Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 14:00

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přetahovaná Mariánek s Kynšperkem vítěze nenašla


Branky


7

Tým FC Viktoria Mariánské Lázně na své půdě hostil mužstvo TJ Slavoj Kynšperk. Domácí do utkání vstupovali v roli favorita, ale Kynšperk už v sezóně dokázal potrápit nejeden favorizovaný tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli

Hosté se na hřišti ani nedokázali pořádně rozkoukat a už museli lovit míč ze sítě. Hned v 1. minutě jim totiž vstřelil branku 18 letý Filip Florian, domácí záložník, a bylo to 1:0 pro Mariánky. Hostům se podařilo srovnat po čtvrt hodině hry, branku vstřelil Michael Carda. Na kvalitním drmoulském trávníků se na další branky čekalo až do 36. minuty. V té se prosadil Jakub Nedbalý a Mariánky opět vedly, tentokrát 2:1. S daným výsledkem už se domácí pomalu chystali jít do kabin, hosté ale ještě neměli hotovo. Ve 43. minutě se o vyrovnávací branku do šatny postaral nejmladší střelec zápasu, 17 letý Petr Váňa. 2:2 byl tedy poločasový stav.

Další dvě branky

Ve druhé půli byl nadále k vidění poměrně vyrovnaný fotbal, s lehce větší dávkou fotbalovosti na straně domácích, ale větším důrazem v osobních soubojích na straně hostů. Ti se dokonce dostali v 68. minutě poprvé v utkání do vedení. A postaral se o to jejich kapitán a nejlepší hráč Daniel Packert. Kynšperk ale udržel vedení pouhých šest minut, na 3:3 pak srovnal Jan Mucek. Další branky už v tomto zápase nepadli a po poměrně divoké přestřelce si tak oba týmy berou jeden bod.

 

Mariánské Lázně jich na svém kontě mají již 13 a pouhý jeden jediný je dělí od úplné špičky tabulky. Pro Kynšperk se jedná o bod sedmý, který jim zaručuje poměrně klidný střed, rozdíly jsou ale po šesti kolech stále minimální.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer, vedoucí: Do zápasu s rezervou Viktorky Mariánských Lázní jsme opět nastoupili s řadou absencí. Domácí byli favority utkání, nakonec bereme pro nás důležitý bod do tabulky za remízu 3-3.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
D. Šmejkal [-] - F. Kocián [-] (83. D. Šmejkal [-] ) , J. Novák [-] - A. Bártl [-] , F. Florian [-] , J. Mucek [-] , V. Kotous [-] - J. Nedbalý [-] , J. Luhan [-] , L. Černohorský [-] , D. Šlajs [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
E. Jakobec [-] - J. Marek [-] , M. Najman [-] (46. R. Kolov [-] ) , M. Petrů [-] (46. D. Bandurič [-] ) , P. Váňa [-] , M. Vágner [-] , D. Packert [-] , K. Sommer [-] , M. Carda [-] (73. R. Kolov [-] ) , J. Urbánek [-] , J. Kardoš [-]

ŽK: 67. D. Šlajs , 80. F. Kocián - 31. J. Marek , 66. J. Kardoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - VU David, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Robert Vavřina
Tip experta: výhra domácích

Mariánky si doma určitě nenechají utéct tři body a vyhrají.

Tip: výhra domácích