R. Panajotov 43.
M. Vágner 80. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 10:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket si s Kynšperkem rozdělil body


Branky


43. R. Panajotov , 80. M. Vágner (p.) - 75. J. Onyedikachi , 83. F. Zázrivec (p.)
8

Poslední tým tabulky, Loket, zajížděl na horkou kynšperskou půdu. Dopředu se těžko hledal favorit, Kynšperk je doma velice silný, loketské výkony jdou ale nahoru a svým bojovným fotbalem dokáží potrápit nejeden tým. Utkání plné soubojů nabídlo čtyři branky a jednu červenou kartu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné poločasové vedení

Ve 3. minutě se dostal ke střele Marian Kolesnáč, míč poslal vysoko nad branku. V 5. minutě střílel Radek Panajotov, ale Michal Kolesnáč v brance hostů si poradil. Ve 12. minutě se dostal do dobré příležitosti František Zázrivec, ale ze strany poslal míč vedle kynšperské branky. V 16. minutě nahrál domácí Miroslav Vágner nabíhajícímu Petru Váňovi, který se protáhl kolem bránícího hráče, ale branku jen o kousek netrefil. V 19. minutě střílel po rohu Miroslav Dvořák. S tečí obrany míč skončil těsně nad brankou. Následovali dva rohové kopy, ze kterých loketští nic nevytěžili. Ve 22. minutě zahrával přímý kop Marian Kolesnáč, ale Elemír Jakubec byl připraven. O minutu později musel likvidovat dobrou příležitost Františka Zázrivce, poté odkopl míč do bezpečí Daniel Packert. Ve 28. minutě to byl opět František Zázrivec, který tentokráte zakončoval hlavou, ale náš gólman stál na správném místě. Probíhala 31. minuta, kdy po naší ztrátě se dostal k míči agilní František Zázrivec. Ani tentokrát nevyzrál na Elemíra Jakubce, který dobrým vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a míč vyrazil na rohový kop. Do ještě lepší pozice se dostal ve 39. minutě. Po přihrávce mezi naše obránce běžel osamocen na naší branku. Jenže narazil na Elemíra Jakubce, který míč vyrazil a poté jej Zdeněk Beran odkopl daleko od naší branky. Ve 40. minutě poslal míč přes kynšperské vápno Tomáš Klásek, ale nikdo z hostů nebyl v jeho blízkosti. Pak přišla 43. minuta. Domácí postupný útok zakončil přesnou přihrávkou Stanislav Marek na volného Radka Panajotova, který se z první nemýlil a dostal nás do vedení 1-0. Poté ještě střílel z dálky Daniel Packert, ale branku netrefil.

Drama až do konce

Ve 48. minutě se dostal do úniku Miroslav Vágner, míč, ale napálil přímo do gólmana Kolesnáče. O chvilku později střílel Stanislav Marek, ale taktéž neuspěl. V 64. minutě se dostal do šance Radek Panajotov, ale obrana Lokte srazila míč na roh. Po něm hlavičkoval vedle branky Miroslav Vágner. V 70. minutě se domácí dostávali do dobré příležitosti, ale Stanislav Marek si dával přednost s Jaroslavem Urbánkem a nakonec jsme byli vytlačeni mimo střeleckou pozici. Poté byl v souboji o míč Elemír Jakubec s Milanem Svobodou, který z bezprostřední blízkosti nastřelil míč do těla domácího gólmana a obránci míč pak dostali do bezpečí. Po autu se dostal k míči opět Milan Svoboda, míč poslal vysoko nad branku. V 75. minutě propadl míč za kynšperskou obranu až k Jerry Tochi Onyedikachimu, který jej poslal do branky, 1-1. Hráč byl na hřišti sotva půl minuty. V 79. minutě byl faulován ve vápně hostů Miroslav Vágner a sám nařízenou penaltu bezpečně proměnil, 2-1. Ve stejné minutě byl vyloučen vedoucí mužstva hostů. V 83. minutě zahrávali hosté přímý kop. Míč trefil ruku ve zdi stojícího Daniela Packerta a rozhodčí nařídil pokutový kop pro hosty. Ten proměnil František Zázrivec a vyrovnal na 2-2. 

 

Článek převzatý z slavoj-kynsperk.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer, správce: Zápas s mužstvem z Lokte byl dnes plný soubojů o míč, karet a v některých situacích zbytečně vyhecovaný. Vedoucí hostů dostal červenou kartu za urážku rozhodčího. Ten nařídil po jedné penaltě na každé straně. Nakonec jsme se rozešli smírně a po remíze 2-2 jsme si připsali bod do tabulky. Nutno podotknout, že hosté měli v prvním poločase více ze hry. Nejvíce nás zlobil František Zázrivec, který měl několik možností ke vstřelení branky, ale gólman Elemír Jakubec nás podržel. Ve druhém poločase se hra více kouskovala a tempo hry bylo slabší, i když v něm padly tři góly.

FK Loket
Michal Kolesnáč, hráč, trenér: K zápasu bych chtěl poděkovat týmu k předvedené hře, která snesla přísné měřítko. Bohužel jsme se neuměli přizpůsobit tvrdé hře domácích, která nebyla potrestána rozhodčím Vokounem, který místy působil bezradně. Ale to je samozřejmě můj subjektivní názor. Myslím, že mám dost zkušeností za ta léta, co působím ve fotbale a mohu se k tomu takto vyjádřit. Díky klukům, že nesložili zbraně a dovedli utkání aspoň k remíze.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
E. Jakobec [-] - J. Kardoš [-] , R. Panajotov [-] , M. Vágner [-] , J. Marek [-] , S. Marek [-] , D. Packert [-] , P. Váňa [-] (53. K. Sommer [-] ) , Z. Beran [-] , J. Urbánek [-] (83. M. Petrů [-] ) , M. Bobčík [-]

FK Loket
M. Kolesnáč [-] - R. Ungr [-] (46. M. Svoboda [-] ) , J. Drahozal [-] , Z. Truhlář [-] , T. Hrdlička [-] - M. Dvořák [-] , L. Čáp [-] (74. J. Onyedikachi [-] ) , M. Kolesnáč [-] , T. Klásek [-] , P. Květoň [-] - F. Zázrivec [-]

ŽK: 27. M. Bobčík , 38. D. Packert , 43. S. Marek , 86. K. Sommer , 87. D. Bandurič , 87. J. Marek - 38. L. Čáp , 44. T. Hrdlička , 87. T. Klásek , 92. J. Drahozal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - BOTOŠ Robert, ŠPAČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:29

Tip experta: výhra domácích

Loket se v posledním kole zvedl a vyhrál s nulou vzadu, přesto si myslím, že Kynšperk je tento ročník ve větším klidu a vyhraje. Tipuji 2:1.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:00

Tip: výhra hostů