6:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov deklasoval Kraslice


Branky


53. J. Dušek , 62. M. Hron (p.) , 65. J. Kostka , 76. J. Dušek , 82. T. Váňa , 86. D. Groh - 2. L. Větrovec , 81. T. Dočkal
8

V prvním kole přivítali na svém hřišti hráči Ostrova celek z Kraslic. Domácí nebyli zvyklý střílet příliš mnoho branek a Krasličtí byli schopní potrápit i toho největšího favorita, jen těžko se tak dopředu odhadoval vítěz. Utkání přihlíželo sympatických 100 Diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli velice rychle do vedení

Již ve druhé minutě ztuhnul domácím úsměv na tváři. Rychlou akci středem hřiště a následný centr ze strany totiž skvěle zakončil hlavou zblízka Lukáš Větrovec a hosté vedli 1:0. I přes několik šancí, včetně jedné vyložené, se domácím vyrovnat nepodařilo a do šaten tak šli s jednogólovým mankem.

Nebe a dudy

Těžko říci, co svým svěřencům o poločase naordinoval trenér domácích Štěpán Dvořák, ale tak, jak šel v druhé půli výkon hostů dolů, šel výkon domácích nahoru. V 53. minutě došlo k vyrovnání. Krásný míč na 30 metrů si našel Jakub Dušek, který vyslal nechytatelnou střelu pod víko a vyrovnal. V 62. minutě došlo ve vápně k falu na Jakuba Duška a následnou penaltu dokázal proměnit Matyáš Hron - 2:1 pro domácí. O pouhé tři minuty později se prosadil velký talent domácích Jakub Kostka, který z 20 metrů vymetl téměř perfektní šibenici. V 76. minutě to byl opět Jakub Dušek, který se blýskl hezkou individuální akcí a střelou z vápna po zemi k tyči upravil na již 4:1. V 81. minutě chybovali domácí pod tlakem a míč se dostal k Tomáši Dočkalovi, který křižnou střelou po zemi rozvlnil síť domácích a alespoň kosmeticky korigoval skóre.  V 82. minutě se ale po centru prosadil Tomáš Váňa hlavičkou z malého vápna. 5:2. Na konečných 6:2 upravil Dominik Groh, který obdržel krásnou kolmici a po samostatném úniku obstřelil po zemi gólmana hostů.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Štěpán Dvořák (trenér domácích): Hosté se ujali vedení již ve 2. minutě. Nám se v 1. poločase nepodařilo využít několik vyložených šancí. Do 2. poločasu jsme nastoupili se dvěma změnami. Trpělivou hrou jsme si vytvořili spoustu gólových příležitostí z nichž se nám některé podařilo využít. Mužstvo si za druhý poločas zaslouží pochvalu. Především posila z A týmu Dušek Jakub se na konečném výsledku výrazně podílel.

SK Kraslice
Tomáš Procházka (předseda klubu, hráč): První poločas jsme ještě odmakali celkem v tempu a domácí téměř k ničemu (až na jednu 100% tutovku) nepustili, i když měli více ze hry. Do druhé půle jsme bohužel naskočili velmi vlažně a jako bychom se "štítili" balonu. Když už jsme ho vybojovali, tak jsme ho hned ztratili. Domácí bohužel brzo vyrovnali (velmi krásná střela, která se jen tak nepovede), to je nakoplo a byli jednoznačně lepší. Poté přišla penalta a také další vyjímečný gól z 25 metrů a my jsme se zlomili. Nám postupně docházeli síly (i ty psychické), zatímco domácí hráli v pohodě a mohli přidat ještě další branky. Bohužel se projevila absence našich klíčových středních záložníků. Kluci, kteří za ně museli naskočit se sice velmi snažili, ale jak nejsou tento post zvyklí hrát, bylo to bohužel velmi znát. Snad to příště bude lepší.



Sestavy


FK Ostrov B
A. Josífko [-] - M. Kiš [-] (46. J. Kostka [-] ) , Š. Bílek [-] (46. T. Váňa [-] ) , S. Jaffan [-] (76. D. Groh [-] ) , T. Navrátil [-] , P. Veselý [-] , M. Hron [-] , J. Dušek [-] , L. Slavík [-] , L. Kunz [-] , F. Tomáň [-]

SK Kraslice
M. Svoboda [-] - T. Dočkal [-] , T. Studeník [-] , T. Schwarz [-] , O. Seidl [-] , T. Procházka [-] , D. Palocsányi [-] , V. Lomoz [-] , T. Košťál [-] (83. F. Horvát [-] ) , P. Hruška [-] , L. Větrovec [-]

ŽK: 30. T. Navrátil , 44. L. Kunz - 65. V. Lomoz .
Hráči zápasu: J. Dušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - BOTOŠ Robert, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: výhra hostů

Zde tipuji, že ostrovští na hosty nebudou stačit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích