1:6
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice válí! Sklonit se musel i Ostrov


Branky


74. J. Zedníček - 3. F. Labai (p.) , 13. F. Labai , 21. J. Buday , 24. M. Osvald , 30. R. Danko , 87. P. Hraško
8

Dva přední celky 1.A třídy proti sobě stáli v rámci 7. kola, v jednoznačném šlágru se utkaly domácí Ostrov s hosty z Trstěnic. Tabulka je vyrovnaná, v případě vítězství by si domácí udrželi jednobodový náskok nad všemi ostatními, v opačném případě by šly na dělené první místo Trstěnice. A hosté se za výrhou pustili od prvních minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start

Trstěničtí fotbalisté na své soupeře doslova vlétli a pokud byl pokyn z kabiny "zaskočit soupeře aktivitou", plnili ho do puntíku. Nemohli si ani přát lepší odměnu, než nařízený pokutový kop v teprve probíhající třetí minutě zápasu. K exekuci se postavil obávaný kanonýr Francisc Labai a bez problémů proměnil. Hosté ve svém snažení neustávali a neustále se drali dopředu. Z toho pramenila druhá branka v utkání, která přišla ještě v úvodní čtvrthodině a opět vzešla z kopaček Ferka Labaie. Kapitán Jiří Buday přidal ruku k dílu ve 21. minutě a zvýšil už na 3:0 pro hosty. Když se v úvodní půl hodině trefili ještě Marek Osvald Radek Danko, visel ve vzduchu setsakramentský debakl. Hostům vyšlo v podstatě vše, na co sáhli a měl-li tento trend pokračovat, mohli se diváci dočkat i dvouciferného skóre. V prvním poločase už ale další branka nepadla.

Druhý poločas skončil remízou

Ve druhé půli už nebyla k vidění taková dominance ze strany hostů. Ti se jednak uspokojili s vysokým vedením a druhak nelze upřít snahu domácích, jejichž výkon šel ve druhé půli strmě nahoru. Hosté sice byli i nadále jistější a přesnější na balónu, ostrovští se ale i přes vysoké manko prali o každý míč a na hřišti nechávali vše. Odměnou jim byla alespoň kosmetická úprava skóre. V 74. minutě se prosadil 20 letý Jaroslav Zedníček, který snížil na 1:5. Poslední slovo přesto měli hosté, Pavel Hraško se zapsal mezi střelce tři minuty před koncem a završil tak stav utkání na 1:6. 

 

Hosté prokázali svou sílu a již teď je jasné, že pokud se nestano něco neočekávanéhp (jako v posledních dvou sezónách, bohužel,) postup do Krajského přeboru jim neunikne.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Štěpán Dvořák, trenér: Do utkání jsme šli s tím, že se pokusíme potrápit jednoho z hlavních kandidátů na postup. Náš plán se začal bortit už ve druhé minutě, kdy proti nám byla nařízena penalta, kterou hosté s přehledem proměnili. Poté následovala půlhodina jak z hororu. Výborně hrající hosté i přes naší snahu do čeho kopli, to skončilo v naší bráně. Ve 30. minutě to bylo 5:0 a my byli zralí na ručník a jenom jsme se modlili, aby už byl poločas. v kabině jsme si řekli, že je potřeba ukázat charakter a utkání dohrát se ctí. To se nám naštěstí povedlo a druhý, z naší strany mnohem lepší poločas skončil 1:1. Celkový výsledek 1:6 jasně ukazuje, že dnešní soupeř byl nad naše síly a je potřeba týmu Trstěnic vyseknout poklonu. Nám nezbývá než se z této facky oklepat a pokračovat dál.

TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák, trenér: Prvních 30 minut rozhodlo o výsledku utkání. Do utkání jsme vlétli neskutečně, napadali jsme soupeře na jeho půlce a získávali balony a z toho pramenily naše branky. Měli jsme po většinu první půle balon na kopačkách, kombinovali, hráli jsme jednoduše a efektivně. Je pravda že nám to tam padalo od začátku, ale branky byly vypracované. A to jsme ještě další šance nevyužili. Druhá půle už byla o tom to dohrát bez zranění, už jsme nebyli tak aktivní, což mě mrzelo. I tak jsme si připravili minimálně 3 velké šance. Smekám před Ostrovem, že to nezabalil a hrál až do konce. Mají mladý tým a jdou nahoru herně a hlavně chtějí hrát kombinovat ne nakopávat a takové zápasy mam rád.



Sestavy


FK Ostrov B
A. Josífko [-] - L. Kunz [-] , P. Veselý [-] , M. Rašman [-] , J. Zedníček [-] , M. Hron [-] , T. Váňa [-] (71. Š. Bílek [-] ) , M. Kiš [-] , L. Slavík [-] (46. D. Groh [-] ) , Z. Vlasák [-] , F. Tomáň [-] (44. T. Navrátil [-] )

TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - P. Kvěšek [-] , J. Dvořák [-] , M. Osvald [-] , P. Hraško [-] , J. Buday [-] , F. Labai [-] , R. Danko [-] (63. O. Parák [-] ) , M. Štrupl [-] , O. Synek [-] (84. K. Ilko [-] ) , A. Novák [-]

ŽK: 35. L. Kunz , 69. J. Zedníček - 11. O. Synek , 71. J. Buday , 73. M. Štrupl , 81. P. Hraško .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sieber Josef - LHOTKOVÁ Veronika, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Lukáš Nezval
Tip experta: výhra hostů

Jdeme do každého zápasu s pokorou k soupeři, ale i s cílem z vítězit a tak tomu bude i teď. Věřím, že si odvezeme důležité 3 body.