Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo si odváží všechny body z Toužimi, ta je nadále s nulou


Branky


9

Novému Sedlo se v letošní sezóně nedaří zdaleka dle představ, s jedenácti body z devíti utkání bylo hluboko ve spodní polovině tabulky. O poznání hůře na tom jsou ale domácí fotbalisté z Toužimi. Ti si připisují prohru za prohrou a ač kvalitativně za soupeři o tolik nezaostávají, výsledkově je to zatím velké špatné. Mohlo dnešní utkání něco změnit?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na obou stranách

Sudí Šmat dal pokyn k zahájení utkání, které sledovala stovka lidí a od prvních minut bylo zřejmé, že o tempo zápasu se budou starat především hosté. Domácí se jen sporadicky dostávala na půlku soupeře a o šancích téměř ani nemůže být řeč. Novému Sedlu se po osmi minutách podařilo skórovat. Patrik Šebl si naběhl na povedený centr a nikým nehlídaný uklidil míč do toužimské branky. Domácím se ale podařilo zásluhou Miloslava Hoťka vyrovnat. Ten se dostal k míči po závaru ve vápně a propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté měli následně slušnou možnost dostat se opět do vedení, pěknou střelu z vápna na bližší tyč ale gólman Přenosil skvěle vytěsnil na roh. Obraz hry byl najednou vyrovnanější, hosté hráli více kombinačně, domácí se spoléhali na delší míče za obranu. Ani jedno ale kýženou další branku nepřineslo, ba ani větší šanci a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Hosté zabrali

Devět minut po zahájení druhé půle se hostům zadařilo a šli opět do vedení. Po krásné akci na levé straně dostal míč do běhu Petr Macák, který předložil před branku Karlu Surovému a ten suverénně zakončil míč do branky - 1:2. Domácím branka paradoxně pomohla a jejich herní projev se zlepšil, najednou byly k vidění zajímavé kombinace a z nich pramenící nadějné akce, bez brankového efektu. V 67. minutě fauloval Miroslav Očko novosedelského Karla Surového v zajímavé pozici před velkým vápnem, následným obstřelem kolem zdi, která dle exekuce nebyla postavena uplně nejlépe, nedal Přenosilovi šanci Petr Macák a zvýšil na 1:3. Hřebíček do rakve přišel o čtyři minuty později a pramenil z chyby jako hrom. Toužimská obrana si chtěla míč rozehrát s brankářem Přenosilem, nahrávka ale postrádala razanci a navíc ji skvěle přečetl Petr Macák, který za míčem vystartoval, v souboji si ho píchl kolem brankáře a následně neměl problém najít prázdnou branku a počtvrté rozvlnit domácí síť. Toužim se ale nevzdávala a nedlouho na to nastřelila dokonce břevno! V 82. minutě se potom domácí prezentovali krásným "ťukecem", konkrétně Hotěk a Očko, následovala zpětná přihrávka na Marka Lukáše a ten suverénní střelou do šibenice snížil na 2:4. Po poměrně vyrovnané druhé půli a šancích na obou stranách tak nakonec berou všechny tři body hosté a Toužim je nadále s nulou na posledním místě tabulky.



Sestavy


SK Toužim
V. Přenosil [-] - L. Marek [-] , M. Hotěk [-] , P. Tunder [-] , M. Očko [-] , J. Legr [-] , O. Kott [-] (30. J. Vlček [-] ) , K. Čermák [-] , Z. Dvořák [-] , J. Frank [-] , K. Pejšek [-] (21. T. Kochta [-] )

TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - R. Faber [-] , K. Kalina [-] , P. Macák ml. [-] , M. Matta [-] , B. Rychna [-] , E. Lakatoš [-] , P. Šebl [-] , K. Surový [-] , L. Macák [-] , J. Vican [-]

ŽK: 70. Z. Dvořák , 83. J. Legr - 39. P. Šebl , 57. J. Vican .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat David - MAKOVEC Lukáš, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:36

Tip experta: výhra hostů

Nové Sedlo má každý rok vyrovnané výsledky a do Toužimi, kde to tolik nefunguje, si Sedlo jede pro všechny body. Sedlo nebude dlouho vzdorovat a padne vysoko 0:7.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:58

Tip: výhra hostů