Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kohouti dvakrát vedli, všechny body ale berou nejdečtí


Branky


9

Františkovy Lázně v posledních zápasech předvádějí kvalitní výkony a ve svých řadách mají několik nadstandartních borců, nelze se tak divit, že na nejdeckou půdu zajížděly s úmyslem bodovat. V utkání, ve kterém sudí Peschel neudělil byť jedinou žlutou kartu, se hostům také povedlo jít do vedení. Hned dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Po úvodním oťukávání, ve kterém byli o něco více vidět nejdečtí, se v podstatě z první větší šance zápasu prosadili hosté. V 19. minutě se do vápna dravě prodral Lukáš Hibler, který následně umístil míč k bližší tyči a překonal domácího Irlbeka. O osm minut později bylo srovnáno. Tomáš Pilař vypíchl protihráči míč na středovém kruhu, třemi dotyky se dostal 20 metrů před bránu, odkud natáhl k parádní střele, která zapadla do levé šibenice. Brankář Lauko byl bez šance, 1:1. Šance byly následně k vidění na obou stranách, gólové ale v podstatě neexistovaly. Ve 40. minutě se k zajímavé střele zpoza vápna dostal Jiří Schlosser, projektil ale letěl nad hostující bránu. Nejdeckým se dařilo poměrně kvalitně kombinovat, hosté spoléhali na brejky a rychlého Hiblera. V samém závěru se mohli trefit po rohovém kopu. Následnou hlavičku zachytil před brankovou čárou hráč, druhý nadějný pokus brankou také neskončil.

Hosté šli opět do vedení

Ve druhé půli se jako první prosadili opět Kohouti. Paradoxně mohli těsně předtím skórovat domácí, skvěle zahraný rohový kop ale brankou neskončil a tak se po dlouhém nákopu řítil dopředu Tomáš Hajmacher, který byl na hřišti pouhé dvě minuty, a krásnou střelou zpoza vápna poslal máč za záda Irlbeka. V 69. minutě předváděl technické finesy Jakub Jílek a ve velice slibné pozici před vápnem byl faulován. Exekuce se chopil Jiří Schlosser a z 23 metrů přes zeď poslal míč do branky. O čtyři minuty později byl obrat dokonán. Po parádním úniku Patrika Satýnka na levé straně dostal Jakub Jílek předloženo před branku a nabídnutou gólovkou nepohrdnul. Nejdečtí poprvé v zápase vedli a byli rozhodnuti uhájit toto vedení až do konce. 

 

A tak se také stalo. Žádná větší šance již k vidění nebyla, bez nastavení odpískal sudí Peschel konec zápasu, ve kterém se domácí sice nadřeli, ale nakonec si připisují cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Dnes jsme odehráli velmi náročný zápas, na Limnici dorazil soupeř, který má ve svém jádru několik nadstandardních hráčů, navíc posílený výhrou nad Královským Poříčím z minulého víkendu. Hosté se dostali do vedení, za naše barvy kontroval krásnou trefou Tomáš Pilař, za nerozhodného stavu se šlo do kabin. Ve druhém poločasu začal mít domácí tým více ze hry, paradoxně to byli hosté, kteří se z brejkové situace a další ukázkové ráně dostali do vedení. Nejdečtí ale zápas nevzdali, naopak, Jirka Schlosser se trefil z přímého kopu a deset minut před koncem po nezištné přihrávce Patrika Satýnka rozhodl Kuba Jílek. Cenná výhra, které se vážíme. Díky za tradičně kvalitní servis lidí kolem týmu, Vilém Krejčí, Jan Šidlík, Michal Halapej, Zdeněk Kudrna, Jozef Demčák, a další.




Sestavy


FK Nejdek
J. Irlbek [-] - J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , M. Šilhan [-] , J. Borůvka [-] (68. P. Satýnek [-] ) , T. Pilař [-] , O. Šupík [-] (56. Z. Draxal [-] ) , L. Vacek [-] (86. J. Hillebrand [-] ) , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Vyskočil [-] , M. Heller [-] , M. Lukáč [-] , L. Hibler [-] (56. L. Hajmacher [-] ) , J. Eisenreich [-] (56. K. Biháry [-] ) , R. Hubáček [-] (78. L. Rejman [-] ) , M. Strnad [-] , D. Ščislák [-] , M. Haberle [-] , V. Strnad [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Peschel Filip - SIEBER Josef, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Lukáš Kočí
Tip experta: remíza

Velice těžký zápas pro oba týmy. Z Nejdku se body vozí těžko, přesto věřím v remízu.

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 14 60:25 34
2 FK Ostrov, z.s. B 14 39:17 34
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 14 48:35 28
4 Baník Královské Poříčí 13 49:28 25
5 TJ Baník Union Nové Sedlo 14 32:22 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 18
2 Marek Klepáček 17
3 Jan Tolar 14
4 Marian Geňo 13
5 Jaroslav Zedníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 55 60,4% 0
2 Venca Likeš 53 58,2% 0
3 Jiří Pužman 52 59,8% 0
4 Karel Chovánek 51 56,7% 0
5 Jiří Klik 49 53,8% 1
Zobrazit celou tabulku