Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 10:15

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda šesti brankami deklasovala Novou Roli


Branky


9

Čtyřbodový náskok měli hosté z Nové Roli nad varskou Lokomotivou. Novorolské ale zužují četná a citelná zranění, která se negativně promítla do posledních výsledků. Ani domácí neměli lavičku náhradníků naplněnou, mohli se ale opírat o své opory. Z domácí půdy chtěli vytěžit maximum.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka v první půli

Hned ve druhé minutě se ve skvělé šanci zjevil Martin Plch, centr si ale nedokázal dostatečně dobře zpracovat a míče se zmocnil Latislav. Domácí měli od prvních minut vysunutý presink a nutili hosty k nakopávaným míčům a spoustě chyb v rozehrávce. Ve třetí minutě se do nadějného zakončení dostal Tomáš Chlup, míč poslal o metr vedle levé tyče. Značně bojovný a soubojový fotbal nabídl také dvě červené karty. Ve 27. minutě ji za nešetrný zákrok na polovině hřiště viděl František Jílek. Faulovanému Hegenbartovi se šel Jílek následně omluvit a do kabin odešel bez protestů, ač se několika přítomným zdála červená karta příliš přísná. Sudí si ji ale určitě obhájí. Také druhá červená vzbudila několik nesouhlasných reakcí. Roman Riedl se ve 39. minutě dostával do nadějné situace, mezi dvěma hráči si píchl míč a pravděpodobně by se řítil sám na gólmana. Kapitán hostů Michael Karlík ho rukou přistrčil a vychýlil z rovnováhy, čímž útočnou akci přerušil a Melničuk ho bez váhání poslal ze hřiště. Z následného přímého kopu se navíc skvěle trefil Jan Tolar, který střelou přes zeď nedal brankáři šanci.

 

Další sedm branek a jasná výhra domácích

Lokádě se podařilo své vedení navýšit hned v první minutě druhé půle, kdy se prosadil Martin Plch, kterého pěkným pasem za obranu vyslal Jan Tolar. Ve 48. minutě se v souboji o míč zranil kapitán domácích Jakub Kolář, který musel být o šest minut později střídán. Na hřiště přišel 45letý Roman Kocmárek. V 57. minutě se dalším skvělým pasem prezentoval Tolar, který po pravé straně vysunul Schönwaldera. Ten ještě v malém vápně nahrál Šimonu Chlapovičovi, který si s těžkou přihrávkou poradil na výbornou a hrudníkem sklepnul míč do novorolské branky. Po hodině hry hosté snížili, Karfiol špatně vyběhl z domácí branky a značně tak usnadnil pozici pro Luďka Jóna, který ho pět metrů před vápnem překonal a poslal míč do branky. V 65. minutě se hezkou akcí na pravé straně blýskli Tolar s Schönwalderem, první jmenovaný nakonec vyslal toho druhého kolmicí do vápna, Dalinovo následné zakončení se ještě otřelo o břevno a zaplulo do branky hostů. 4:1. Hned vzápětí se se prosadil Martin Plch, pro kterého to byla již druhá branka v zápase. Toho našel ve vápně Roman Riedl a Plch měl již snadnou pozici. Hosté při apelu na odmávání ofsajdového postavení v podstatě přestali hrát, čímž situaci pro domácí tým značně ulehčili. Patnáct minut před koncem přišly poslední dvě branky zápasu. Podruhé v zápase se prosadil Dalin Schönwalder, kterého opět našel Jan Tolar, šajtlí se postaral o nejhezčí pas celého zápasu a Dalinovi už zbývalo "pouze" překonat gólmana. Poslední branka zápasu patřila hostům, zároveň to byla branka nejhezčí. Z dvaceti metrů natáhl ke střele Tomáš Chlup a křižnou střelou vymetl pavučiny v levé šibenici.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Jakub Kolář, kapitán: Po minulém výbuchu v Chebu jsme doma hostili Novou Roli. Do zápasu jsme šli s jasným cílem a to zvítězit. Zápas byl ze začátku hodně nepřesný ale i přesto jsme si pološance vypracovávali my a obstřelovali branku hostů. Dalin Schönwalder nastřelil tyč a soupeř měl velké štěstí, že střela neskončila v síti. Poté přišlo přerušení Franty Jílka ve středu hřiště a rozhodčí vytasil rovnou červenou kartu. Soupeř měl paradoxně problém s hrou proti 10ti hráčům a tak jsme si vypracovali šanci, kterou přerušil soupeřův stoper faulem a uviděl také červenou kartu. Z následného trestného kopu se krásnou technickou střelou prosadil Honza Tolar a tak se šlo do kabin za stavu 1.0. Hned po změně stran jsme přidali branku na 2.0, následně hned na 3.0 a bylo prakticky po zápase. Nakonec jsme zaslouženě zvítězili 6.2. Se zápasem jsme spokojení a byl to zřejmě náš nejlepší zápas tuto sezonu. Doufám, že na něj navážeme hned v dalším kole kdy jedeme do Žlutic.

FK Nová Role
Petr Vakeš, trenér: Utkání se nám vůbec nepovedlo, předvedli jsme velmi mizerný výkon a ještě přišli o kapitána minimálně do dalšího utkání. Jeden z důvodů je až neskutečný počet chybějících hráčů na utkání (vesměs kvůli dlouhodobým zraněním), ale přestože jsme do základní sestavy museli povolat dva hráče ze “starých pánů“, kterým děkuji, že nám pomohli a doplnit to kluky z bega, tak jsem čekal, že náš výkon bude daleko lepší, bohužel chyběla nám bojovnost a nasazení z předešlých utkání a také naivní hra v defenzívě může za tento debakl. Soupeři gratuluji k zaslouženému vítězství a my máme celý týden, abychom se pokusili slepit sestavu na další zápas, už bychom opravdu potřebovali, aby se vrátil někdo z dlouhodobě zraněných hráčů, protože už fakt není kde brát, naše situace je kritická.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Karfiol [-] - Š. Chlapovič [-] , R. Kolář [-] , D. Schönwalder [-] , M. Plch [-] , J. Kolář [-] (54. R. Kocmánek [-] ) , J. Tolar [-] , F. Jílek [-] , R. Riedl [-] , D. Žinčák [-] , R. Patera [-]

FK Nová Role
J. Latislav [-] - T. Chlup [-] , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] (46. J. Kvapil [-] ) , L. Jón [-] , M. Kabele [-] (82. T. Vakeš [-] ) , T. Červík [-] , T. Koudelka [-] , M. Černý [-] , D. Hegenbart [-] (63. M. Živanovič [-] ) , P. Florián [-]

ČK: 27. F. Jílek - 39. M. Karlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - PROCHÁZKA Jaroslav, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:36

Tip experta: výhra hostů

Role je v tomto posílena o nové hráče a konkrétně o “shootera” Neuderta, který potvrdí roli vůdce a svůj tým dovede k vítězství. Tipuji 1:3.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:58

Tip: výhra domácích