M. Najman 40. (vl.)
M. Tišl 75.
P. Procházka 83.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 10:30

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si poradila s Kynšperkem


Branky


40. M. Najman (vl.) , 75. M. Tišl , 83. P. Procházka
7

Pouhé tři body ze šesti utkání měla rezerva Olympie Březové. Kynšperk, který měl odehráno o zápas víc, měl bodů osm. Utkání nabídlo tři branky a, poměrně bláznivých deset žlutých a jednu červenou kartu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Úvodní oťukávaná vyznívala o něco lépe pro kynšperské, domácí se chtěli především vyvarovat chyb v obraně a těžit z případných rychlých brejků. Hosté byli více na míči, směrem dopředu se jim ale příliš nedařilo a většinu akcí končila v zárodku. Domácí se postupně osmělovali a obraz hry se vyrovnával. Pět minut před koncem první půle přišla první branka utkání. Dali jí hosté, ale bohužel pro ně do vlastní sítě. Domácí Marek Tišl sebral hostům po špatné rozehrávce míč, vyměnil si ho s kapitánem Procházkou, a ten mu ho následně vracel do vápna k zakončení. To ale Tišl netrefil, no naštěstí pro domácí se míč odrazil od obránce Najmana, který byl s Tišlem v souboji, přímo do branky. Více první půle nenabídla a Březová tak šla do kabin s těsným náskokem.

Domácí byli aktivnější

Březovští zjistili, že to jde a v druhé půli pokračovali ve vyvíjené aktivitě směrem dopředu. Veškeré útočné snahy, ať domácích, či hostů, ale končily neúspěšně. To se změnilo čtvrt hodiny před koncem zápasu. Skvělou práci předvedl Ota Šimůnek, který vybojoval míč od kynšperských a před bránu ho adresoval Marku Tišlovi, který již neměl problém vstřelit branku a navýšit tak vedení svého týmu. Pokud chtěli hosté pomýšlet na zvrat, nebo alespoň srovnání stavu, mohli na to zapomenout po tom, co dostal druhou žlutou kartu kapitán Packert a hosté museli dohrávat v desíti. Z následného přímého kopu se navíc parádně trefil Patrik Procházka, jehož pokus byl sice tečovaný, ale zapadl přesně pod břevno a bylo to už 3:0. Další branky už utkání nenabídlo a za tohoto stavu tak hlavní sudí Godža ukončil zápas, ve kterém si domácí Březová připisuje velice cenné tři body.

 

Pozápasová radost Březové



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Marek Tišl, hráč: Přijížděl k nám nepříjemný soupeř a my jsme si museli opět vystačit s naší tradiční sestavou. Od Kynšperka jsme čekali víc než nakonec předvedl. Soustředili jsme se především na obranu a případné brejky, ale soupeř toho směrem dopředu příliš nedokázal. Začali jsme se tedy postupem času útočit a rozjíždět útočné akce, některé byly snad i koukatelné. Dnes jsme v zápase s těžkým soupeřem ukázali charakter a pro celý tým to bude jistě vzpruha. Soupeřům děkujeme za férový zápas a hodně štěstí do dalších utkání.

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer, vedoucí: Zápas s rezervou Březové nám celkově nevyšel a nakonec jsme odjeli bez bodu poraženi 3-0.



Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - B. Strnad [-] , M. Chmelenský [-] (61. P. Boukal [-] ) , P. Procházka [-] , P. Immer [-] - J. Mikeska [-] , J. Hora [-] , O. Šimůnek [-] , J. Darjanin [-] , M. Tišl [-] (83. J. Hála [-] ) - M. Lelek [-] (88. M. Peterka [-] ) -

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
E. Jakobec [-] - R. Kolov [-] (65. M. Petrů [-] ) , J. Marek [-] , M. Vágner [-] , S. Marek [-] , R. Panajotov [-] (86. J. Nosil [-] ) , D. Packert [-] , K. Sommer [-] , M. Carda [-] , J. Urbánek [-] , J. Kardoš [-] (15. M. Najman [-] )

ŽK: 47. O. Šimůnek , 62. J. Mikeska , 67. B. Strnad , 78. J. Darjanin , 86. M. Lelek - 37. J. Marek , 39. K. Sommer , 58. M. Vágner , 62. D. Packert , 65. M. Carda . ČK: 82. D. Packert .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Godža Ladislav - PEŠKOVÁ Michaela, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra hostů

Březové se v této sezóně moc nedaří a myslím, že Kynšperk bude na jejím hřišti úspěšný a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích