0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 14:00

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bezbranková remíza v sezóně, Merklín, ani Loket se neprosadily


Branky


5

Oba týmy potřebovaly body jako sůl. Merklín už si připsal alespoň jednu výhru, Loket byl zatím bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Loket se postupně vymaňuje ze zdravotních patálií a proti Merklínu postavil velice silné mužstvo, které od prvních chvil ukazovalo na hřišti svou převahu. Merklínští však statečně vzdorovali a minimálně co do bojovnosti byli hostům vyrovnaným soupeřem. Fotbalovější ale byli bezesporu loketští, kteří si už v první půli vypracovali několik slibných příležitostí, ale žádnou nedokázali proměnit ve vstřelenou branku. 50 fanoušků tak branku nevidělo a do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Oba celky si berou bod

Po poločasové pauze se obraz hry příliš nezměnil a i nadále to byli hosté, kteří měli více ze hry. Ze dvou příležitostí dokonce trefili břevno domácí brány, ale gól jim v sobotním utkání prostě nebyl přán. Merklín tak může být velice rád za získaný bod, loketští naopak určitě spokojeni nebudou, neboť měli po většinu zápasu více ze hry. 

 

Bezbrankové klání nenabídlo ani příliš mnoho vzruchu pro rozhodčího, který v utkání vytasil pouze dvě žluté karty, po jedné na obou stranách.

 

V dalším kole zavítá Merklín k malému derby na půdu rezervy FK Ostrov, odkud se body příliš často nevozí. Loket bude chtít konečně naplno bodovat a k tomu bude muset porazit srdnaté mužstvo z Pily. Po čtyřech kolech mají loketští pouhý bod a tak mají nejvyšší čas vytasit se s pořádnými výkony. 



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Miroslav Šípek, hráč: Soupeř přijel poprvé v kompletní sestavě a na jejich hře to bylo znát. Byli jednoznačně herně lepší. Dokonce nastřelili i dvakrát břevno. My jsme měli dvě povedený šance, ale obě zastavil praporek pomezního. Pro nás je bod dobrej, ale upřímně soupeř si asi zasloužil vyhrát. Na podzim to byl určitě náš nejtěžší soupeř.

FK Loket
Michal Kolesnáč, hráč, trenér: Po 3 odehraných utkání bez bodového zisku jsme byli odhodlaní konečně protrhnout smůlu a změnit nepříznivou bilanci z posledních zápasů. V týdnu se nám podařilo dotáhnout přestup dvou mladíků z U19 Baníku Sokolov, bez kterých jsme se ale ještě v tomhle utkání museli obejít. Snažili jsme se předvádět rychlý presink a útočnou hrou jsme domácím nedávali moc příležitostí ohrozit naši branku. Náš výkon se výrazně zlepšil ve všem směrech, je jen škoda, že jsme žádnou ze slibných šancí nedokázali přetavit v branku. Dvě tyče, jedno břevno. Trápila nás zbrklost v zakončení. I přesto jsem ale s výkonem spokojen, pokud takhle budeme hrát nadále, jsem si jistý, že se brzy vrátíme na lepší místa v tabulce.



Sestavy


EP Merklín
Š. Gargula [-] - M. Petrik [-] (79. D. Hanšut [-] ) , M. Šípek [-] , M. Skoupý [-] , M. Sýkora [-] , D. Klimm [-] , J. Menčík [-] , M. Dobeš [-] (46. P. Mrňka [-] ) , M. Vilím [-] (68. T. Skreptáč [-] ) , S. Skořepa [-] , P. Chomát [-]

FK Loket
M. Kolesnáč [-] - R. Ungr [-] , J. Drahozal [-] - T. Hrdlička [-] (63. J. Falář [-] ) , T. Klásek [-] , M. Kolesnáč [-] - F. Zázrivec [-] - Z. Truhlář [-] , J. Kubáč [-] , P. Květoň [-] (75. R. Peška [-] ) , M. Horváth [-]

ŽK: 24. M. Skoupý - 33. T. Klásek .
Hráči zápasu: M. Kolesnáč , F. Zázrivec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - FURIŠ Adam, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady budu věřit Lokti. Myslím si, že má kvalitnější mužstvo než Merklín a měli by odjet se všemi body.

Tip: výhra domácích