Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín si poradil s rezervou Březové


Branky


6

Oba celky utrpěly v prvním kole debakl. Oba celky tak měly co napravovat. 2. kolo proti sobě postavilo domácí Merklín a hosty z Březové. "A" tým Březové hostil ve stejný den hráče z Českého Brodu a tak lepili hosté sestavu jak jen mohli. Na utkání do Merklína se přišlo podívat 80 diváků a rozhodně se nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólová první půle

Na první branku čekali diváci pouhých 5 minut. Březovský obránce Pavel Boukal se totiž tak dlouho rozmýšlel ve vlastním vápně, co udělá s míčem na kopačkách, až si "vybral" tu nejhorší možnost. Trefil totiž pouze domácího Jakuba Menčíka, od kterého se míč odrazil přímo do hostující svatyně. 1:0. I druhé brance šli hosté poměrně naproti. Ve slibné pozici rozehrávali standardní situaci, rozehráli ji ale tak nešťastně, že pouze vyslali merklínské hráče do rychlého protiútoku. Ti ho zvládli předpisově a byl to opět Jakub Menčík, který tak vstřelil svou druhou branku v utkání a zvyšoval na 2:0. Březovští mohli do poločasu klidně srovnat, vytvořili si totiž dvě stoprocentní příležitosti, ale jak Peterka, tak Šimůnek, v zakončení selhali. 

Domácí už si vedení pohlídali

Ve druhé půli měl na kopačkách alespoň snížení hostující Marek Tišl, který po faulu na Patrika Procházku ve vápně zahrával pokutový kop, ale trefil pouze břevno! Jeho vlastními slovy, "v nových kopačkách mi to vylítlo až moc nahoru." Na Tišlovo břevno navázal jeho spoluhráč Jan Darjanin, kterému také stačilo zamířit o několik čísel níže, a snížení mohlo být na světě. Hostům se dařilo dostávat se do šancí, všechny zuby si ale vylámali na připraveném brankáři domácích Štěpánu Gargulovi. Aktivnější hra směrem dopředu znamenala pro rezervu Březové vznik okének a dir v zadních řadách. To byla pro domácí z Merklína voda na mlýn, jelikož pak dokázali ještě dvakrát využít nepřesností hostující rozehrávky a z rychlých brejků definitivně potvrdit, že tři body zástanou doma. Na 3:0 zvyšoval v 68. minutě obávaný kanonýr Daniel Klimm. Poslední branku Merklína vstřelil dvě minuty před koncem nováček v týmu domácích, útočník, který do klubu přišel před sezónou z klubu TJ Potůčky, zkušený střelec Miroslav Šípek. Hostům z Březové se podařilo alespoň snížit, minutu před koncem se o to postaral kapitán Mužstva Marek Tišl, který tak alespoň odčinil neproměněný pokutový kop. Také vstřelenou branku pro nás okomentoval: "Už před zápasem jsem měl levačku zraněnou, nemohl jsem kopat nártem, ale na konci zápasu jsem do toho nakonec praštil a z 25 metrů poslal k tyči. Samozřejmě jsem pak odkulhal že hřiště."



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová B
Marek Tišl (hráč hostů): Do Merklína jsme tentokrát odjeli v sestavě, kterou jsme poslepovali jak to bylo jen možné. V utkání jsme sice herně úplně nepropadli, troufnu si říct, že jsme měli i více ze hry, ale triviální chyby, které nás provází už delší dobu, nás prostě sráží dolů. Kvalita našeho "holého" Béčka prostě nedosahuje úrovně A třídy a každý takový zápas je pro nás pak velkou neznámou. Nezbývá nám tak nic jiného než opět makat na všech nedostatcích. Jsem aspoň rád, že nově příchozí dorostenci Hora se Šimůnkem do týmu zapadli rychle a na hřišti se prezentují kvalitními výkony.



Sestavy


EP Merklín
Š. Gargula [-] - M. Šípek [-] , J. Kovalčik [-] , M. Skoupý [-] (78. D. Hanšut [-] ) , M. Sýkora [-] , J. Menčík [-] (46. D. Klimm [-] ) , M. Dobeš [-] (58. M. Vilím [-] ) , M. Jonáš [-] , K. Jiřík [-] (67. M. Petrik [-] ) , P. Hladík [-] , P. Chomát [-]

FK Olympie Březová B
J. Hodek [-] - P. Procházka [-] , P. Boukal [-] (76. R. Drozd [-] ) , J. Mikeska [-] - J. Hora [-] , M. Tišl [-] , J. Darjanin [-] , O. Šimůnek [-] (69. J. Hála [-] ) , D. Kökeny [-] , M. Peterka [-] (52. P. Immer [-] ) - M. Lelek [-]

ŽK: 30. M. Sýkora - 86. R. Drozd .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠKARDA Adam - VOKOUN Tomáš, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Tomáš Procházka
Tip experta: výhra domácích

Další vyrovnaný zápas. Hosté přijedou opravdu s béčkem, jelikož A mužstvo též hraje. Domácí urvou vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů