2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila těsně poráží favorizované Citice


Branky


75. R. Vavřina st. (p.) , 84. R. Kubín - 28. Z. Rakaš
6

V rámci 2. kola 1.A třídy zajížděly Citice na půdu Pily. Hosté si v prvním utkání až překvapivě snadno poradili s Merklínem, domácí naopak v gólové přestřelce nakonec nestačili na rezervu Mariánských Lázní. Na utkání se přišlo podívat 80 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do těsného vedení

Již před zápasem by fotbalový profík mohl odhadnout, že se zápas bude odehrávat především mezi vápny a k vidění bude hodně osobních soubojů. A nemýlil by se. V první půli byla k vidění pouze jedna branka a psotarali se o ni hosté. Konkrétně Zdeněk Rakaš se o to postaral ve 28. minutě, když zahrával přímý kop a krásným obstřelem kolem zdi nedal domácímu gólmanovi sebemenší šanci. Do kabin tak šli hosté s tím nejtěsnějším rozdílem.

Bojovný výkon domácích znamenal obrat

Klíčová situace celého utkání nastala v 55. minutě. Domácí se drali do útoku, když těsně před vápnem v rámci pravidel spadnul jeden z hráčů Pily. K volnému míči se snažili dostat jak domácí útočník, tak brankář hostů, který se do souboje ale dostal jako druhý. V mžiku se rozhodl zatáhnout ruční brzdu, útočníka povalil na zem za použití nefotbalových praktik a poněvadž tím zmařil gólovou příležitost, vykázal ho rozhodčí Jati předčasně do sprch. Hosté mohli být v té chvíli rádi, že k faulu došlo mimo pokutové území a domácí tak rozehrávali pouze přímý kop, který brankou neskončil. V 75. minutě přišlo vyrovnání. Hostující obránce měl míč na noze ve vlastním vápně a chtěl ho odkopnout tzv. "rabonou", což se mu nepovedlo a míč akorát namazal. Při snaze získat ho zpět si počínal nedovoleně a sudí Jati tentokrát ukázal na penaltový puntík. K exekuci se postavil Robert Vavřina a srovnal stav zápasu na 1:1. V početní převaze se domácí dostávali postupně více do zápasu a odměnou jim byla vítězná branka, kterou v 84. minutě trefil Radim Kubín, který obdržel načechraný centr a hlavou, nikým nehlídaný, zavěsil do hostující branky. Citice tak nakonec odjíždějí bez bodu a do příštích zápasů nemohou počítat ani se sým gólmanem Rajtšlegrem.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Pila
Robert Vavřina (hráč): Byl to hodně silovej souboj a myslím si, že my jsme měli víc síly. Celý zápas jsme tlačili a furt ne a ne se prosadit. Nás vlastně zachránila penalta, která nás dostala na koně a konci zápasu jsme si vytvořili velký tlak, který se nám vyplatil a Radim Kubín skóroval.

Sokol Citice
Petr Širochman (hráč): Od začátku bojovný zápas, v první půli jsme byli aktivnější, byli jsme více na balonu, nenašli jsme ovšem recept na pevně stojící obranu domácích. Odměnou za aktivitu byl gól Rakaše z přímého kopu ze strany hřiště. Domácí čekali na brejky, žádný z nich se jim ale nepodařilo přímo ohrozit branku hostí. Druhý poločas domácí přitvrdili, byly občas vidět nevybíravé zákroky z jejich strany. Zápas velmi ovlivnilo vyloučení našeho brankáře, který po rychlém brejku po ztrátě balónu zastavil domácího hráče při kličce do prázdné brány, za což byl odměněn ČK. Obraz hry se otočil, domácí začali tlačit. Naše obrana vytrvala až do individuální chyby jednoho z hráčů, který po neodehrání balónu fauloval domácího hráče v pokutovém území. Z následné penalty domácí vyrovnali a zvýšili tlak, aby skóre otočili úplně. To se jim povedlo 6 minut před koncem zápasu, kdy se prosadil domácí hráč po dalším z brejků do otevřené obrany hostů. Domácí byly po celý zápas bojovnější, někdy až na hraně tvrdosti, ale svou vůlí a odhodláním si došli pro tři body.



Sestavy


TJ Baník Pila
M. Toth [-] - V. Kubín [-] , T. Jakubal [-] , M. Mäsár [-] (64. K. Mourek [-] ) , R. Vavřina st. [-] - T. Verzich [-] (86. J. Plic [-] ) , R. Vavřina [-] , M. Burda [-] , O. Brožík [-] - R. Kubín [-] , V. Šimůnek ml. [-]

Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - Z. Rakaš [-] (66. J. Procházka [-] ) , T. Rajtšlegr [-] , M. Dědič [-] (57. J. Buchtele [-] ) , J. Krajňák [-] , M. Kessl [-] , P. Prečan [-] (39. V. Bendík [-] ) , R. Bureš [-] , J. Bufka [-] , P. Širochman [-] , P. Šimek [-]

ŽK: 38. V. Šimůnek ml. , 49. T. Verzich , 68. R. Vavřina - 83. V. Bendík , 91. M. Kessl . ČK: 55. D. Rajtšlegr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - PESCHEL Filip, VARGOVÁ Jessica.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Tomáš Procházka
Tip experta: výhra hostů

Na těžkém hřišti v Pile to nebude mít nikdo lehké, přesto si myslím, že Citice vyhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů