J. Semotam 13. (vl.)
T. Randa 67.
T. Randa 81.
Z. Mudra 82.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 15:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Kynšperk na Dvory recept nenašel


Branky


13. J. Semotam (vl.) , 67. T. Randa , 81. T. Randa , 82. Z. Mudra
5

220 platících diváků, bohatý doprovodný program, kvalitní fotbal a Ladislav Vízek jako trenér domácích. Těžko hledat lepší lákadla, než ta, která nabídly Dvory v rámci utkání 1.A třídy proti Kynšperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla pouze branka vlastní

Dle očekávání to byli domácí, kdo byl většinu minutáže aktivnější, kynšperští se občas ale dokázali domácím borcům herně vyrovnat. V prvních minutách zkoušeli domácí střelecké štěstí především z dálky. Střely Jakuba Doška, Marcela Vedany nebo Jiřího Prchala ale skončili vysoko nad brankou hostů. Až v 10. minutě přišla střela hostů, vystřelil Jakub Marek, ale gólman domácích Tomáš Novák si poradil. Ve 12. minutě vyrazil míč hostující Jiří Urbánek z přímého kopu na rohový kop. Z něho se strhla ve vápně bitva o míč. Ten nakonec skončil v náručí Jiřího Urbánka, avšak jeden z domácích hráčů ho natlačil i s míčem za brankovou čáru a rozhodčí k údivu minimálně hostujícího týmu branku poněkud kontroverzně uznal. V 18. minutě nejdříve střílel z dálky hostující Tomáš Randa. Po něm na vyhrál souboj s domácím bránícím hráčem Radek Panajotov, ale jeho střelu Novák vyrazil a nakonec míč skončil na rohu. Ve 35. minutě, zahrávali domácí tři rohové kopy a z posledního minul hlavou branku Marcel Vedana. O minutu později se dostal k míči kynšperský Radek Panajotov, vystřelil a míč skončil za zády domácího gólmana. Jenže byl pískán ofsajd. Ve 38. minutě mohl vyrovnat Miroslav Vágner. Snažil se přehodit Tomáše Nováka, ale míč poslal mimo branku. Ve 42. minutě kličkoval v našem vápně Daniel Slakoper, ale nakonec míč napálil do Jiřího Urbánka.

Hosté začali aktivně, ale skórovali pouze domácí

Na začátku druhé půle střílel dvakrát hráč hostů Jakub Došek a po něm i kynšperský Tomáš Randa, ale branku netrefili. V 57. minutě pěknou střelou vyzkoušel gólmana hostující Jakub Marek, míč skončil na rohu. Po něm se míč dostal k Radku Panajotovi, jenže míč poslal nad domácí branku. V 67. minutě zahrávali dvorští rohový kop. Z něho se přesně hlavou trefil Tomáš Randa a bylo to 2-0. V 72. minutě se dostával do šance kynšperský Miroslav Vágner, jeho snahu domácí obrana odvrátila na roh. Velkou šanci na snížení měl v 77. minutě Radek Panajotov. Jeho pokus ale skončil pouze na tyči. V 81. minutě zahrával přímý kop dvorský Tomáš Randa a trefil to parádně - 3-0. Po rozehrání hry ztratil v souboji míč Daniel Packert a Zdeněk Mudra překonal Jiřího Urbánka střelou k tyči. 4-0. Ještě v 83. minutě střílel z dálky kynšperský Karel Sommer, ale gólman byl na místě. Do konce zápasu se již nic nestalo a tak utkání skončilo 4-0.

 

Zápasový report inspirován textem na slavoj-kynsperk.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer (vedoucí): Dnes jsme přijeli na hřiště jednoho z aspirantů na celkové vítězství v soutěži, které vede Ladislav Vízek. Pro nás to nakonec skončilo krutým výsledkem 4-0. Domácí po celé utkání hrozili zejména ze standartních situací, ze kterých jsme dostali tři góly. Měli i herní převahu, ale my jsme se postupně osmělili a v určitých fázích hry byli vyrovnaným soupeřem. Chtěl bych poděkovat našim fanouškům, kteří nás velmi slušném počtu přijeli podpořit.



Sestavy


TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] - M. Schneider [-] , D. Slakoper [-] , J. Došek [-] , M. Pavliš [-] , J. Šimků [-] , M. Vedana [-] (40. Z. Mudra [-] ) , T. Randa [-] , J. Prchal [-] , V. Ušák [-] , M. Holcman [-] (85. L. Kába [-] )

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] - L. Nováček [-] (85. M. Petrů [-] ) , M. Vágner [-] , S. Marek [-] , J. Marek [-] , R. Panajotov [-] , D. Packert [-] , K. Sommer [-] , Z. Beran [-] (65. M. Najman [-] ) , M. Carda [-] , J. Kardoš [-] (78. D. Bandurič [-] )

ŽK: 61. D. Slakoper , 64. T. Randa , 76. Z. Mudra - 55. M. Carda , 89. K. Sommer .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Chrástecký František - ŠKARDA Adam, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích