Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice si smlsly na Březové, blýsknul se Širochman


7

Favorizované Citice vstupovaly do utkání s desíti body z pěti utkání, rezerva Březové se se třemi body pohybovala u dna tabulky a šancím hostů nepomáhal ani fakt, že hráli souběžně s A týmem a tak nemohli počítat s posilami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli o půli těsné vedení

Začátek byl vlažný z obou stran, více ze hry měli ale přeci jen domácí. Ti si postupně začli vytvářet alespoň náznaky šancí, k vážnějším ohrožením hostující branky docházelo velmi sporadicky.

 

První náznak šance, rohový kop rozehraný na krátko, 10. minuta:

 

Zaváhání hostů a velká šance domácích, skvělý zákrok Zemana, 15. minuta:

 

Nadějné zakončení domácích:

 

Nakonec se skóre měnilo ve 26. minutě, když si Marek Dedič naskočil nejlépe na skvěle kopnutý rohový kop a hlavou vsítil.

 

První branka, Dedič:

 

Obraz hry se ale po brance příliš nezměnil. Možná i proto se hostům podařilo po čtvrt hodině vyrovnat. Po závaru ve vápně se v situaci nejlépe zorientoval Patrik Procházka a jeho zakončení se tak tak došouralo do branky, šlo ale k tyči a nikdo na něj nedosáhl. 1:1. Březovští se už viděli v kabině s remízovým stavem, v poslednich vteřinách ale domácí znovu udeřili, Philippe Prečan vrátil svému týmu vedení.

V druhé půli byl na hřišti jen jeden tým

Domácí trenér musel dát svou nespokojenost v kabině najevo, neboť do druhé půle vlítli citičtí jako polití živou vodou. Všemu také napomohla třetí branka v síti hostů, kterou vsítil minutu po změně stran Petr Širochman, který zažil premiéru na útočném postu a trenérovi se odvděčil hned několikrát, brankou na 3:1 totiž pouze načal svůj střelecký účet. Hosté začínali fyzicky odcházet a ač se na další branku čekalo až do 70. minuty, obraz hry už hovořil jasně ve prospěch domácích. V 70. minutě vstřelil svou druhou branku v utkání Petr Širochman a bylo to již o tři branky. O dvě minuty později zvyšoval Michal Kassl a v 74. minutě to už bylo 6:1, byl u toho opět Širochman, který tak korunoval svou premiéru hattrickem. Poslední branku zápasu vstřelil Michael Prečan třináct minut před koncem.

 

Hosté si odváží další vysokou porážku a chod věcí se budou muset pokusit změnit příští týden proti chebské Hvězdě.

 

Pozápasová radost domácích:



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
Josef Krajňák, kapitán: Zápas jsme rozjeli v poměrně ospalém tempu a i když jsme si par šancí dokázali vytvořit, gól z nich nepadl. Skóre se tak změnilo až ve 26. minutě, kdy po výborně kopnutém rohu, skvěle zakončil hlavou Marek Dedič. Náš ne příliš přesvědčivý výkon však pokračoval a to se nám vymstilo a hosté nikoliv razantní ale naprosto přesnou střelou k tyči srovnali. Můžeme být rádi, že na srovnávací gól jsme dokázali rychle odpovědět a ještě do poločasu vrátit vedení na naši stranu. Po ledové sprše trenéra Jiřího Procházky o přestávce, jsme nastoupili do druhé půle, která byla už o něčem jiném. Začali jsme hrát aktivněji a to se nám vrátilo vstřelením pěti gólů a žádným inkasovaným. Na tom měl velkou zásluhu Petr Širochman, který byl v tomto zapase nově postaven na hrot a hned se blýskl hattrickem. Musím též poděkovat našim skvělým fanouškům, kteří opět úžasné fandili a dotáhli nás k další vysoké výhře. Děkujeme.

FK Olympie Březová B
Marek Tišl, hráč: Do Citic jsme odjížděli v malém počtu a s několika zraněnými hráči, kteří museli nastoupit aby se utkání vůbec odehrálo. Soupeř potvrdil roli favorita a po zásluze zvítězil. My se zatím pomalu a jistě smiřujeme s tím, že tuto sezónu budeme bojovat o setrvání v A třídě.



Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - Z. Rakaš [-] (80. R. Pinta [-] ) , T. Rajtšlegr [-] , M. Dědič [-] (80. J. Svoboda [-] ) , J. Krajňák [-] , M. Kessl [-] , P. Prečan [-] (46. M. Prečan [-] ) , R. Bureš [-] , J. Bufka [-] (46. P. Bodnár [-] ) , P. Širochman [-] , P. Šimek [-]

FK Olympie Březová B
Z. Zeman [-] - P. Procházka [-] , B. Strnad [-] - M. Slabyhoudek [-] , M. Peterka [-] (46. J. Hála [-] ) , M. Tišl [-] , J. Darjanin [-] , D. Kökeny [-] - - J. Hora [-] , R. Drozd [-] , O. Šimůnek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - ŠMAT David, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Robert Vavřina
Tip experta: výhra domácích

Zajímavé utkání, při kterém nebude padat moc branek. Body i přes těsný výsledek zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích