6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov si z Trstěnic odváží kanára


Branky


9. F. Labai , 24. F. Labai , 67. F. Labai , 73. J. Buday , 80. F. Labai , 88. R. Danko
8

Rozložení sil bylo předem jasné. Trstěnice se pohybují na špici a sbírají výhru za výhrou, Dolní Rychnov měl po devíti utkáních osm bodů a dnes by potřeboval zázrak, aby na nějaké body dosáhnul. Čtyřmi brankami se blýsknul Ferko Labai.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v úvodní půlhodině

Trstěnice jsou na svém hřišti nesmírně silné a své fotbalové kvality ukazovali od prvních minut na hřišti. Hosté se snažili bojovností soupeři vyrovnat, stav utkání se ale změnil už v úvodní desetiminutovce. Poprvé se prosadil Ferko Labai, který má našlápnuto k bojům o nejlepšího střelce soutěže. Od deváté minuty vedli domácí 1:0. Hosté flintu do žita neházeli, jejich soupiska je ale velice citelně ovlivněna velkým množstvím zranění. Na utkání proto přicestovalo je třináct hráčů, v základní sestavě nastoupili tři dorostenci a všechny tyto faktory se na hře podepsali. Ve 24. minutě šli domácí do dvoubrankového vedení a byl to opět Francisc Labai. I přes zarputilý rychnovský výkon tak šli domácí do kabin s vedením 2:0.

Další branky až po hodině hry

Na další branky se čekalo poměrně dlouho, v chladném počasí se ale padesátka přítomných diváků fotbalem určitě nenudila. V 67. minutě korunoval Labai svůj čistý hattrick a Trstěnice vedli už 3:0. Tím byl veškerý odpor hostů zlomen. O šest minut později se prosadil kapitán Jiří Buday, 4:0. Deset minut před koncem vstřelil svou čtvrtou branku Labai a o osm minut později přidal šestou, poslední branku svého týmu Radek Danko

 

Hosté si z Trstěnic odváží neoblíbeného kanára a myšlenkami už se musí připravovat na další těžké utkání, na domácí půdě přivítají Mariánské Lázně. Trstěnice čeká po splněné povinnosti pravděpodobně největší zápas sezóny, v neděli totiž zavítají na půdu varských Dvorů, k vidění bude určitě pro A třídu nadstandardní fotbal.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - M. Zeman [-] (61. P. Šanda [-] ) , O. Parák [-] (46. K. Ilko [-] ) , L. Nezval [-] , J. Buday [-] , F. Labai [-] (82. R. Danko [-] ) , T. Oleksink [-] (72. D. Vorel [-] ) , O. Synek [-] , M. Štrupl [-] , T. Chlapec [-] (46. P. Hraško [-] ) , A. Novák [-]

SK Dolní Rychnov
T. Lídl [-] - R. Bartoš [-] , M. Dvořák [-] , P. Kalabza [-] , P. Sedláček [-] , F. Hedar [-] , P. Vůjtěch [-] , D. Reismüller [-] , J. Dlouhý [-] , V. Vondrys [-] , V. Šantora [-]

ŽK: 59. L. Nezval - 59. R. Bartoš , 77. P. Kalabza , 86. V. Šantora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Balhar Ivan - PACELT Robert, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:29

Tip experta: výhra domácích

Trstěnice jsou válec, chtějí všem týmům dokázat, že mají na to postoupit do kraje a proto v tomto kole nezaváhají a Rychnov přejedou s nulou vzadu. Tipuji 4:0.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:00

Tip: výhra domácích