Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náročný duel zvládlo lépe Královské Poříčí


Branky


9

Bez udělené karty oddirigoval sudí Furiš utkání mezi Královským Poříčím a hosty z Nejdku. Obě mužstva měla po devíti odehraných zápasech 18 bodů, jednalo se proto o extrémně důležité utkání. Kvalita a výhoda domácího prostředí, tyto dva faktory určovali Královskému Poříčí roli mírného favorita, Nejdek ale odmítal odjet bez bodů, i přes dvě citelné ztráty v podobě Kuby Jílka a Ondry Šupíka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Domácím se dařilo držet míč na kopačkách, k prvnímu nebezpečnému zakončení se ale dostali hosté, v sedmé minutě pílil uvnitř vápny o dva metry vedle tyče Tomáš Pilař. A nejdečtí se také jako první postarali o změnu skóre. Po přihrávce za obranu a následné rychlé útočné akci se po nahrávce z pravé strany prosadil ve formě hrající Jiří Schlosser z bezprostřední blízkosti. Hned vzápětí ale bylo srovnáno, Daniel Unger dostal průnikovou přihrávku do nezkonsolidované obrany hostů a samostatný nájezd na gólmana Irlbeka zkušeně proměnil. Jelikož se neujala smělá individuální akce hostů ve 39. minutě, ani pro ofsajd přerušená velice slibně se rozvíjející akce domácích ve 41. minutě, byla první půle ukončena za stavu 1:1

 

Domácí zabrali

Hned po změně stran se domácím podařilo jít poprvé v zápase do vedení, chybný odkop nejdecké obrany využil Marek Kratochvíl, který obdržel míč do prostoru a křižnou střelou překonal Irlbeka. Královské Poříčí bylo v další velké šanci hned vzápětí, pohledné akci chybělo jen gólové zakončení. Rozhodující branka přišla v úvodních vteřinách 64. minuty, ve které obdržel zpětnou přihrávku uvnitř vápna kapitán Jiří Šellong a střelou do vzdálenější šibenice zvýšil vedení svého týmu na 3:1. 

 

Další šance už brankou neskončily a Královské Poříčí si tak došlo pro cenné a zasloužené vítězství. Na první Chodov momentálně ztrácí tři body a o další výhru se pokusí příští týden na půdě Nové Role, kterou zužuje spousta zranění a na výsledcích je to znát.

 



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek
Zbyněk Draxal, hráč: Dnes jsme odjeli ke šlágru kola bez svých ofenzivních es, Kuby Jílka a Ondry Šupíka, tým do utkání ale vstoupil sebevědomě a ujal se vedení po skvělé spolupráci Matěje Šilhana a ve formě hrajícího Jirky Schlossera. Domácí bohužel hned po rozehrávce srovnali po rychlé akci. Na konci poločasu měl gól na noze Honza Jílek a další dobrou příležitost opět Jirka Schlosser. Do kabin se šlo ale za nerozhodného stavu. Hned na začátku druhého poločasu se ujali domácí vedení a to ovlivnilo ráz dalších minimálně 30 minut. Domácí lépe kombinovali, byli dříve u odražených míčů, zaslouženě tak přidali třetí gól. Nejdečtí se ke dvěma šancím dostali až v poslední desetiminutovce, obě zakončení ale skončila vedle domácí branky. Domácím gratulujeme k vítězství, potkali jsme rozhodně jeden z nejkvalitnějších týmů v soutěži. Těšíme se na příští týden, kdy hostíme na svém stadionu první tým tabulky, Spartak Chodov.



Sestavy


Baník Královské Poříčí
J. Gitter [-] - V. Friml [-] , D. Unger [-] , S. Nguyen [-] (71. J. Drobný [-] ) , L. Kalous [-] (87. T. Kričfaluši [-] ) , J. Šellong [-] , P. Peterka [-] , R. Domin [-] (87. J. Jiráček [-] ) , R. Soták [-] (80. R. Boček [-] ) , V. Číž [-] , M. Kratochvíl [-]

FK Nejdek
J. Irlbek [-] - A. Mandous [-] , D. Halapej [-] , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] (40. P. Satýnek [-] ) , F. Rutrle [-] , R. Kinkal [-] , T. Pilař [-] (50. Z. Draxal [-] ) , L. Vacek [-] , J. Rutrle [-] , M. Šilhan [-] (70. M. Halapej [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: FURIŠ Adam - HRNČÁL Jiří, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:36

Tip experta: výhra domácích

Pořičí sice nemá takovou formu jako minulý rok, ale v posledním kole opět dokázali, že umí porazit každého a proto jim věřím i teď, že doma vyhrají. Tipuji 4:2.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:58

Tip: výhra domácích