Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek, jasná výhra pro Hroznětín


Branky


51. J. Křížek - 4. J. Klas , 24. R. Kalán , 37. J. Vodrážka , 40. T. Koch , 47. J. Klas , 82. L. Hořt
9

Žlutice se horko těžko drží nad poslední příčkou tabulky, tým zužovaný zraněními a absencemi se v sezóně trápí a velké změny se nečekaly ani v utkání s Hroznětínem. Hosté si zatím drží pozici v TOP 3 a podávají skvělé výkony. První branka přišla už po čtyřech minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřbranková první půle předem určila vítěze klání

Na první branku se nemuselo čekat dlouho, už ve 4. minutě se prosadil hostující kapitán Jiří Klas, který doklepával do brány z bezprostřední blízkosti po hezké nahrávce Kocha. Hosté nadále kontrolovali hru a diktovali tempo. Ve 12. minutě se k ojedinělé šanci dostali domácí, po dlouhém nákopu ale branka nepadla. Ve 21. minutě se domácí málem prosadili, když, co mělo být centr, letělo z výšky přímo na bránu. Rams byl ale v brance hostů pozorný a odvrátil na roh. O tři minuty později se trefili opět hosté. Po rohovém kopu, který zahrával Klas, se nadvakrát i s pomocí břevna prosadil Roman Kalán a bylo to 0:2. Ve 37. minutě využil chyby v obraně domácích Václav Klauz a řítil se sám na gólmana, po zaseknutí ještě stihl levačkou vypálit, jeho pokus ale gólman Hladký vyrazil. Hned vzápětí si ale Klauz naběhl na centr z pravé strany od Vodrážky a tentokrát se již nemýlil. 0:3.

Pět minut před koncem první půle se po hezké akci Vodrážky a následné kličce prosadil Tomáš Koch, který vstřelil již čtvrtou hroznětínskou branku. 

 

Hosté zvolnili, výhra byla jasná

Krátce po úvodu druhé půli se opět prosadil Jiří Klas, který obdržel po krásné průnikové přihrávce ještě hezčí centr z levé strany od Dana Horváta a v zakončení se nemýlil. V 51. minutě se domácím podařilo alespoň korigovat. Trefil se Jakub Křížek. O minutu později se žlutičtí dostali k dalšímu nadějnému zakončení, střelu z vápna ale Rams pokryl. Poslední branka přišla necelých deset minut před koncem. Trefili se opět hosté. Pas za obranu a následný nájezd dva na brankáře proměnil Lukáš Hořt, který už jen doklepával do odkryté brány po nahrávce od Kocha

 

Hroznětínští si tak ze Žlutic odvážejí přesvědčivé vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Hroznětín
Jiří Klas, kapitán: Před zápasem jsme si řekli, že na domácí vlítneme a to se stalo, hned ve 4. minutě jsme se dostali do vedení a poté přidávali další branky, domácí jsme v 1. půlce k ničemu nepustili. Ve 2. půlce jsme hned přidali branku a zápas se víceméně dohrával, po naší chybě vstřelili gól i domácí, my pak dali ještě branku a zápas skončil naším jasným vítězstvím.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Sivák [-] , Š. Bok [-] , J. Křížek [-] , P. Koliha [-] (46. M. Bok [-] ) , A. Čech [-] (85. F. Gašparec [-] ) , L. Melnyk [-] , M. Thai [-] , P. Krejza [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - J. Provazník [-] , V. Klauz [-] (65. L. Hořt [-] ) , R. Kalán [-] , P. Václavík [-] , D. Horvát [-] , M. Gruber [-] , T. Koch [-] , J. Klas [-] , M. Burkyt [-] , J. Vodrážka [-]

ŽK: 14. A. Čech , 43. L. Melnyk , 70. M. Hladký , 89. P. Krejza - 11. V. Klauz .
Hráči zápasu: J. Klas .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - CHRÁSTECKÝ František, VARGOVÁ Jessica.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Lukáš Kočí
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů, ale záleží, jak jim sedne velké žlutické hřiště a jestli se domácím uzdraví nějací zranění hráči.

Tip: výhra hostů