M. Zeman 29.
1:1
(1:0)
49. V. Lomoz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice doma jen remizovali s Kraslicemi


Branky


29. M. Zeman - 49. V. Lomoz
7

Na půdu jednoho z favoritů soutěže, Trstěnic, zajíždělo mužstvo z Kraslic. To mělo před zápasem dvanáct bodů a pohybovalo se tak v našlapané horní polovině tabulky. Domácí se v případě výhry mohly odpoutat alespoň o dva body od ostatních týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Trstěnice byly od prvních minut aktivnější na míči a těžili ze své aktivity, hosté z Kraslic vycházeli především ze zajištěné obrany, chtěli se vyvarovat zbytečných chyb a čekali na možnosti rychlých brejků. S obětavým bráněním hostů měli domácí problémy a nedařilo se jim tvořit tolik šancí, kolik by na si, i na základě své aktivity, představovali. Branku se jim ale přeci jen vstřelit podařilo. Hosté nezachytili rychlou rozehrávku domácí standartní situace a následně si na zadí tyči našel přetažený míč Marek Zeman, kterému náramně sedla střela z první a hostujícímu Svobodovi nedal šanci. Další branku už půle nenabídla.

Hosté zabrali a srovnali

Do druhé půle vstoupili překvapivě lépe hosté, kteří v první půli, že i přes kvality domácích se s nimi dá hrát vyrovnaná partie. Hostům se velice záhy podařilo srovnat. Ve 49. minutě se prezentovali hezkou kombinační akcí, následně našel Dočkal ve vápně zcela volného Vítězslava Lomoze, který nekompromisně zavěsil. Trstěnice už nebyly tolik na míči, i přesto si ale tvořily zajímavé příležitosti. Domácí měli následně obří dvojšanci, oba pokusy ale skvělým způsobem zlikvidoval Svoboda. Své šance ale měli i hosté, samostatným únikem se prezentoval Košťál, jeho ale vychytal na druhé straně dobře chytající Čeček, nejlepší hráč minulého kola. V 80. minutě viděl kapitán domácích Štrupl druhou žlutou kartu za stáhnutí Košťála v nadějně se rozvíjející akci a musel jít předčasně do sprch, hosté hráli desetiminutovou přesilovku. V té se dostal do velké šance Lomoz, který mohl vstřelit svou druhou branku, opět se ale skvělým zákrokem blýskl Čeček

 

Utkání tak skončilo pravděpodobně spravedlivou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák, trenér: Toto utkání se nám moc nepovedlo. Byly k vidění dva různé poločasy. První půli jsme nehráli optimálně, přesto jsme soupeře nepustili k jedinému zakončení a sami si připravili minimálně pět vyložených šancí. Ani jednu jsme neproměnili, nakonec nám to tam padlo ze standartní situace. To nás mělo uklidnit. Ale bohužel to, co jsme si o půli řekli v kabině, neplatilo. Z první šance jsme inkasovali a začalo trápení. Soupeř byl pohyblivější, sbíral odražené balóny a působil živěji. I tak jsme si připravili další šance, které jsme neproměnili, stejně jako soupeř. Remíza je zasloužená.

SK Kraslice
Tomáš Procházka, předseda klubu, trenér, hráč: Po minulé facce s Pilou jsme zajížděli do Trstěnic lehce s obavami. Trenér trochu změnil taktiku, více jsme se zaměřili na obrannou činnost a čekali na brejky. Domácí měli v první půli více ze hry, ale my jsme je do příliš šancí nepustili. Bohužel jsme ale opět dostali trochu laciný gól, když jsme nepohlídali dlouhý nákop. Do druhé půle jsme vstoupili velmi dobře a odměnou nám bylo vyrovnání. A najednou jsme to byli my, kteří měli více ze hry. Domácí však byli pořád velmi nebezpeční a naše obrana musela být neustále na pozoru. Škoda, že jsme nakonec z velkých šancí Košťála či Lomoze nevstřelili vítěznou branku. I když domácí ve druhé půli měli také jednu tutovku. Nakonec si tak vezeme domu i tak velmi cenný bod, protože domácí mají velmi kvalitní mužstvo (myslím že jsou jedni z kandidátů na postup) a nebudou doma body jen tak rozdávat. Snad si výkon především ze druhého poločasu přeneseme i do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - J. Dvořák [-] , M. Osvald [-] , M. Lorenz [-] , T. Oleksink [-] , P. Hraško [-] (67. K. Ilko [-] ) , M. Zeman [-] (53. O. Parák [-] ) , M. Štrupl [-] , O. Synek [-] , T. Chlapec [-] , A. Novák [-]

SK Kraslice
M. Svoboda [-] - D. Palocsányi [-] , T. Košťál [-] (87. R. Dočkal [-] ) , J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Studeník [-] , T. Schwarz [-] (90. T. Pristaš [-] ) , J. Šrámek [-] , V. Lomoz [-] , P. Hruška [-] , T. Procházka [-]

ŽK: 30. M. Štrupl , 35. T. Oleksink , 69. K. Ilko , 72. A. Novák - 68. T. Dočkal , 83. D. Palocsányi . ČK: 80. M. Štrupl .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Hodek Jakub - VU David, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra domácích

I zde očekávám vyrovnané utkání. Pokud Kraslice přijedou v plné sestavě, můžou se postarat o překvapení. V opačném případě vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích