , J. Plic [-] , O. Brožík [-] - V. Šimůnek ml. [-] , O. Harasiewicz [-] (29. M. Burda [-] )

TJ Karlovy Vary-Dvory
R. Gábor [-] - T. Randa [-] , J. Došek [-] , D. Vaník [-] (90. M. Gojkovič [-] ) , M. Holcman [-] , J. Šimků [-] , J. Nerad [-] , F. Němec [-] , L. Havel [-] , M. Schneider [-] , M. Pavliš [-]

ŽK: 88. V. Kubín - 60. T. Randa .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jati David - TICHOTA Martin, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 12:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:29

Tip experta: výhra hostů

Souboj sousedů tabulky, stejně si ale myslím, že kvalitou jak hráčskou tak trenérskou mají Dvory a z venkovního pažitu si odvezou hubenou výhru 0:2.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:00

Tip: výhra hostů