1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice překvapivě poráží Novou Roli


Branky


9

Po silném rozjezdu se Nové Roli v posledních utkáních nedaří tak, jak by si její hráči představovali. Proti Lomnici, která měla po osmi utkáních šest bodů, chtěli na domácí půdě jednoznačně zvítězit a opět se naladit na vítěznou mentalitu. Utkání nabídlo tři branky a dvě červené karty, veškerá akce se ale děla v poslední půl hodině!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V 11. minutě Lukáš Hájek vyslal dobrou přízemní přihrávkou do velké šance Pepu Vaverku, který postupoval sám na brankáře hostů, ale místo očekávaného zakončení v jasné brankové příležitosti, zvolil přihrávku na spoluhráče, která byla ještě k tomu nepřesná. Ve 28. minutě rolský Tomáš Koudelka našel z rohového kopu zcela osamoceného Martina Černého, který však ve velmi dobré příležitosti hlavou mezi tři tyče brankové konstrukce hostí zamířit nedokázal. Ve 33. minutě po novorolském rohovém kopu míč prošel prakticky podél brankové čáry, hráči byli blízko ke vstřelení kýženého gólu, míč ale do brankového zařízení soupeře “doklepnout“ nedokázali. O tři minuty později po dobrém tlaku Petr Florián zkráceným centrem našel Tomáše Čeríka, který hlavou v pádu dobře hlavičkoval, ale brankář Marka hosty podržel, kdy míč i s pomocí tyče dokázal vytěsnit. O dvě minuty později domácí opět zavřeli soupeře v jeho pokutovém území, akce prakticky skončila střelou Filipa Neuderta zpoza vápna, který nepálil vůbec špatně, ale jeho dobrý střelecký pokus zastavila tyč svatyně hostů. 

Po pořádném dramatu vítězí hosté

Hned v první minutě se hosté dostali do první vážnější šance v utkání, po dlouhém nákopu a následném úniku přišel kvalitní přízemní centr, skvělým zákrokem se ale blýskl brankář Poláček a následně zažehnal nebezpečí Baloun. V 61. minutě si Josef Vaverka navedl míč do pokutového území a levou nohou vystřelil na bránu hostů, trefil ale pouze břevno. Na první branku se čekalo dlouhých 72 minut. Michal Štěpanovský se doslova probil středem hřiště až do zakončení, po dvou vyhraných soubojích měl před sebou jen gólmana, kterého přízemní střelou prostřelil a poslal Lomnici do vedení. Pro domácí bylo po šesti minutách ještě hůře, v 78. minutě viděl po druhé žluté kartě červenou Michael Karlík, novorolský kapitán. A o pět minut později bylo pro domácí ještě hůře. Špatnou Poláčkovu rozehru převzal lomnický Lukáš Novák, připravil si míč a precizně umístil míč ke vzdálenější tyči. Domácím se podařilo o minutu později snížit, po nákopu do pokutového území se odražený míč dostal k Martinu Černému, který z deseti metrů nedal přízemní střelou brankáři Markovi šanci. Domácí se nadále hnali za vyrovnáním, dvakrát se sudího dokonce dožadovali odpískání pokutového kopu, píšťalka ale zůstala němá a Lomnice si tak připisují extrémně cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
Petr Vakeš, trenér: Bylo to pro nás takové utkání "blbec", jak se říká, první poločas jsme měli čtyři tutové šance ke skórování, ale naše efektivita byla žalostná. Naopak soupeř prakticky z druhé šance v utkání šel do vedení, druhou branku jsme obdrželi po hrubé chybě v rozehrávce. Ke konci utkání jsme ještě sahali aspoň po bodíku, ale nebylo nám souzeno a kalich hořkosti jsme si vypili až do dna. Prohra v domácím prostředí je pro nás samozřejmě velká ztráta, ale ještě větší ztráta je zranění dalších dvou hráčů, kdy jeden z nich už si tutově na podzim nezahraje a u druhého se budeme modlit, aby se dal co nejdříve do kupy, protože už opravdu zranění hráči převažují nad těmi zraněnými a nebýt toho, že někteří hráči nastupují i ne zcela zdraví, tak už to bychom to ani nedali dohromady. Speciálně musíme poděkovat Jirkovi Balounovi, který už si chodí kopnout jen rekreačně a i přesto nám v nelehké situaci pomohl a nastoupil od začátku utkání.




Sestavy


FK Nová Role
D. Poláček [-] - J. Vaverka [-] (64. J. Kvapil [-] ) , F. Neudert [-] (75. T. Vakeš [-] ) , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] , L. Hájek [-] , T. Červík [-] , T. Koudelka [-] , J. Baloun [-] (77. J. Latislav [-] ) , M. Černý [-] , P. Florián [-]

TJ Lomnice
J. Marka [-] - O. Lukeš [-] , O. Podhajský [-] (88. P. Lorenz [-] ) , M. Veselý [-] , L. Novák [-] , T. Ptáček [-] (86. P. Bardon [-] ) , J. Samek [-] (42. R. Schrehart [-] ) , M. Maršík [-] , J. Veselý [-] , J. Šlais [-] , M. Štěpanovský [-]

ŽK: 55. M. Karlík , 80. J. Latislav - 68. J. Veselý , 86. T. Ptáček . ČK: 78. M. Karlík - 88. J. Veselý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Lukáš Kočí
Tip experta: výhra domácích

Nová Role by měla mimo jiné potvrdit výhodu domácího prostředí a dojít si pro jasnou výhru.

Tip: výhra domácích