1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 10:15

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda po většinu utkání vedla, ale nakonec bere tři body Hroznětín


Branky


35. D. Schönwalder - 72. J. Vodrážka (p.) , 88. J. Stütz , 90. T. Koch
10

Varská Lokomotiva má v sezóně výsledky jako na houpačce. Dokáže potrápit ty největší favority a zároveň se umí natrápit i proti týmům ze dna tabulky. Na domácí půdě chtěla překvapit Hroznětín, který stále živí naději na přezimování na první příčce tabulky. K tomu ale potřeboval vyhrát a doufat v zaváhání Vintířova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Domácí k utkání zapsali pouze dva hráče na střídání a utkání pod taktovkou sudího Špačka sledovalo v ideálním podzimním počasí 45 diváků. Od prvních minut byl k vidění bojovný a fyzicky náročný fotbal, domácím se drželo s hosty držet krok ve všech aspektech. Hosté se dostali k několika slibným šancím, kapitán Jiří Klas dokonce nastřelil tyč, gólově se ale hroznětínští fotbalisté prosadit nedokázali. Narozdíl od domácích. Ve 35. minutě totiž vstřelil branku kanonýr Lokomotivy Dalin Schönwalder a bylo to 1:0! V první půli musel rozhodčí rozdat hned tři žluté karty, další branka už ale nepadla a domácí tak šli do kabiny s těsným jednobrankovým vedením.

Poslední dvacetiminutovka rozhodla

Ve druhé půli byli hosté odhodláni diktovat tempo a pokusit se s výsledkem něco udělat. Ofenzivnější pojetí hry ale tvořilo občasná okénka v defenzivě a jednoho takového mohli domácí poměrně brzy využít, nadějný brejk ale brankou neskončil. Po téměř půl hodině se domácí hráč provinil proti pravidlům, když zahrál rukou ve vápně a sudí Špaček nařídil pokutový kop ve prospěch hostů. K exekuci si stoupnou Jiří Vodrážka a v 72. minutě srovnal na 1:1. Hosté postupně stupňovali svůj tlak, nakonec sehrál klíčovou roli trenér hostů Pokrupa, ten totiž poslal na hřiště pět minut před koncem utkání Honzu Stütze. Ten se mu odvděčil o tři minuty později vstřelením extrémně důležité branky, kterou poslal Hroznětín do vedení. O dvě minuty později, v samotném závěru, si navíc připsal asistenci u branky, kterou vstřelil Tomáš Koch a bylo to už 1:3. Za tohoto stavu bylo utkání ukončeno a Hroznětín si připisuje nesmírně důležité tři body.

 

Protože se Vintířovu podařilo v samém závěru uzmout všechny tři body, o tom, kdo přezimuje na špičce tabulky, se rozhodne příští víkend právě v utkání mezi Hroznětínem a Vintířovem!



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Jakub Kolář, kapitán: V dalším domácím zápasem nás čekal druhý tým tabulky Hroznětín, který šel do utkání určitě jako favorit. I nadále nás sužovala velká marodka a tak se do branky musel postavit hráč. Nicméně i přesto jsme byli první poločas jasně lepším týme a zaslouženě jsme poločas vyhráli 1.0. I díky rozbitému terénu to byl spíše boj než nějaký hezký fotbal. Druhá půle se odvíjela úplně stejně. Soupeř si moc šancí nevypracoval a naneštěstí pro nás se po smolné ruce v našem vápně kopala penalta a soupeř skore vyrovnal. Už to vypadalo, že se schyluju k remíze, ale po naší hrubé chybě šel soupeř v 88min do vedení a následnou pojistku přidal v 90 min. Tímto výsledkem jsme se propadli už na 12. místo a sezona se pro nás začíná komplikovat a vypadá to, že nás na jaře čekají boje o záchranu. V posledním kole zajíždíme do Lomnice a porveme se o poslední tři body, které by nám jistě hodně pomohli.

TJ Olympie Hroznětín
Jiří Klas, kapitán: Dnes se hrálo na těžkém terénu, bylo to bojovné utkání. V první půli jsem nastřelil tyč, poté jsme měli ještě jednu šanci, ale neproměnili jsme a soupeř nás potrestal. Celkově jsme nepodávali dobrý výkon ale v kabině jsem si řekli, že máme ještě celých 45 minut na otočení a že na soupeře zkusíme vlítnout. To se částečně povedlo, domácí mohli ale klidně vstřelit další branku z rychlého brejku. Naštěstí jsme proměnili penaltu a následně trenérovi vyšlo střídaní, když se Honza odměnil gólem a asistencí. Musím ale říct, že poslední dva zápasy nám vůbec nevychází, takže si tří bodů extrémně vážíme.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Kodalík [-] - F. Jílek [-] , D. Žinčák [-] , J. Kolář [-] , R. Patera [-] , P. Bílý [-] (76. Š. Chlapovič [-] ) , R. Kolář [-] , D. Schönwalder [-] , M. Plch [-] , J. Tolar [-] , R. Riedl [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - D. Perenčaj [-] (46. D. Horvát [-] ) , J. Provazník [-] (85. J. Stütz [-] ) , V. Klauz [-] , P. Václavík [-] (67. D. Ondráček [-] ) , M. Gruber [-] , T. Koch [-] , J. Klas [-] , M. Burkyt [-] , M. Kodajek [-] (59. L. Hořt [-] ) , J. Vodrážka [-]

ŽK: 40. R. Patera - 32. T. Koch , 35. J. Provazník .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - PESCHEL Filip, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 18:47
David Křížek

Expert: Tomáš Chlup
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, Lokomotiva je doma silná a myslím, že překvapí.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 14:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:26

Tip: výhra hostů