3:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné a o to cennější vítězství nad Trstěnicemi si připisují Mariánky


Branky


47. M. Zeman , 50. J. Buday , 67. F. Labai - 25. M. Kapolka , 30. R. Popovič , 37. D. Šlajs (p.) , 51. K. Maule
6

Na horkou půdu Trstěnic, jednoho z favoritů soutěže, zajížděla rezerva Mariánských Lázní. Oba celky si v prvním kole připsaly výhru a v nastoleném trendu chtěly pokračovat. Na stadion přišlo skvělou atmosféru vytvořit neuvěřitelných 250 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posílení hosté vstřelili tři branky

Do Trstěnic zajížděli hosté z Mariánek posíleni o několik hráčů z A týmu a tento fakt byl hned od úvodních minut velice znatelný. Po opatrném začátku otevřel skóre mladíček Martin Kapolka, kterému je pouhých 17 let. I ve svém věku už má za sebou ale i utkání za A tým. O pět minut později na něj navázal velmi dobře hrající Roman Popovič a bylo pro hosty hned lépe. Do poločasu ještě proměnil pokutový kop Šlajs David a do kabin se šlo za poločasového stavu 0:3. 3. 

Domácí zabrali, ale prohru neodvrátili

Do druhého poločasu hosté vystřídali do té doby velmi dobře hrajícího Popoviče. Aktivnější byli od prvních minut domácí, kterým se podařilo rychle snížit na rozdíl jediné branky. Ve 47. minutě se prosadil Marek Zeman a o pouhé tři minuty později ho v gólové aktivitě následoval Jiří Buday. Jako rozhodující se ukázala branka na 2:4, kterou hosté vstřelili Karlem Maulem ihned po snížení stavu na 2:3. V 67. minutě se náramně trefil z přímého kopu Francisc Labai a rozdiíl byl opět pouze jednobrankový. Trstěnice tlačili ze všech sil a hráči byli odhodláni nechat na hřišti všechno, aby si z utkání vzali alespoň bod. Bohužel pro ně už ale žádná z šancí brankou neskončila a tři body si tak odváží domů Mariánky.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák (trenér domácích): Jediná kaňka na tomto utkání bylo to, že jsme nebodovali. Mar. Lázně B přijely značně posíleni A týmem, což je dobrá vizitka pro nás, že má soupeř respekt. 80% utkání jsme byli lepší, aktivnější, více na balonu. V prvním poločase do obdržení 1. branky jsme měli 3 tutovky a nastřelené břevno. Pak přišla první střela soupeře z 35 metrů a branka a 5 minut na to to samé, z 30 m druhá střela opět branka to nás srazilo a soupeř se dostal do hry, což vyústilo v penaltu a poločas 0:3. Všichni čekali, že to bude debakl , ale pravdou je opak. Udělali jsme pár změn a povedlo se. Od začátku druhé půle jsme M.L. drtili neskutečně a snížili na 2:3 a byla otázka kdy utkání otočíme. Přišla ojedinělá standartní situace soupeře a po nedorozumění jsme inkasovali na 2:4. To nás nezastavilo a zmáčkli jsme soupeře ještě více a snížili na 3:4. Do konce utkání jsme měli několik vyložených šancí, bohužel neproměněných. Ale jsem neskutečně spokojen s výkonem kluků nasazením, hrou, bojovností. Také byli po zásluze odměněni potleskem od diváků, kteří přišli a nelitovali.

FC Viktoria Mariánské Lázně B
Josef Novotný (člen VV, na starosti sportovní úsek): Chtěl bych družstvu Trstěnic poděkovat za velmi kvalitní výkon a také za to, že se nesnížili k žádným zákeřným zákrokům. Trstěnicím přeji, aby udělali co nejdelší šňůru vítězství a bojovali o postup do nejvyšší Krajské soutěže. Družstvo Viktorky teď čekají dvě domácí utkání, které bychom chtěli zvládnout s plným počtem bodů a také si přeji, aby se již zapojili mladíci, kteří ještě stále chodí po brigádách.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
M. Jahoda [-] - F. Labai [-] (70. P. Hraško [-] ) , J. Dvořák [-] (55. K. Ilko [-] ) , M. Lorenz [-] , L. Nezval [-] (46. M. Zeman [-] ) , J. Buday [-] , T. Oleksink [-] (46. M. Osvald [-] ) , R. Danko [-] , O. Synek [-] , P. Pauš [-] , T. Chlapec [-] (62. O. Parák [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - - V. Kotous [-] , J. Mucek [-] , M. Drahorád [-] - - D. Samek [-] (76. D. Kuchárik [-] ) , M. Kapolka [-] (62. A. Bártl [-] ) , J. Nedbalý [-] , D. Šlajs [-] , R. Popovič [-] , K. Maule [-] , P. Holub [-] (85. F. Seleši [-] )

ŽK: 35. L. Nezval , 37. J. Buday , 93. T. Oleksink - 22. K. Maule .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - ŠMAT David, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Tomáš Procházka
Tip experta: výhra domácích

Derby pro sebe urvou domácí, které považuji za velkého favorita celé soutěže

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích