0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:00

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket doma nestačil na Pilu


Branky


8

Po čtyřech utkáních jeden bod. Taková byla bilance domácího Lokte, který se v úvodu sezóny značně trápí a alespoň trochu napravit si chtěl chuť při domácím utkání s Pilou. Baník zatím svými výkony v sezóně poměrně překvapuje a tak bylo dopředu jasné, že nepůjde o žádnou jednoznačnou bitvu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si uzmuli vedení

Od úvodních minut měli domácí více ze hry a byli znatelně rozhodnuti prolomit černou sérii čtyř utkání bez výhry. Hosté z Pily především čekali na protiútoky. Oba celky byly schopné vytvořit si několik příležitostí a zajímavých akcí, gólové šance by ale fanoušek spočítal na prstech jedné ruky. Jednou se skóre přeci jen měnilo. Ve 35. minutě přihrával hráč Pily Šimůnek svému spoluhráči Radimu Kubínovi, který unikal po levé straně sám na bránu a následným zakončením na přední tyč překonal domácího gólmana, který se vydal do opačného směru. Do poločasu už hosté těsný náskok ubránili a čekalo se, jak velký nápor domácí zvládnou vytáhnout ze svých rukávů do poločasu druhého.

Srdnatí hosté si tři body uhlídali

I ve druhé půli byla aktivita převážně na straně domácích, kteří se hnali za srovnáním a případným otočením výsledku. Ač měli loketští více času stráveného na balonu, odehrávala se hra především mezi vápny, kde hosté především fyzicky náročnou a bojovnou hrou trápily kreativní rozehru domácích. Dlouho nechávali hráči všechny diváky na pochybách, jak utkání dopadne, neboť stačila jedna branka, jedno zaváhání, a body se mohly dělit. Zaváhání ze strany hostů ale nepřišlo. Naopak. Baníkovský Vavřina vystihl domácí přihrávku a do otevřené obrany vyslal Ondřeje Harasiewicze, který měl před sebou poslední instanci loketské obrany - gólmana - se kterým si dokázal poradit a definitivně tak rozhodnul o tom, že tři body si s sebou odváží domu Pila. 

 

Loketské trápení pokračuje i pátým kolem, tým je na chvostu tabulky s jedním bodem a na první pohled to nevypadá, že by se to příštím kolem mělo zlepšit. Loket totiž zajíždí na půdu jednoho z velkých aspirantů na titul, Trstěnic.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Pila
Vlastimil Kubín, Robert Vavřina, hráči: Utkání, do kterého domácí vstoupili se snahou vyhrát, ale nedařila se jim finální fáze. My jako hosté jsme více ze hry neměli, těžili jsme z nenápadných akci a protiútoků, ze kterých pramenila spousta šancí, které buď končily zahozením, nebo v zámezí vysoko nad. Domácí si mnoho šancí nevytvořily, i když byli silnější ve středu pole, ale pouze ve druhém poločase, kdy se snažili o srovnání výsledku. Byl to opět z naši strany velmi silový fotbal, ve kterém jsme měli navrch v osobních soubojích a podařilo se nám tedy navázat na předešlé výkony. Jako tým tedy můžeme být spokojeni s třemi body, a to nás na cizím hřišti o to víc těší.



Sestavy


FK Loket
V. Belbl [-] - J. Falář [-] , J. Kubáč [-] , J. Drahozal [-] , Z. Truhlář [-] - M. Horváth [-] , T. Klásek [-] , M. Kolesnáč [-] , M. Dvořák [-] (50. M. Svoboda [-] ) - T. Hrdlička [-] (69. P. Květoň [-] ) , F. Zázrivec [-]

TJ Baník Pila
P. Štrébl [-] - A. Roubíček [-] , R. Vavřina st. [-] , J. Tišnovský [-] , V. Kubín [-] (79. K. Mourek [-] ) - O. Harasiewicz [-] , M. Burda [-] , R. Vavřina [-] , J. Plic [-] - V. Šimůnek ml. [-] , R. Kubín [-] -

ŽK: 62. T. Klásek , 79. M. Horváth , 83. M. Svoboda - 36. R. Kubín , 58. J. Tišnovský .
Hráči zápasu: Z. Truhlář - O. Harasiewicz .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VU David - REISMÜLLER Ladislav, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Těžko říct, tady budu tipovat.. remíza.

Tip: výhra hostů