4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheb se i přes množství šancí vrací z Vintířova bez bodu


Branky


9

Cheb se začíná výsledkově zvedat, tentokrát ale zajížděl na půdu velice silného Vintířova a o favoritu utkání nebylo pochyb. Hosté mohli pouze překvapit, přesně o to se ale chtěli pokusit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólové manko

Na skvěle připraveném trávníku se domácím od prvních minut dařilo držet míč na svých kopačkách a jednoduše, především v zadních řadách, kombinovat. Již ve 3. minutě měli vintířovští první šanci ke skórování, po vysunutí od Romana Prokopa a následného zakončení se ale prvním zákrokem předvedl Lacina. Ten však musel o necelé dvě minuty později lovit míč ze své sítě. Poměrně nenápadnou střelou se prezentoval Ondřej Galajda, možná i lehce překvapený Lacina si s ní neporadil a míč propadl do branky. Ve 24. minutě už to bylo o dvě branky, po rychlém přechodu do útoku obdržel míč Roman Prokop, který se následně individuálně prosadil až do vápna a skvělým zakončením překonal Lacinu. Ve 36. minutě měli domácí další tutovku, tentokrát šlo ale zakončení těsně vedle branky. Baník udeřil ještě v závěru první půle. Po laxní rozehrávce hostů vypíchl míč Bečvář, následně se ho zmocnil Švandrlík, který vyslal do otevřené obrany Milana Havla a ten si v zakončení poradil. 3:0.

 

Hosté snížili

Po rychlé akci, kterou začal Ivan Kutlák, se k zakončení dostal kapitán mužstva, kanonýr Václav Altman, který ve 49. minutě snižoval na 3:1. V 52. minutě měl spoustu prostoru k zakončení na hranici vápna Roman Prokop, levou nohou ale nevyslal dostatečně razantní, ani umístěnou střelu. V 59. minutě vápnem hostů jen prosvištěl přízemní centr z pravé strany, na který nikdo z domácích, ani hostů nezareagoval. V 65. minutě měli vyloženou šanci hosté, Altman sklepával spoluhráči míč uvnitř pokutového území, následné zakončení levou nohou ze skvělé pozice ale skončilo vedle branky. Další velká šance hostů přišla v 71. minutě a byl v ní Kutlák, po levé straně se řítil v podstatě sám až do vápna, levou nohou následně buďto zakončoval, nebo ještě nahrával, míč nicméně doputoval až brankovou čáru a gólman Timko odkopával od své brány. V 79. minutě přišla stvrzující branka domácích. Přímý kop rychle rozehrál Prokop, který po pravé straně vysunul Havla, ten nikým nehlídaný přihrával přes malé vápno, kde našel Davida Juhára a ten již neměl problém uklidit míč do odkryté branky. 

 



Ohlasy k zápasu



FC Cheb
Václav Altman, kapitán: Do zápasu jsme šli s tím, že po dobrých výkonech a výsledcích chceme bodovat i ve Vintířově. Ze začátku zápasu jsme mohli dvakrát skórovat, bohužel já ani Šimi jsme neproměnili. Poté byla hra spíše ve středu hřiště. My jsme udělali chyby v defenzívě a proto jsme 3x inkasovali, místo toho, aby jsme vedli nebo byl poločas klidně 3:3, tak byl 3:0 pro domácí, ale určitě zaslouženě, jelikož oni dokázali proměnit nabídnuté šance. V poločase jsme si řekli, že to takto nejde, že to od nás bylo nedůsledné. Vstup do druhého poločasu byl dobrý a do 80 minuty jsme byli, dle mě lepším týmem a mohli jsme klidně dát 5-6 branek, ale proměnili jsme jen jednu šanci. Soupeř tam měl pár náznaků, ale přímé ohrožení brány tam bylo tak 1-2 a na konci, kdy nám došla šťáva, jsme dostali na konečných 4:1. Výsledek mohl vypadat zcela jinak, ale jak to ve fotbale je, záleží na tom, co proměníte a v tom byli domácí jednoznačně lepší, proto vyhráli.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - R. Prokop [-] , Z. Šimek [-] (64. D. Juhár [-] ) , M. Bečvář [-] , L. Tamajka [-] (70. M. Procházka [-] ) , M. Čtrnáct [-] , M. Havel [-] , J. Švandrlík [-] (85. P. Žemlička [-] ) , O. Galajda [-] (85. J. Štipský [-] ) , J. Plesník [-] , T. Váša [-]


ŽK: 21. M. Bečvář , 55. Z. Šimek - 29. I. Kutlák , 55. J. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Godža Ladislav - TICHOTA Martin, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:36

Tip experta: výhra domácích

Domácí mají vyrovnané všechny pozice na hřišti, gol dokáže vstřelit úplně každý. Pokud na středu hřiště bude čarovat Švandrlík, tak to vidím na hodně gólů. Tipuji 5:2.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:58

Tip: výhra hostů