4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 13:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Dolní Rychnov nestačil na Merklín


Branky


7

Úvodní utkání osmého kola 1.A třídy proti sobě postavilo mužstva Merklína a Dolního Rychnova. Pokud by domácí vyhráli, dotáhli by se bodově právě na Dolní Rychnov, oba celky se zatím ale výsledkově trápí a jsou v dolní polovině tabulky. Kaňkou na první půli byly dvě udělené červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nula branek, dvě červené

První půle mnoho fotbalového nenabídla, především bojovný výkon plný soubojů na obou stranách branku nepřinesl. Hosté měli ke skórování blíže, když během první pětačtyřicetiminutovky nastřelili tyč i břevno. Největší vzruch přinesla 38. minuta, kdy domácí stoper fauloval hráče hostů, následně došlo ke strkanici, při které došlo k úderem hlavičkou a sudí Balhar následně udělil červenou kartu domácímu Hladíkovi a hostujícímu Lukešovi. Víc toho první půle nenabídla

Čtyři branky rozhodly o vítězi

Do druhé půle nevstoupili hosté zdaleka tak aktivně a byli to naopak domácí, kteří měli více ze hry. Přesně po hodině hry se poprvé měnilo skóre, branku vstřelil teprve 16 letý Jan Kovalčík a domácí vedli 1:0. V 78. minutě už to bylo o dvě branky, trefil se Daniel Klimm, který byl na hřišti pouhých 15 minut. O sedm minut později přidal třetí branku Merklína Milan Skoupý a na 4:0 uzavíral skóre v samém závěru utkání Michal Vilím, ten byl na hřišti jen čtyři minuty.

 

Nepovedená druhá půle z pohledu hostů tak znamená hořkou porážku, domácím se navíc podařilo vymazat náskok v tabulce, který na ně Dolní Rychnov měl. Těžká utkání před sebou mají oba týmy i příští týden, Rychnov přivítá Baník Pilu a Merklín bude zajíždět k velice náročnému utkání na půdu Dvorů.



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Miroslav Šípek, hráč: Zasloužená výhra. V prvním poločase to bylo hodně nahoru dolu, což se dost změnilo po vyloučení hráčů na obou stranách. Podle mě ale mělo být hráčů vyloučených daleko více, rozhodčí tuhle situaci vůbec nezvládl. Po změně stran jsme byli mnohem aktivnější, po druhé brance soupeř rezignoval a nám to tam furt padalo. Jsem rád, že jsme konečně udrželi čisté konto a bereme tři body.

SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal, trenér: První půli jsme měli více ze hry, nastřelili jsme tyč a kontrolovali jsme hru. 38. minuta byla zlomová, rozhodčí dal kupodivu červenou kartu tomu, co dal hlavičku a našemu hráči za strčení do protihráče, ten jejich hráč, co vše způsobil, nedostal nic. Dle mě hrubá chyba rozhodčího. Druhý poločas byl z naší strany hrozný, hráli jsme špatně, bohužel stále ve velmi slepené sestavě. Ale i tak jsme měli toto utkání zvládnout, Merklín byl zatím nejslabší soupeř, se kterým jsme hráli.



Sestavy


EP Merklín
Š. Gargula [-] - P. Mrňka [-] (63. D. Klimm [-] ) , J. Menčík [-] (86. M. Vilím [-] ) , J. Kovalčik [-] , M. Skoupý [-] , M. Sýkora [-] , M. Šípek [-] (68. T. Skreptáč [-] ) , F. Hladík [-] , M. Jonáš [-] , P. Hladík [-] , P. Chomát [-]

SK Dolní Rychnov
T. Lídl [-] - P. Sedláček [-] (72. M. Adžič [-] ) , M. Dvořák [-] , Š. Lukeš [-] , V. Vondrys [-] , P. Kalabza [-] , J. Lukeš [-] , J. Dlouhý [-] , T. Ady [-] , D. Reismüller [-] , V. Šantora [-]

ŽK: 63. P. Chomát , 78. M. Skoupý - 71. V. Šantora . ČK: 38. F. Hladík - 38. Š. Lukeš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Balhar Ivan - REISMÜLLER Ladislav, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra hostů

Po Skalné si Rychnov odveze všechny body i z Merklína.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích