2:3
(2:1)
25. D. Kökeny
60. J. Plic (vl.)
85. J. Poupě
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová po obratu v druhé půli poráží Pilu


Branky


23. R. Kubín , 34. O. Brožík - 25. D. Kökeny , 60. J. Plic (vl.) , 85. J. Poupě
9

Na neoblíbenou půdu v Pile zajížděla rezerva březovské Olympie, které se v sezóně zatím nedaří a chtěla si konečně připsat první body. Pila dokázala v předchozím kole přehrát Citice a na svůj výkon chtěla proti Březové navázat. Parádní podívanou, včetně červené karty, vidělo 100 diváků

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin s těsným vedením

Hosté z Březové začali o něco aktivněji a na míči byli jistější, než domácí. I přes to, stejně jako v předchozích utkáních, to byli oni, kdo poprvé inkasoval. Domácí Radim Kubín otevřel skóre ve 23. minutě a poslal domácí do vedení 1:0. Hostům se ale podařilo vzápětí odpovědět. Ve 25. minutě se na rohu velkého vápna dostal k míču David Kökeny, jehož prudká střela zaplula rovnou do domácí branky. Gólman Toth si sice na míč sáhnul, ale mimo tři tyče ho vytěsnit nedokázal. Třetí branka v utkání znamenala opět vedení pro domácí celek. Ve 34. minutě využil zaváhání po rohovém kopu Ondřej Brožík, kterému se povedlo dotlačit propadlý míč až za záda Kasla. 

Hostům se povedl senzační obrat a berou všechny body

Ve druhé půli se domácí snažili především zpevnit obranné řady a aktivitu na balónu nechávali na hostech. Ti postupně přitápěli pod kotlem, až nakonec "donutili" domácí dát si vlastňáka. Nešťastníkem byl Jakub Plic a bylo tak opět srovnáno. Hosté v aktivitě nepolevovali a byli rozhodnutí, že z Pily s jedním bodem neodjedou. Jejich snaha byla odměněna pět minut před koncem a odměna to byla vskutku parádní. V 85. minutě totiž zahrával přímý kop ze zajímavé vzdálenosti Jiří Poupě a trefil ho natolik parádně, že zaplul mezi tři tyče. V 88. minutě ještě mohlo přijít zdramatizování, hostující Deme totiž v přerušené hře odkopl míč a za zdržování hry viděl druhou žlutou kartu v utkání. Hosté už ale výsledek ubránili a do tabulky si tak připisují velice cenné tři body.

 

Rozhodující branka, o dokumentaci se postaral Mates Chmelenský z Březové. Jiří Poupě:

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Pila
Vlasta Kubín, hráč: Vyrovnané a bojovné utkání se šancemi na obou stranách. Snažili jsme se navázat na předchozí domácí utkání, výsledkem se to však bohužel nepodařilo, ale samotným bojovným a odhodlaným výkonem se tomu snad alespoň přiblížilo. Z celého zápasu nás může mrzet vysoká nepřesnost v zakončení, která nás nejspíše stála tři body. Zápas tak rozhodla standardka ke konci zápasu, kdy jsme se nevyvarovali faulu na vápně a soupeř nabídnutou příležitost využil a utkání tak zvrátil na svou stranu. Březovští byli silní ve středu hřiště, kde velice rychle využívali prostoru pro zakládání svých útočných šancí. Ve výsledku proměnili vše, co měli, a to i se štěstím vlastního gólu, nutno ale podotknout, že měli i další šance, a při jedné z nich nás zachránila spojnice.

FK Olympie Březová B
Marek Tišl, hráč: Do Pily jsme zajížděli s respektem. Věděli jsme že nás čeká nepříjemný a tvrdý soupeř. Obavy se také potvrdily, když jsme v prvním poločase nemohli nalézt správný rytmus a soupeř nás potrestal. Do druhého poločasu však nastoupil jiný tým, byl to tým, který věřil, že utkání dokáže otočit a to se nám také povedlo. Musím svůj mančaft pochválit za nebývalou bojovnost a vůli se zápasem něco udělat. Myslím, že v Pile se každý na body nadře.



Sestavy


TJ Baník Pila
M. Toth [-] - V. Kubín [-] , T. Jakubal [-] , A. Roubíček [-] , R. Vavřina st. [-] - T. Verzich [-] (35. J. Plic [-] ) , R. Vavřina [-] (62. K. Mourek [-] ) , M. Burda [-] , O. Brožík [-] - R. Kubín [-] , V. Šimůnek ml. [-]

FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - B. Strnad [-] , R. Drozd [-] (46. J. Hora [-] ) , P. Procházka [-] - M. Tišl [-] , J. Darjanin [-] (46. P. Boukal [-] ) , O. Šimůnek [-] , D. Kökeny [-] - - D. Tesař [-] , J. Poupě [-] , D. Deme [-]

ŽK: 68. O. Brožík , 73. V. Kubín , 89. M. Burda , 90. A. Roubíček - 79. D. Kökeny , 80. D. Deme . ČK: 88. D. Deme .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - MAKOVEC Lukáš, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Březovské béčko už zabere a získá tři body.