Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 14:00

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Mariánek nestačila na Citice


Branky


5

Poměrně jednoznačně si tým Citic dokráčel pro tři body na půdě mariánské rezervy. Pět různých střelců rozprostřených do obou poločasů. Domácí se i přes podporu 150 diváků nedokázali prosadit ani jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vydobyli dvoubrankové vedení

Papírové předpoklady stavěly do role favorita spíše domácí celek, ale přesto to byli hosté, kteří byli od počátku aktivnější směrem dopředu i dozadu. Ve 35. minutě vstřelil první branku utkání hráč Citic Jiří Procházka. Ještě do poločasu se hosté prosadili podruhé. Ve 45. minutě se totiž vstřelil branku mladý Zdeněk Rakaš a citičtí vedli již 2:0. Za tohoto stavu byl první poločas ukončen a týmy se odebraly do kabin. Domácí ještě mohli snížit a také se o to pokusili, parádní střelou z voleje se prezentoval Jan Mucek, sudí se šel ale poradit s pomezním rozhodčím a nakonec, pravděpodobně správně, branku neuznali. Jeden z domácích hráčů byl totiž v ofsajdovém postavení a zároveň bránil ve výhledu brankáři hostů, čímž ovlivnil útočnou akci svého týmu. Branka tedy byla odvolána, ale do druhé půle se očekával masivní nápor domácího mužstva.

Ve druhé půli se drama nekonalo

Než domácí ale vůbec měli šanci se do většího tlaku pustit, opět udeřili hosté. Hned ve 49. minutě se totiž prosadil Philippe Prečan, který zvyšoval na 3:0. V 74. minutě přidal čtvrtou branku hostů Marek Dědič. Na posledních 15 minut na hřiště nastoupil i nestárnoucí David Peřina, který se postaral o poslední branku zápasu a náležitě si ji užíval. Více branek v utkání nepadlo a Mariánky tak překvapivě snadno padly s hosty z Citic. 

 

Domácí zaznamenali vůbec první ztrátu bodů v sezóně a toto zaváhání budou chtít příští týden napravit na půdě Březové. Na Citice čeká příští týden další těžký soupeř, budou zajíždět na rezervu chebské Hvězdy.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně B
Josef Novotný, člen VV, na starosti sportovní úsek: V dnešním utkání jsme předvedli nejhorší výkon, co naše "B" družstvo hraje. Těžko se hledají slova k dnešnímu výkonu a přísnější měřítko snad v dnešním utkání snesou v našem družstvu 2-3 hráči. Hosté se dostali do vedení v 35. minutě po hrubé chybě našeho obránce. V 45. minutě ještě přidali druhou branku. Naděje pro domácí družstvo mohla svitnout v nastaveném čase prvního poločasu, kdy se nádherně trefil Jan Mucek, ale branka nebyla správně uznána. Druhý poločas se hrál v režii hostujícího družstva a postupně se skóre navýšilo na konečných 0:5. Nás teď čeká venkovní utkání na Březové a určitě budeme chtít odčinit domácí porážku a udržet kontakt s čelem tabulky. Družstvu Citic blahopřeji a Davidu Peřinovi přeji, aby družstvo Citic bojovalo o postupové příčky I.A třídy.

Sokol Citice
Petr Širochman, hráč: Před utkáním byl favoritem domácí tým, který byl prozatím bez prohry v tabulce na druhém místě. My jsme přijeli hrát ze zabezpečené obrany, ale s plánem aktivní hry a napadání soupeře. To se nám dařilo během celého utkání, když jsme domácí nepustili do vyložených brankových příležitostí a zároveň jsme si svou aktivní hrou vytvářeli šance. Ty se nám podařilo proměnit už v prvním poločase, kdy se prosadili dva naši hráči, Procházka a Dědič. Druhý poločas jsme očekávali větší tlak domácích, obraz hry se ale příliš nezměnil. Z rychlých brejků jsme si vytvořili spoustu šancí ke skórování a kdybychom proměnili většinu, skóre by bylo ještě o kousek vyšší. Prosadili se "jen" tři hráči, Rakaš, P. Prečan a David Peřina, který svůj gól slavil jako by byl první v životě! (smíchú V zápase jsme odvedli poctivou práci a dle mého názoru si zaslouženě odvážíme 3 body.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - D. Kuchárik [-] (73. K. Doležal [-] ) - J. Holeček [-] , J. Mucek [-] , V. Kotous [-] - F. Chlad [-] (64. F. Kocián [-] ) , M. Kapolka [-] (46. J. Luhan [-] ) , L. Černohorský [-] , A. Bártl [-] , F. Florian [-] , J. Novák [-]

Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - P. Bodnár [-] (77. D. Peřina [-] ) , Z. Rakaš [-] , T. Rajtšlegr [-] , M. Dědič [-] , J. Krajňák [-] , M. Kessl [-] , P. Prečan [-] , J. Procházka [-] (63. J. Svoboda [-] ) , P. Širochman [-] , P. Šimek [-]

ŽK: 25. P. Prečan , 60. Z. Rakaš , 74. T. Rajtšlegr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - ŠPAČEK Roman, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mariánky jsou podle mě jeden z adeptů na postup, takže si myslím, že v domácím prostředí Citice přetlačí.