5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2021 18:00

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chebská Hvězda v dohrávce přejela Březovou


Branky


20. L. Vlk , 31. K. Mouhafidi , 70. R. Žídek , 73. L. Vlk , 78. L. Lokinga
8

Po vzájemné dohodě bylo odložené utkání 7. kola 1.A třídy mezi Hvězdou a Olympií. Novým datem byl zvolen 7. říjen a ač se hrálo uprostřed týdne, na stadion zavítalo 60 fanoušků a soupisky obou celků byly celkem obsáhlé. Hosté ale čítali několik absencí, mezi nimi také zranění Marek Tišl, stavební kámen březovské rezervy. Šanci naopak dostalo několik dorostenců a bylo otázkou, na kolik se hostům tyto ztráty podaří nahradit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v první půli

Herní kvalita byla od prvních minut především na domácí straně. Jejich aktivita brzy přinášela první vytvořené šance a Hvězdě se proti soupeři dařil hrát velice pohledný fotbal. Po úvodních náznacích a hezkých kombinacích přišla také první branka. Diváci na ni čekali přesně 20 minut, po kterých se trefil hlavou po centru na zadní tyč nestárnoucí Lukáš Vlk a poslal domácí do vedení. Po půl hodině hry se Hvězdě podařilo své vedení navýšit. Zasloužil se o to Khalid Mouhafidi, který z blízkosti šikovně přehodil gólmana Kasla a bylo to 2:0. Hostům se stále nedařilo vyrovnat se herně domácím a jejich útočné snahy byly velice sporadické a končily brzkým neúspěchem. Další branka ale v prvním poločase nepadla a s dvoubrankovým vedením šli domácí do kabin.

Domácí si vítězství pojistili

Převaha chebských pokračovala i po poločase, za hosty se na hřišti v druhé půli objevil nejmladší hráč z obou soupisek, teprve šestnáctiletý útočník Ondřej Drechsler. Poměrně dlouho trvalo dvoubrankové vedení, zajímavé kombinace a vytvořené šance brankami nekončily. Změnilo se to až v posledních dvaceti minutách zápasu. Hned v 70. se po hezké kombinaci prosadil Marek Žídek a hosté prohrávali již o tři branky. O tři minuty později se podruhé v zápase prosadil Lukáš Vlk, který dorazil několikrát odražený a nastřelený balón. Dvanáct minut před koncem přišla pátá, poslední a rozhodující branka. O tu se postarali dva střídající a teprve 17 letí fotbalistí Jakub Raffa Lukáš Lokinga, kteří na hřišti v době vstřelené branky strávili přesně šest minut (1+5). Raffa se blýskl parádní individuální akcí a následně předložil Lokingovi, který měl už jen tu příjemnou povinnost uklidit míč do brány.

 

Zápas tak skončil jasným vítězstvím domácích v poměru 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Hvězda Cheb B
Vladislav "Tevez" Remža, trenér: Odložené utkání se od začátku zápasu odehrávalo v naší režii. Po většinu času jsme měli míč na kopačkách a snažili se kombinovat. Březová se ale dobře posouvala a my těžko hledali skuliny v jejich obraně. Když jsme ji nalezli, ztroskotali jsme opět na zbrklosti v zakončení. Naštěstí se nám 2x podařilo v první půli rozvlnit síť. Druhá půle se odehrávala stejně jako ta první. Iniciativa byla na naší straně. Bohužel jsme polevili v tempu. Uklidnění přišlo až se třetí brankou. Zbytek zápasu se odehrával převážně na půlce soupeře a nebýt gólmana hostí a našich nepřesností, mohlo být skóre vyšší.

FK Olympie Březová B
Marek Tišl, hráč: I z toho mála, co čítá naše soupiska, jsme se v Chebu museli obejít bez několika hráčů. Ať už vinou zranění, nebo pracovních povinností. Prostor tak v Chebu dostalo několik dorostenců, pro které mohl být tento zápas prospěšný. Po celé utkání jsme tahali za kratší konec a soupeř si tak vytvořil spoustu zajímavých šancí, zatímco my jsme ohrozili domácího brankáře pouze sporadicky. Výsledek mohl být i vyšší, ale "nad vodou" nás opět podržel náš brankář Kasl. Pro nás teď bude maximálně důležité víkendové střetnutí s Loktem, ve kterém půjde o hodně.



Sestavy


FK Hvězda Cheb B
D. Mácha [-] - J. Klepáček [-] (46. R. Žídek [-] ) , M. Kaciašvili [-] , L. Sládeček [-] (77. J. Raffa [-] ) , M. Mojcher [-] , K. Mouhafidi [-] (82. M. Mikeš [-] ) , M. Beneš [-] , L. Vlk [-] (73. L. Lokinga [-] ) , P. Lhotský [-] (77. T. Kratochvíl [-] ) , L. Plíhal [-] , J. Beneš [-]

FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - P. Procházka [-] , R. Drozd [-] (73. F. Parihuzič [-] ) , P. Immer [-] - J. Darjanin [-] , O. Šimůnek [-] , J. Mikeska [-] , J. Hora [-] - D. Geršák [-] , J. Hála [-] (46. O. Drechsler [-] ) - M. Slabyhoudek [-] (86. T. Najman [-] )

ŽK: 71. L. Sládeček , 81. K. Mouhafidi , 88. L. Lokinga .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Peschel Filip - COUFAL Jaroslav, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Lukáš Nezval
Tip experta: výhra domácích

Bude záležet, jak budou obě mužstva posílena z A týmů, ale i tak si myslím, že ho spíše zvládnou hosté a vyhrajou.