P. Hruška 14. (vl.)
Z. Rakaš 23.
M. Prečan 62.
T. Studeník 80. (vl.)
4:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice těsně poráží Kraslice


Branky


14. P. Hruška (vl.) , 23. Z. Rakaš , 62. M. Prečan , 80. T. Studeník (vl.) - 7. T. Dočkal , 47. D. Palocsányi , 56. T. Dočkal
8

Zápas o šest bodů mezi Citicemi a Kraslicemi sliboval parádní fotbal, vyrovnanou bitvu a 80 diváků doufalo také ve spoustu branek. Padlo jich sedm, takže odcházet mohli spokojeni. Ač byli celkem na obou soupiskách na střídání pouze čtyři hráči, zápas se hrál po celou dobu ve vysokém tempu. Utkání "rozhodly" dvě vlastní branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení pro domácí

Do utkání nastoupily o něco lépe domácí Citice, přesto to byli hosté, kteří udeřili velice brzy jako první. Domácí si sice vypracovali hned v úvodu velkou tutovku, tu ale skvěle vychytal Svoboda. Již v sedmé minuty se po rychlém brejku prosadil kapitán Kraslic Tomáš Dočkal a bylo to 0:1. O dalších sedm minut později bylo srovnáno, když si dlouhý centr do vápna nešťastně srazil do vlastní svatyně Pavel Hruška. V poměrně vyrovnané první půli měli o něco více šancí domácí a jednu z nich se jim povedlo zužitkovat. Kolmici za obranu obdržel dvacetiletý Zdeněk Rakaš a ač se na první pohled zdálo, že míč v pohodě dostihne gólman hostů Svoboda, ukázal Rakaš svou velkou rychlost, míč si kolem brankáře píchnul a následně měl velice snadnou úlohu, trefit odkrytou branku. Vedení dokázali domácí udržet až do konce první půle, ve které sudí Procházka neměl příliš důvodů cokoliv nastavovat.

Hosté otočili

Do druhé půle vstoupili krasličtí fotbalisté jako uragán! Hned po dvou minutách obdržel David Palocsányi krásný dlouhý pas od Studeníka, neméně krásně si ho zpracoval a následný únik zakončil kvalitní střelou k tyči, na kterou brankář Rajtšlegr nemohl dosáhnout. A o necelých deset minut bylo hostům ještě více do zpěvu. Ve skrumáži ve vápně se nejlépe zorientoval Tomáš Dočkal a svou druhou brankou v utkání poslal Kraslice do vedení! Jednogólové manko ale krátce po hodině hry smazal Michael Prečan. Ten stál na konci dlouhého autového vhazování, které propadlo vápnem a Prečan následnou hlavičkou do protipohybu nedal Svobodovi možnost na míč dosáhnout. Remízový stav vydržel až do 80. minuty. V té ale selhala komunikace mezi Studeníkem Svobodou, kdy první jmenovaný, ač pod žádným tlakem, hrál naslepo malou domů, gólman Kraslic se ale nacházel jinde a míč se nakonec dokutálel až za brankovou čáru. Celá situace může hosty mrzet o to více, že jen několik okamžiku předtím se do skvělé šance řítil Dočkal, v gólové příležitosti ale nastřelil pouze brankáře. Dvě vlastní branky v síti Kraslic tak znamenají, že si cennou výhru připisují Citice.



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
Roman Bureš, hráč: V sobotu na domácím hřišti nás čekal zápas s týmem z Kraslic. I přes jejich menší počet bodů nás velice potrápily. Na rady našeho trenéra Jiřího Procházky jsme opět nedali. A to nás hned v 7 minutě stálo gól, kdy hráč hostujícího týmu Tomáš Dočkal vstřelil první branku. Ve 14. minutě po centru Michala Kessla si do vlastní brány srazil míč Michla Hruška. Poté se skóre vyrovnalo na stav 1:1. Šance byly na obou stranách vyrovnané. Vedení se překlopilo na naší stranu ve 23 minutě zápasu. Kdy gól vstřelil hráč Zdeněk Rakaš. Do druhé půle zápasu jsme vstoupily s tím že soupeř nakopává dlouhé míče. Na to jsme bohužel nezareagovali. Ve 47 minutě se nám to vymstilo, když protihráč vstřelil vyrovnávací gól na 2:2. V 56 minutě se prosadil hostující hráč Tomáš Dočkal po nedůrazné obraně našich hráčů. V 62 minutě skóroval náš hráč Michal Prečan hlavou. Skóre tím bylo dorovnáno na 3:3. Po neshodě hostujícího brankáře se spoluhráčem došlo opět ke gólu do vlastní branky. Velké poděkování tímto patří našim fanouškům, kteří nás podporují v našich výkonech.

SK Kraslice
Tomáš Procházka, předseda klubu, trenér, hráč: No co k tomu říct. Opět promarněná příležitost. Do zápasu nastoupili lépe domácí, ale my jsme v podstatě z první akce dali vedoucí branku. Poté se nám dařilo eliminovat útoku domácích, ale bohužel jsme je nakopli trochu hloupým vlastním gólem. I když jsme pak dostali druhou branku, věřil jsem, že v tomto zápase jsou Citice k poražení. Vstup do druhé půle byl parádní, rychle jsme zápas otočili a byli jsme navýši. Jenže zase nedůslednost v obraně a rázem to bylo 3:3. Poslední branka (vlastenec) byl jen hřebíčkem do rakve, navíc když jsme pár chvil předtím mohli jít opět do vedení. Myslím, že výkon nebyl úplně špatný, ale již dlouhodobě nás sráží neproměňování šancí a dostáváme příliš laciné branky. Domácím gratuluji k vítězství, nicméně si myslím, že by tomuto utkání slušela spíš remíza.



Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - M. Prečan [-] , Z. Rakaš [-] (86. D. Peřina [-] ) , T. Rajtšlegr [-] , M. Dědič [-] , J. Krajňák [-] , J. Procházka [-] , M. Kessl [-] , D. Drabík [-] , R. Bureš [-] (76. P. Bodnár [-] ) , P. Šimek [-]

SK Kraslice
M. Svoboda [-] - T. Schwarz [-] , J. Šiman [-] , D. Palocsányi [-] , T. Košťál [-] , J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Studeník [-] , V. Lomoz [-] , P. Hruška [-] , T. Procházka [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - PACHTOVÁ Michaela, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:29

Tip experta: výhra domácích

Citice umí střílet goly, což předvádí skoro každé kolo a jejich hřiště jim v tomto kole dosti pomůže a porazí Kraslice. Tipuji 5:2.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:00

Tip: výhra domácích