Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V důležitém souboji o body vítězem Loket


9

Poslední s předposledním, jeden bod proti šesti. Loket proti Březové, to bylo klání v rámci 9. kola 1.A třídy. Domácím se vůbec nedaří, výsledkový projev je ale mnohem horší, než projev výkonnostní. Podobnou mizérií ale prochází i březovští, který stále marně hledají formu z předchozích sezón.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka v první půli

Za podpory stovky fanoušků zahájil hlaví sudí Nehasil utkání, ve kterém šlo o mnoho. Hostům se v případě výhry mohlo podařit uniknout alespoň dočasně sestupovým vodám, pro loketské je každý vydřený bod nesmírně důležitý. Důležitost utkání demonstrovaly i soupisky obou mužstev, celkem totiž bylo k utkání zapsaných na 1.A třídu skvělých 34 hráčů, 17 na každé straně. Poměrně vyrovnaný průběh utkání a především první půle ovlivnila jedna jediná branka, která ale přišla už v desáté minutě. V domácích barvách pravidelně ukazuje svou šikovnost Marian Kolesnáč, a ukázal ji i tentokrát, navíc střelecky okořeněnou. Domácí tak poměrně záhy vedli 1:0 a toto nejtěsnější vedení udrželi až do konce první půle.

Hosté se střelecky neprosadili

Do druhé půle nastoupili hned tři nové tváře, z toho dvě na straně hostů. Olympii se ale stále nedařilo nalézt ten správný gólový recept na soupeře. V 66. minutě tak trestali znovu domácí. A byl to opět Marian Kolesnáč, pro kterého to byla druhá branka v utkání, Loket vedl 2:0. Během druhé půle využila obě mužstva všech pět povolených střídání, což se projevilo na svěžesti herního projevu, ale už ne tolik na jeho kvalitě. Hostům se nepodařilo dotáhnout byť jedinou šanci do zdárného konce, o své výhře tak v samém závěru rozhodli domácí. V 87. minutě vstřelil branku Tomáš Klásek a o tři minuty později pečetil na 4:0 obávaný kanonýr domácích František Zázrivec

 

Loketští si připisují vůbec první výhru v této sezóně a nezbývá jim než doufat, že další bodové zisky se začnou dostavovat. Pokusit se o to mohou hned příští týden na půdě Lokte. Na poslední místo teď ztrácí Březová jen dva body a k tomu ji příští týden čeká velice silný soupeř v podobě Ostrova.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová B
Marek Tišl, hráč: Ve velmi důležitém utkání jsme bohužel neuspěli. Hra byla vyrovnaná, ale Loket narozdíl od nás dokázal trestat. Nezbývá než zvednout hlavu a poučit se z chyb, které se nám opakovaně stávají.



Sestavy


FK Loket
V. Belbl [-] - J. Drahozal [-] , Z. Truhlář [-] , J. Falář [-] (46. J. Kubáč [-] ) - M. Dvořák [-] (89. M. Kolesnáč [-] ) , M. Kolesnáč [-] (89. A. Petřík [-] ) , T. Klásek [-] , A. Hoch [-] (65. M. Svoboda [-] ) - F. Zázrivec [-] , T. Hrdlička [-] (65. D. Vysekal [-] ) - L. Čáp [-]

FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - P. Procházka [-] - J. Darjanin [-] , J. Mikeska [-] (83. J. Hála [-] ) - - P. Immer [-] , B. Strnad [-] , M. Lelek [-] (63. D. Geršák [-] ) , M. Utíkal [-] (46. J. Hora [-] ) , M. Slabyhoudek [-] , O. Šimůnek [-] (71. O. Drechsler [-] ) , P. Boukal [-] (46. R. Drozd [-] )

ŽK: 83. T. Klásek - 51. R. Drozd .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - VOKOUN Tomáš, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Ondřej Synek
Tip experta: výhra domácích

Tady to bude vyrovnané, ale myslím, že Loket bude brát první tři body.

Tip: výhra hostů