7:2
(3:2)
4. J. Menčík
24. P. Šimek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2021 18:30

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V první půli držel Merklín krok, nakonec ho ale Citice rozstřílely


Branky


10. Z. Rakaš , 34. P. Prečan , 43. M. Kessl , 46. P. Prečan , 53. J. Procházka , 77. R. Bureš , 88. M. Kessl (p.) - 4. J. Menčík , 24. P. Šimek (vl.)
6

První utkání 1.A třídy v této sezóně nabídlo souboj mezi Citicemi a Merklínem. Citičtí do utkání vstupovali jako mírný favorit, po dlouhé pauze se však velice těžko odhadovalo, kdo v jaké formě se na trávník vrátí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Merklín udeřil první, do poločasu ale vedení neudržel

Merklínští se prosadili velice brzy a částečně šokovali domácí hráče i fanoušky. Už ve 4. minutě totiž rozvlnil síť Jakub Menčík. O pouhých 6 minut později ale bylo srovnáno, postaral se o to Zdeněk Rakaš. I druhé vedení šlo ale na stranu hostů, to když si ve 24. minutě srazil míč nešťastně do své sítě Pavel Šimek. Domácím Citicím se ale i podruhé podařilo vyrovnat, tentokrát se vzal tuto zodpovědnost na svá bedra Philippe Prečan. A do konce poločasu stihli domácí dokonce jít do vedení. Dvě minuty před odchodem do kabin vsítil Michal kessl a upravil na 3:2 pro Citice.

Druhá půle čistě v režii domácích, zahrál si i trenér

Ve druhém poločase byl na trávníku cítit už pouze jeden tým a to ten domácí. Najevo to del hned v první minutě druhé půle Philippe Prečan, který druhou brankou v utkání zvýšil na rozdíl dvou branek - 4:2. V 53. minutě to bylo už 5:2 a prosadil se hrající trenér domácích - Jiří Procházka! Další změny skóre se udály až v poslední 15 minutovce zápasu. V 77. se trefil Roman Bureš a poslední branku utkání vstřelil v 88. minutě Michal Kessl, který proměnil penaltu a pro kterého to byla druhá branka v utkání. Zpočátku slibně rozjetý zápas tak nakonec pro merklínské končí fiaskem v poměru 2:7. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
Petr Širochman (hráč domácích): V utkání jsme potvrdili roli favorita a i přes rozpačitý úvod dokázali zápas do poločasu otočit ve svůj prospěch. Hosté přijeli značně oslabeni, s jedním náhradníkem. Ve druhém poločase se už hrálo na jednu bránu, čemuž odpovídá i výsledek utkání.




Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - Z. Rakaš [-] (19. P. Bodnár [-] ) , T. Rajtšlegr [-] , M. Dědič [-] , J. Krajňák [-] , M. Kessl [-] , P. Prečan [-] , R. Bureš [-] , J. Bufka [-] , P. Širochman [-] , P. Šimek [-]

EP Merklín
M. Skoupý [-] - M. Jonáš [-] , S. Skořepa [-] , P. Chomát [-] , D. Hanšut [-] (56. M. Vilím [-] ) , M. Petrik [-] , A. Neč [-] , M. Sýkora [-] , D. Klimm [-] , J. Menčík [-] , K. Jiřík [-]

ŽK: 13. D. Hanšut , 74. M. Vilím .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - PROCHÁZKA Jaroslav, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: výhra domácích

Domácí družstvo potvrdí roli favorita a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích