Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:30

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklínské trápení pokračuje, všechny body si odváží Kraslice


Branky


7

Čtyři body z pěti utkání, taková byla bilance domácího Merklína. Kraslice jich na svém kontě měly o pět více a pokud se chtěli držet na dosah špičky, nepřicházelo nic, kromě vítězství, v úvahu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté brzy prohrávali

Do utkání nevstoupili krasličtí tak, jak si asi představovali, když už v 5. minutě museli lovit míč z vlastní sítě. Už v 5. minutě posílal totiž přízemní centr do vápna Jakub Menčík, ten ztečoval nešťastně do protipohybu gólmana hostující Tomáš Procházka a bylo to 1:0. Branka byla nakonec připsána domácímu Menčíkovi, nebýt ale teče, nejspíš by si s ní gólman poradil. Kraslicím se ale podařilo poměrně brzy srovnat. Nepříliš povedený odkop od branky totiž hostující Kurtin vracel rovnou zpět a vysunul tým kapitána Tomáše Dočkala, který si se samostatným nájezdem poradil na jedničku a srovnal na 1:1. Tentýž hráč vsítil svou druhou branku o šest minut později a využil k tomu další samostatný nájezd, po kterém poslal svůj tým do vedení. Domácí nepředváděli špatný výkon a také dokázali být nebezpeční, kromě úvodní branky se ale do dalšího gólového zakončení nedostali. Ve 32. minutě to už bylo o dvě branky, krásnou individuální akcí uprostřed hřiště se blýskl Šrámek, který následně vysunul kolmicí Košťála, ten ještě přihrávkou přes malé vápno našel Lomoze, který ve skluzu uklidil míč do sítě. 

Merklín se na větší odpor nezmohl

Do druhé půle vstoupili hosté ve volnějším tempu, i proto se na další branky čekalo téměř půl hodiny. Domácím totiž postupně začínaly docházet síly a hostům tak čím dál více otevírali hřiště. V 70. minutě měl na svém kontě Tomáš Dočkal už hattrick, když hosté zakombinovali před brankou soupeře a kapitán hostů neměl problém míč uklidit do sítě. Záhy bylo sníženo, o minutu později totiž vstřelil branku Jaroslav Virtel, který využil chyby stopera Studeníka a před sebou měl jen brankáře, se kterým si poradil. V 79. minutě se hostům vyplatil vysunutý presink a domácí tým donutili k chybě, do samostatného nájezdu se dostal Tomáš Košťál a zvýšil na 5:2. Poslední zářez si připsal v 82. minutě Jakub Kurtin, hosté se opět zmocnili míče u středu hřiště a již odevzdaní domácí nechali kraslické hráče jít přečíslení tři na brankáře. 



Ohlasy k zápasu



SK Kraslice
Tomáš Procházka, předseda klubu, hráč: Do zápasu jsme nevstoupili úplně dobře a ještě jsme si brzy dali nešťastný gól. Naštěstí jsme brzo vyrovnali a diktovali hru. I když domácí byli především v první půli hodně nebezpeční a mohli jsme obdržet branek více. Zároveň nám se příliš nedařilo ve finální fázi. Druhá půle nebyla z našeho pohledu moc dobrá, avšak postupně se projevila asi lepší kondice a zápas jsme úspěšně dotáhli. I když jsme vysoko vyhráli, tak v naší hře byla spousta chyb a výkon byl jeden z nejhorších v sezoně. Pro další zápasy se musíme rozhodně zlepšit.



Sestavy


EP Merklín
Š. Gargula [-] - P. Mrňka [-] , M. Petrik [-] , J. Menčík [-] , J. Kovalčik [-] , M. Skoupý [-] , M. Sýkora [-] , D. Klimm [-] (61. J. Virtel [-] ) , T. Skreptáč [-] (46. M. Vilím [-] ) , M. Jonáš [-] (78. M. Dobeš [-] ) , P. Chomát [-] (84. D. Hanšut [-] )

SK Kraslice
M. Svoboda [-] - J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Studeník [-] , T. Schwarz [-] (82. A. Ferenc [-] ) , J. Šrámek [-] , D. Palocsányi [-] , V. Lomoz [-] (83. F. Horvát [-] ) , T. Košťál [-] , P. Hruška [-] (46. J. Šiman [-] ) , T. Procházka [-]

ŽK: 21. T. Skreptáč , 39. M. Sýkora , 49. J. Kovalčik - 65. V. Lomoz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLÍVKO Pavel - SUCHÁNEK Antonín, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Robert Vavřina
Tip experta: výhra hostů

Kraslice budou chtít potvrdit roli favorita a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích