Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 14:00

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila předvedla v Kraslicích parádní obrat!


8

Zápas dvou poločasů je v tomto případě naprosto přesný popis. V tabulce sousedi, na hřišti rivalové. Tříbodový náskok měly Kraslice před Pilou, kterou na svém hřišti hostily. Domácím se podařilo v první půli hned dvakrát skórovat, pak se ale začaly dít věci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné vedení pro domácí

Krasličtí do utkání vstoupili mnohem lépe a od prvních minut udávali tempo hry. Míč rotoval od jednoho hráče k druhému a dlouho na sebe nenechaly čekat ani první šance. Ta první velká ještě brankou neskončila, Větrovec totiž nastřelil pouze břevno! V desáté minutě to už ale viděli diváci první branku. Po rychlé kombinaci ve velkém vápně se uvolnil kapitán Tomáš Dočkal, který si v zakončení věděl rady a poslal domácí do vedení. Hosté se na hřišti stále poněkud hledali. Domácí k zápasu zapsali pouhých třináct hráčů, v první půle se to na hře ale neprojevovalo. Krasličtí do poločasu dokázali své vedení ještě navýšit. Ve 41. minutě, se prosadil nikým nehlídaný Tomáš Procházka, ke kterému se vrátil míč od spoluhráče na zadní tyči a pak již nebylo těžké trefit odkrytou branku.

Csaplárova past

Druhá půle nezačala zdaleka tak, jako ta první. Domácí působili lehce uchlácholeně, někteří se možná již viděli se třemi body v kapse a na trest nemuseli čekat dlouho. I přesto se ale v obří šanci zjevil domácí Lomoz, který ale bohužel pro domácí přestřelil. Pak začali úřadovat hosté. Ještě v úvodní desetiminutovce snížil na rozdíl jedin= branky Vlastimil Šimůnek, který se uvolnil na hranici šestnáctký a střelou na přední tyč nedal brankáři šanci. O dalších sedm minut později bylo dokonce srovnáno! Vavřina se prezentoval krásnou průnikovou přihrávkou za domácí obranu, na kterou sice číhal domácí Svoboda, svoje vyběhnutí si ale nakonec rozmyslel a tak se k míči dostal osamocený Radim Kubín, který "podstřelil" domácího gólmana a srovnal na 2:2. Domácí tato facka z části probudila a začali se vracet zpět do hry. Nicméně po další čtvrt hodině byl perfektní obrat dokonán a Csaplárovat past sklapla. Patnáct minut před koncem vzal zodpovědnost na svá bedra teprve dvacetiletý Ondřej Harasiewicz, který se nakonec dostal k zakončení i přes dotírajícího obránce a následně prostřelil domácího gólmana, posílajíc tím svůj tým poprvé v zápase do vedení. Kraslice už se na vyrovnání nezmohly a hosté si tak odvážejí velcie cenné a vydřené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Kraslice
Tomáš Procházka, hráč, trenér: Dnes to byl zápas dvou naprosto odlišných poločasů. V první půli jsme dominovali a jen škoda, že jsme nedali více branek. Nevím, co se s náma během poločasové přestávky stalo, ale druhá půle byl naprosto odlišná. Sice jsme ještě měli tutovku na 3:0 a za stavu 2:2 pak ještě velkou šanci Dočkala, ale náš výkon byl prachmizerný. Naprosto jsme se chytili do tzv. Csaplárovy pasti. Ve druhé půli nám chybělo snad všechno - pohyb, nasazení, koncentrace a když se k tomu přidali individuální chyby, bylo vymalováno. Každopádně gratuluji vítězům, druhou půli nás jednoznačně přehráli.

TJ Baník Pila
Vlastimil Kubín, hráč: Do zápasu jsme vstoupili poměrně vlažně, domácí měli po celý první poločas více ze hry a míč skoro celou dobu na svých kopačkách. Odměnou jim také byly dvě vstřelené branky. Do druhé půli ale vstoupili poněkud laxně a nám se brzy podařilo zadělat na pořádné drama. Z naší strany velice povedený druhý poločas, ve kterém jsme nesložili zbraně, dostali se do naší bojovné hry a z rychlých protiútoků zápas otočili. Hodně nám k tomu napomohla nekoncentrovanost domácích, kteří si mysleli, že je zápas rozhodnutý. Za remízového stavu byla řada příležitostí na obou stranách, více však převažovali ty naše, které jsme nedokázali potrestat a zápas tak definitivně zlomit v náš prospěch. To se ale nakonec povedlo a o to víc jsou pro nás tři body cennější. Potvrdila se také obávaná Csaplárova past. Budeme doufat, že tomu tak bude i následující týden, abychom se je pokusili potvrdit.



Sestavy


SK Kraslice
M. Svoboda [-] - T. Studeník [-] , J. Šrámek [-] , V. Lomoz [-] , P. Hruška [-] , T. Procházka [-] , L. Větrovec [-] (79. R. Dočkal [-] ) , J. Šiman [-] , J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Schwarz [-]

TJ Baník Pila
P. Štrébl [-] - M. Mäsár [-] , A. Roubíček [-] , R. Vavřina st. [-] , K. Mourek [-] - M. Burda [-] (79. T. Verzich [-] ) , O. Harasiewicz [-] , R. Vavřina [-] , O. Brožík [-] - V. Šimůnek ml. [-] , R. Kubín [-]

Počet diváků: 127. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - PESCHEL Filip, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Lukáš Nezval
Tip experta: výhra domácích

Tady to bude jasná záležitost domácích a utkání vyhrajou.