1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 14:00

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kraslice nestačily na Mariánky


Branky


9

V 9. kole 1.A třídy se utkaly dva silné celky - domácí Kraslice přivítaly na svém hřišti mariánskolázeňskou Viktorii. Kraslice šli do utkání se senzační remízou z Trstěnic v zádech, Mariánky v posledním kole padly v drmoule s Ostrovem. V tabulce měly oba týmy po šestnácti bodech, o důležitosti utkání tak ani není třeba déle psát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání pravými kopačkami a byli to oni, kteří zpočátku diktovali tempo. Hosté se hledali a horko těžko se bránili úvodní kraslické aktivitě. Z toho také pramenila první branka, která přišla už v sedmé minutě. Sudí Jati totiž nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. Hostům se tento verdikt zdál poměrně přísný a necitlivý, Jati si byl ale jistý. K penaltě se postavil kapitán Tomáš Dočkal a jednoznačně proměnil. Kdo čekal utlumení domácí aktivity, byl na omylu. Kraslice pokračovaly v náporu a během následujících minut si vypracovali ještě několik zajímavých šancí. Pavel Hruška se ocitl v samostatném nájezdu na brankáře, ale nedal. Tomáš Košťál zakončoval už v podstatě do prázdné branky, ale ani on neproměnil. A tak se z první vážnější šance hostů podařilo srovnat. Domácím se nepovedl ofsajd systém tak, jak by bylo záhodno, takže krásnou kolmici obdržel Jan Mucek a zkušeně uklidil míč k tyči, Svoboda neměl nárok. To se psala už 39. minuta. O tři minutky později došlo k nešťastnému zranění mladého Filipa Kociána, který si poranil koleno a hřiště musel opustit. Pevně věříme, že zranění nebude vážně a Filip bude brzy zpět na trávnících.

Síly se obrátily

Do druhé půle nevstoupili domácí zdaleka tak dobře, jako do té první. 120 diváků nyní sledovalo vyrovnanou partii, kterou v 62. minutě poměrně šťastnou brankou rozčísnul Ivan Novosad. Na toho mířil dlouhý nákop až za stopery, míč následně nešťastně odskočil před brankářem SvobodouNovosad pak v souboji domácího gólmana přetlačil a míč se došoural za čáru. Branka náhodná, nicméně pro hosty nesmírně důležitá. Výkon Viktorie šel ale rapidně nahoru a postupem času hosté přebírali otěže nad utkáním. To demonstroval svou druhou brankou v utkání, která padla v 69. minutě a bylo to už 3:1. Domácím opět nesklapla ofsajdová past a v nájezdu sami na Svobodu se nemýlili. Ten první zakončení sice skvělým zákrokem vyrazil, ale bohužel pro domácí jen ke kopačkám Mucka, který již neměl problém doklepnout. V závěru utkání došlo na straně hostů ještě k vyloučení, horkou hlavu ukázal Filip Straka, který lehce udeřil protihráče čelem do čela. Proti jeho vyloučení tak nikdo ani nic nenamítal.



Ohlasy k zápasu


SK Kraslice
Tomáš Procházka, hráč, trenér: Do zápasu jsme vkročili celkem dobře a povedlo se nám i rychle jít do vedení. Následně jsme si vypracovali několik tutovek, ale bohužel se nám nepodařilo skórovat. Hosté v podstatě z jedinné vážnější situace udeřili. Druhý poločas už byl z našeho pohledu opět velmi špatný. Dopředu už to nebylo ono a vzadu jsme chvílema docela hořeli. Hosté zaslouženě dali 2 branky a berou 3 body. Bohužel se nám už po několikáté stalo, že jsme neudrželi vedení. Musíme to zlepšit.

FC Viktoria Mariánské Lázně B
Josef Novotný, člen VV, na starosti sportovní úsek: Do utkání jsme jeli opět s hodně pozměněnou sestavou. Ještě před utkáním se nám omluvil hráč A týmu Martin Kapolka, který měl prohánět domácí obranu. Začátek utkání se pro nás nevyvíjel vůbec dobře, kdy už v 7. minutě nařídil rozhodčí přísný PK, z toho byli naši hoši hodně opaření. Dlouho jsme si nedokázali poradit s nakopávanými míči za obranu. Přesto jsme dokázali do konce prvního poločasu vyrovnat. Kaňkou v závěru první půle bylo vynucení střádání Filipa Kociana, který utrpěl zranění kolena. Do druhého poločasu jsme šli s cílem urvat tři body na naši stranu. Tlak domácího družstva ochabl a my jsme dali náhodnou branku na 1:2. Náš už celkem dobrý výkon korunoval třetí brankou a svou druhou Jan Mucek. V závěru utkání neudržel nervy náš hráč Filip Straka a byl po právě vyloučen. Mimo disciplinárního trestu ho čeká i trest od spoluhráčů v kabině v podobě finanční pokuty. Závěrem bych chtěl poděkovat domácímu družstvu za korektní hru a popřát jim, ať se v budoucnu hodně daří. Protože kdyby využili šance v prvním poločase, tak bychom tu dnes určitě nevyhráli.



Sestavy


SK Kraslice
M. Svoboda [-] - A. Ferenc [-] (51. F. Horvát [-] ) , D. Palocsányi [-] , T. Košťál [-] (85. T. Pristaš [-] ) , J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Studeník [-] , J. Šrámek [-] , V. Lomoz [-] , P. Hruška [-] , T. Procházka [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - V. Kotous [-] , J. Mucek [-] - D. Samek [-] , I. Novosad [-] , F. Straka [-] , F. Chlad [-] (75. K. Doležal [-] ) , L. Černohorský [-] , F. Florian [-] , F. Kocián [-] (42. D. Kuchárik [-] ) , D. Šlajs [-]

ŽK: 31. D. Palocsányi , 70. P. Hruška , 87. V. Lomoz - 33. L. Černohorský , 87. J. Mucek . ČK: 83. F. Straka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jati David - GODŽA Ladislav, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Ondřej Synek
Tip experta: výhra domácích

Kraslice jsou doma silné a věřím, že vyhrajou.

Tip: výhra domácích