F. Tomáň 76.
J. Kostka 79. (p.)
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov si z Ostrova odváží cenný bod


Branky


76. F. Tomáň , 79. J. Kostka (p.) - 55. F. Hedar , 63. Š. Lukeš
9

Zatím stoprocentní ostrovská rezerva přivítala na svém hřišti v Květnové Dolní Rychnov, který si v posledním utkání poradil s Loktem. V utkání byli favoritem domácí, kteří chtěli prodloužit svou šňůru výher.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Sudí Jati dal pokyn k zahájení utkání a oba týmy se vrhly do boje o body. Z obou stran bylo v první půli k vidění dost nepřesností a těžko určit tým, který na hřišti dominoval. Hosté se jako první priblížili vstřelení úvodní branky, jejich pokus ale skončil pouze na tyči domácí brány. Poté si slovo vzali domácí a to hned dvakrát. Oba pokusy ale skončily na břevně. Po hezké akci nejdřív orazítkovala konstrukci dalekonosná střela, o několik minut později se domácí mohli prosadit po centru, ani následná hlavička se ale mezi tři tyče nevešla. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Čtyři branky a dělba bodů

Druhou půli už domácí začali přeci jen o něco lépe, než hosté, stále ale chyběla gólová tečka. Nakonec to byli rychnovští, kdo se postaral o první, a následně i druhou změnu skóre. Fathi Hedar využil rychlý protiútok, do kterého se jeho tým dostal a poslal Dolní Rychnov do vedení 1:0. Podobně se hosté dostali i k druhé brance. Ta padla v 63. minutě, když se opět po rychlém brejku prosadil Šimon Lukeš. Ostrovští ale nic nevzdávali a zůstávali aktivní. Poměrně záhy se jim také podařilo snížit. V 76. minutě využil nadýchaný centr kapitán domácích Filip Tomáň, který se prosadil hlavou a snížil na rozdíl jediné branky. Domácí v aktivitě neustávali a odměnou jim byl nařízený pokutový kop. V 79. minutě se totiž prodíral do šance Michal Kiš, který byl již ve vápně a následně byl faulován. Míč si na puntík postavil zkušený kapitán Jakub Kostka a srovnal na 2:2. Závěr, který vypadal, že si ostrovští vyválčí všechny tři body, nakonec mohl skončit úplně opačně. Pokutový kop byl totiž nařízený i na druhé straně. Jeho exekuci ale skvělým způsobem vychytal domácí Dominik Vaněček, který nastoupil poprvé po zranění a zachránil tak svému týmu alespoň bod. Ostrovská rezerva po třech zápasech zůstává stále neporažena.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Štěpán Dvořák, trenér: Z naší strany utkání plné nepřesností. Dělalo nám problém si kloudně přihrát. V první půli jsme sice dvakrát nastřelili břevno (hosté jednou tyč), jinak jsme toho moc nepředvedli. Do druhé půle jsme vstoupili lépe, ale stále se nám nedařilo dotáhnout naše akce do konce. Houževnatý soupeř nás z rychlých protiútoků dvakrát potrestal. Po té, jako správný kapitán, zavelel do útoku Filip Tomáň, kterému se podařilo po standartní situaci hlavou snížit. Naše snaha vyrovnat vyústila ve faul na Michala Kiše v pokutovém území. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Jakub Kostka: Chtěli jsme utkání otočit , ale místo toho jsme málem přišli i o vyválčený bod, když byla nařízena penalta i na druhé straně. Tu však skvěle chytil výborný Dominik Vaněček, který se bráně objevil poprvé po vážném zranění.

SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal, trenér: Před zápasem bych bod bral, ale po zápase je to ztráta. Nedali jsme 7 minut před koncem penaltu, vyrovnaný zápas, vedli jsme 2:0, domácím se po velkém tlaku podařilo vyrovnat, pak jsme nedali tu penaltu a již se nic nezměnilo. Perfektní rozhodčí a náš nejlepší hráč byl věkem ještě dorostenec číslo 7 Fathi.



Sestavy


FK Ostrov B
D. Vaněček [-] - M. Kiš [-] , J. Zedníček [-] , F. Tomáň [-] , Š. Bílek [-] (46. J. Kostka [-] ) , T. Navrátil [-] , Z. Vlasák [-] (66. M. Blafka [-] ) , P. Veselý [-] , L. Slavík [-] , L. Kunz [-] , J. Vrba [-]

SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - J. Lukeš [-] , V. Vondrys [-] , V. Kohout [-] , Š. Lukeš [-] , M. Dvořák [-] , J. Dlouhý [-] , F. Hedar [-] , D. Reismüller [-] (88. M. Adžič [-] ) , V. Krjoka [-] , P. Kalabza [-]

ŽK: 90. J. Kostka - 61. D. Reismüller , 72. V. Kohout , 84. P. Kalabza , 90. J. Lukeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jati David - PACELT Robert, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že dokážeme navázat na dvě předchozí úspěšná utkání a všechny body zůstanou doma.