0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 10:30

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov se s Pilou rozešel smírně


Branky


9

Rozdíl pouze dvě místa v tabulce, ale propastných osm bodů. Dolní Rychnov měl po osmi utkáních sedm bodů, Pila jich na svém kontě měla patnáct. 50 diváků bylo v očekávání pořádně bojovného fotbalu a spousty branek. A z půlky se fanoušci dočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovná první půle branku nepřinesla

Domácí do utkání vstoupili především s myšlenkou vycházet ze zabezpečené obrany a nedostat zbytečnou branku. Hosté měli sice choutky o něco ofenzivnější, jejich snahám ale chyběla potřebná přesnost, a proto převážná většina akcí končila buďto před vápnem, a nebo v úplném zárodku. Na větší šance bylo utkání velmi skoupé. Hosté do utkání vstupovali s průměrným výsledkem 3:2 na zápas, hosté téměř 2:3, na hřišti se ale gólové hody nekonaly. Nebylo se tak čemu divit, když sudí Gardoš ukončil první půli za bezbrankového stavu.

Oba celky po bodu

A tak, jak druhá půle začala, probíhala i skončila, začala také ta druhá. Diváci z předvedené hry nemohli mít doživotní zážitek, stále však doufali, že se domácím vstřelit alespoň jednu branku a ti si tak připíší důležité tři body. Aktivita na hřišti tomu ale neodpovídala. A když se ani hostům nedařilo tvořit si závratné šance, bylo utkání ukončeno za nakonec spravedlivého stavu 0:0. 

 

Pro domácí není remíza ideálním výsledkem, s osmi body furt není z bojů o udržení, Pila je s šestnácti získanými body na dosah špičce, na které to je ale velice napěchované. Jedno z nejtěžších utkání čeká Baník příští týden na domácí půdě, kterou se pokusí využít proti varským Dvorům, snadné to ale určitě nebude. A rovněž Dolní Rychnov má před sebou jeden z nejtěžších zápasů v sezóně, na půdě v Trstěnicích by se musel udít zázrak, aby domácí nevyhráli.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal, trenér: Velice průměrný zápas s minimem šancí. Pro nás je remíza v domácím prostředí určitě ztrátou, ale lepší, než nic. Kromě nastřelené tyče z přímého kopu deset minut před koncem jsme si ale v podstatě žádnou šanci nevypracovali.




Sestavy


SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - R. Bartoš [-] , J. Lukeš [-] , F. Hedar [-] , P. Vůjtěch [-] , D. Reismüller [-] (60. P. Kalabza [-] ) , A. Kratěna [-] , J. Dlouhý [-] , V. Vondrys [-] , T. Ady [-] , P. Sedláček [-]

TJ Baník Pila
P. Štrébl [-] - V. Kubín [-] , J. Tišnovský [-] , M. Mäsár [-] , A. Roubíček [-] - O. Harasiewicz [-] , R. Vavřina [-] , O. Brožík [-] , J. Plic [-] - R. Kubín [-] (66. M. Burda [-] ) , V. Šimůnek ml. [-]

ŽK: 31. R. Bartoš , 90. P. Kalabza - 82. V. Kubín , 84. J. Tišnovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - REISMÜLLER Ladislav, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Ondřej Synek
Tip experta: výhra domácích

Pro někoho možná překvapení, ale podle mě Rychnov zabere a vyhraje.

Tip: výhra hostů