2:1
(2:0)
85. R. Kolov (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:30

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenné a těsné vítězství si připisuje Kynšperk


Branky


8. R. Panajotov , 45. D. Packert (p.) - 85. R. Kolov (vl.)
8

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří přivítal na svém trávníku hráče z týmu SK Dolní Rychnov. Hosté jsou považováni za jednoho z outsiderů soutěže, nicméně jsou známí tím, že dokáží potrápit i ty nejfavorizovanější kluby. Na stadion si našlo cestu 89 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kynšperk v první půli neponechal nic náhodě

V podstatě z první střeli šli kynšperští do vedení. V 8. minutě prošel Daniel Packert přes obranu, nahrál volnému Radku Panajotovi a ten střelou po zemi překonal Patrika Furcha - 1-0. V 16. minutě pálil z velké dálky domácí Karel Sommer, ale branku netrefil. Hosté se dostali ke slovu v 18. minutě. Po centru ze strany střílel mimo branku Miroslav Dvořák. Ve 25. minutě mohl navýšit náskok domácí Miroslav Vágner, když se s míčem probojoval až ke gólmanovi, ale poslední kličkou mu míč utekl a už nestačil zakončit. Ve 30. minutě musel vytáhnout dobrou střelu hostujícího Vítězslava Vondryse z přímého kopu kynšperský Jiří Urbánek na rohový kop. O pár minut později pálil vysoko nad Radek Panajotov. Před koncem poločasu, po útočné akci Kynšperku, zahrál hostující hráč rukou a rozhodčí správně nařídil pokutový kop. O jeho exekuci se postaral Daniel Packert a počínal si na výbornou - 2:0.

Rychnovu se povedlo snížit, na body ale nedosáhl

V 52. minutě uvolnil domácí Karel Sommer nabíhajícího Miroslava Vágnera, ten se pokusil přehodit gólmana, což se mu povedlo, ale míč jen těsně minul opuštěnou branku. V 58. minutě hlavičkoval po rohu domácích Miroslav Vágner, ale branku netrefil. O chvilku později střílel nepřesně Daniel Packert. V 65. minutě si stejný hráč poradil s dvojicí bránicích hráčů, kličkou si položil gólmana Patrika Furcha, ale místo aby jej přehodil, tak míč kopl do jeho náručí. V 78. minutě střílel kynšperský David Reismüller, ale vysoko nad branku. V 85. minutě zahrávali hosté rohový kop. Míč prolétl brankovištěm a nešťastně se odrazil od nohy Roberta Kolova za záda vlastního gólmana 2-1. Ještě v 87. minutě střílel nad branku Jakub Marek. Do konce utkání do konce utkání již Kynšperk zvrat nedovolil a všechny tři body tak zůstávají doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer (správce): Po dlouhých deseti měsících jsme se opět všichni sešli u fotbalu. Pro naše mužstvo to bylo vůbec první utkání od loňského října. Zápas jsme nakonec vyhráli pouze o branku, i když jsme si vypracovali řadu gólových příležitostí, jenže selhala naše koncovka.




Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] - K. Sommer [-] , R. Panajotov [-] (78. R. Kolov [-] ) , M. Vágner [-] , J. Marek [-] , M. Lhota [-] , D. Packert [-] , M. Carda [-] , J. Kardoš [-] , F. Hanzlíček [-] (6. F. Šefl [-] ) , Z. Beran [-]

SK Dolní Rychnov
P. Furch [-] - D. Reismüller [-] - M. Adžič [-] , A. Lídl [-] (64. D. Furch [-] ) , M. Dvořák [-] , V. Vondrys [-] , V. Krjoka [-] , V. Kohout [-] , M. Baleš [-] , T. Ady [-] , V. Šantora [-]

ŽK: 50. D. Packert - 28. V. Krjoka , 85. D. Furch .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Šmat David - HRNČÁL Jiří, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: výhra domácích

Domácí družstvo se na vítězství nadře, ale zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích