Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 14:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky přestřílely Pilu


Branky


8

Jako jasný outsider zajížděli hráči z Pily na hřiště FC Viktoria Mariánské Lázně B. Hosté mohli pouze překvapit, ale přesně s tím úmyslem do zápasu vstupovali. Na zápas si našlo cestu 100 diváků a času stráveného na tribuně určitě nelitují

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pila šla brzy do vedení, do poločasu o něj přišla

Hned v úvodu šokoval všechny domácí hráče i fanoušky Robert Vavřina, který vyslal krásnou střelu z 20 metrů a brankáři nedal šanci. Pro Mariánky se to ale záhy ukázalo jako tolik potřebná facka. Během pěti minut totiž utkání otočili a vedli dokonce 3:1. Na 1:1 se náramně trefil Michal Drahorád, který v 10. minutě zavelel k obratu a v 13. a 15. minutě jeho volání vyslyšel jeho kolega Jan Holeček - 3:1. Domácí mohli zvýšit na 4:1 díky výhodě pokutové kopu ve 40. minutě, ale Jan Holeček neproměnil!

Hosté zbraně nesložili, bohužel to nestačilo

I v druhé půli to byli hosté, kdo se prosadil jako první. Po nedovoleném zákroku domácího gólmana zahrával Baník penaltu, o jejíž proměnění se postaral Marek Mäsár. První exekuci domácí gólman chytil, asistent rozhodčího si ale velice pozorně všiml, že se domácí gólman dopustil znovu porušení pravidel a zahrání penalty nechal zopakovat. Podruhé už se Mäsár nemýlil. Pilští se dokonce dočkali i vyrovnání, v 63. minutě se trefil Ondřej Brožík. Co vypadalo jako drama až do konce nakonec Mariánky přeci jen zvládli. V 75. minutě se trefil Jan Černohorský. V téže minutě nastouil na hřiště za domácí nestárnoucí brankář David Šmejal a v 83. minutě dokonce vybojoval pro svůj tým pokutová kop, který proměnil David Šlajs.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně B
Josef Novotný (člen VV, na starosti sportovní úsek): Do utkání domácí družstvo nevstoupilo dobře, když hned v úvodu nás hosté zaskočili krásnou střelou z 20m, která skončila v brance. Domácí poté zjistili, že bez běhání to nepůjde a do 15´ minuty skóre otočili na 3:1, když se nádhrně trefil na 1:1 Michal Drahorád a na 3:1 Jan Holeček. Ve 40´mohlo být pro domácí ještě lépe, ale Jan Holeček nařízený PK neproměnil a tak se šlo do kabin za stavu 3:1. Do druhého poločasu domácí družstvo opět nevstoupilo dobře a vyústěním toho bylo v 55´správný nařízení PK po nedovoleném zákroku brankáře domácích. Nařízený PK domácí brankář chytil, ale AR1 správnou signalizací nechal PK opakovat pro porušení pravidel fotbalu domácím brankářem. Hosté poté vrhli vše do útoku a odměnou jim bylo vyrovnání na 3:3. Když to vypdalo, že domácí sví první utkání nezvládnou tak se trefil na 4:3 Lukáš Černohorský, který původně neměl z pracovních důvodů ani nastoupit. V 83´minutě nařídil Rozhodčí pro domácí druhý PK a tentokrát ho chladnokravně proměnil David Šlajs. V druhém kole zajíždí FC VML do Trstěnic a dá se čekat velmi kvalitní utkání. My jen doufáme, že se nám uzdraví hráči, abychom mohli nastoupit kompletní.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
D. Šmejkal [-] - K. Doležal [-] , D. Kuchárik [-] - J. Holeček [-] (46. L. Černohorský [-] ) , V. Kotous [-] , J. Mucek [-] (46. M. Kapolka [-] ) , M. Drahorád [-] - F. Seleši [-] - D. Šlajs [-] , J. Nedbalý [-] , T. Šelmek [-] (75. D. Šmejkal [-] )

TJ Baník Pila
M. Toth [-] - R. Vavřina st. [-] , M. Mäsár [-] , T. Jakubal [-] , V. Kubín [-] - J. Plic [-] , M. Burda [-] , R. Vavřina [-] , T. Verzich [-] (65. O. Brožík [-] ) - R. Kubín [-] , V. Šimůnek ml. [-]

ŽK: 58. F. Seleši .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Godža Ladislav - VOKOUN Tomáš, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačný favorit domácí družstvo a nic jiného než vítězství v tomto utkání nebereme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích