Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín z Kynšperka odjíždí bez bodu


Branky


9

Jedna výhra, jedna prohra. Taková byla před tímto utkáním bilance obou celků, které proti sobě nastoupily v rámci 3.kola 1.A třídy. Domácí z Kynšperka hostili na svém trávníku hráče Merklína. Na utkání se přišlo podívat 89 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky během poločasu, prosadily se oba týmy

Za vydatného deště zahájil sudí utkání, ve kterém se na branku dlouho čekat nemuselo. Již v 6. minutě se totiž prosadil domácí Miroslav Vágner, jehož střela skončila ještě po teči hostujícího hráče za zády bezmocného gólmana Štěpána Garguly. V rozmezí pěti minut se dostal třikrát k zakončení Daniel Packert, ale ani jednou nezakončil přesně. V 15. minutě, po postupném útoku hostů, nahrával Jakub Menčík nabíhajícímu Karlu Jiříkovi. Jeho zakončení s lehkou tečí domácí obrany skončilo v brance Jiřího Urbánka a bylo vyrovnáno 1-1. V 16. minutě střílel nejdříve domácí Daniel Packert a poté nahrával na Miroslava Vágnera. Ten se dlouhou kličkou zbavil gólmana a poslal míč do branky. V poslední chvíli ho vykopl z brankové čáry dobíhající hráč Merklína. Ve 31. minutě centroval kynšperský Jakub Marek a našel hlavu Radka Panajotova, který nezaváhal 2-1. Ve 34. minutě si Daniel Packert pěkně narazil míč se Stanislavem Markem a bylo 3-1. Za další dvě minuty zachytil Miroslav Vágner společně s Radkem Panajotovem špatnou rozehrávku obrany Merklína. Vyměnili si míč a Radek Panajotov stál sám před ležícím gólmanem a prázdnou brankou. Jenže míč napálil do břevna. Do konce poločasu stojí za zmínku už jenom přímý kop Daniela Packerta, který ale mířil nad branku.

Domácí už si vedení pohlídali

V úvodu druhého dějství střílel z přímého kopu Radek Panajotov, ale gólman míč na dvakrát zkrotil. V 57. minutě střílel merklínský Milan Sýkora z dálky a nepřesně. V 60. minutě se prezentoval pěknou střelou Miroslav Jonáš a Jiří Urbánek měl co dělat, aby míč vyrazil. V 63. minutě, po krátké a rychlé nárážečce Stanislava Marka s Danielem Packertem dostal druhý jmenovaný za obranu a přesnou ranou po zemi zvýšil náskok na 4-1. V 70. minutě centroval nebezpečně Michal Petrik, ale míč skončil vedle kynšperské branky. V další minutě nahrál Jakub Marek nabíhajícímu Stanislavu Markovi, který si navedl míč do volného prostoru a přesnou střelou prostřelil gólmana 5-1. V 75. minutě z našeho rohu hlavičkoval střídající Robert Kolov, ale Štěpán Gargula reflexivním zákrokem jeho pokus zlikvidoval. V 87. minutě špatně rozehrál před naší brankou Martin Najman, namazal Miroslavu Jonášovi, jehož pokus Jiří Urbánek se štěstím vytáhl nad branku. Ještě v 89. minutě hlavičkoval těsně vedle branky Merklína Michael Carda. To byla tečka za dnešním zápasem.

 

Zápasový report převzatý z www.slavoj-kynsperk.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer (správce): Dnešní utkání, které se hrálo v podstatě za stálého deště nám vyšlo a po zásluze jsme vyhráli 5-1. Měli jsme dobrý vstup do zápasu a brzy vstřelili branku. Hosté sice dokázali vyrovnat, ale do poločasu se nám podařilo odskočit na rozdíl dvou branek. Ve druhém poločase jsme pokračovali v navyšování náskoku a do konce zápasu jsme si jej pohlídali.




Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] - M. Lhota [-] , M. Vágner [-] (70. R. Kolov [-] ) , S. Marek [-] , J. Marek [-] (79. D. Bandurič [-] ) , R. Panajotov [-] (79. J. Nosil [-] ) , D. Packert [-] , K. Sommer [-] , Z. Beran [-] (46. M. Najman [-] ) , M. Carda [-] , J. Kardoš [-] (65. M. Petrů [-] )

EP Merklín
Š. Gargula [-] - M. Šípek [-] (71. M. Vilím [-] ) , J. Kovalčik [-] , M. Skoupý [-] , D. Klimm [-] (63. M. Dobeš [-] ) , J. Menčík [-] , M. Sýkora [-] , M. Jonáš [-] , K. Jiřík [-] (58. M. Petrik [-] ) , D. Hanšut [-] (46. S. Skořepa [-] ) , P. Chomát [-]

ŽK: 42. K. Sommer - 42. D. Hanšut , 88. J. Kovalčik .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Godža Ladislav - LHOTKOVÁ Veronika, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Domácí si po těžkém utkání ve Dvorech spraví chuť a vyhrají.