Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2021 19:00

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slávisté v první půli přejeli Toužim a berou tři body


Branky


16. S. Nguyen , 23. O. Shorný , 25. P. Gabriel , 27. J. Gabriel , 32. R. Svoboda , 45. J. Mašata , 47. J. Mašata , 74. J. Mašata - 21. M. Hotěk (p.) , 84. M. Očko
6

Osm zápasů, nula bodů. Velice nelichotivá bilance toužimských fotbalistů, kteří po bodech již několikrát sahala, ale stále neúspěšně. Mladíkům ze Slavie se nedaří špatně a s třinácti body se pohybovali v pohodlném středu tabulky. Na první branku se čekalo přes čtvrt hodiny, ale pak to začalo padat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest ku jedné

Domácí byli od prvních minut aktivnější a ač se v úvodu jednalo především o seznamování soupeřů, první šance na sebe nenechali dlouho čekat. První gólová přišla v 16. minutě, skóre načal Son Hong Nguyen a Slavia vedla 1:0. Hostům se díky penaltě, ze které se prosadil Miloslav Hotěk, podařilo o pět minut později vyrovnat. Za další dvě minutky ale Slávisté opět vedli, když se mezi střelce zapsal Ondra Shorný. Následovala čtyřminutovka zmaru pro hosty, kteří byli naprosto rozhození a nekoncentrovaní. Ve 25. minutě se prosadil Petr Gabriel, ve 27. minutě jeho mladší bratr Jakub Gabriel a bylo to už 4:1. 32. minuta patřila Radku Svobodovi, který upravil na 5:1 a ani to nebylo do poločasu vše. Třičtvrtě hodinu plnou nezdaru hostů uzavřel Jan Mašata, který se prosadil těsně před koncem poločasu, zvýšil na 6:1 a zároveň si tím teprve načnul svůj střelecký účet.

Tempo zvolnilo

Hned dvě minuty po úvodní rozehrávce druhé půle se domácí opět prosadili, na hrozivých 7:1 dal opět Jan Mašata. Tempo hry následně značně zvolnilo, všem přítomným bylo jasné, že utkání již neočekávané zvraty nenabídne a kdyby sudí byl býval ukončil zápas po padesáti minutách, hosté by možná byli i rádi. Na další branky se tak čekalo až do poslední čtvrt hodiny, tu ale načal zkompletovaným hattrickem Jan Mašata. Bylo to už 8:1. Poslední branku zápasu vstřelili hosté. V 84. minutě se k zakončení dostal Miroslav Očko a kosmeticky upravil skóre na závěrečných 8:2. 

 

Toužim hostí příští víkend Nové Sedlo a za divácké podpory se pokusí konečně bodovat, Slavia zajíždí k těžkému duelu na půdu Františkových Lázní.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér: Jasné a zasloužené vítězství. Naše hra v prvním poločase byla velmi dobrá a výsledek 6:1 mluví za vše. Druhý poločas už neměl takový náboj a jsem rád, že jsme přidali ještě dvě branky. Škoda těch obdržených. Hráči zaslouží pochvalu, jsem rád, že zápas odmakali a dosáhli takového výsledku. Jediná kaňka na zápase je neomluvitelné chování a brutální zákroky hostujícího kapitána, který dostal jen žlutou kartu, podle mě měl být vyloučen.




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
M. Psohlavec [-] - P. Gabriel [-] (62. V. Majer [-] ) , K. Sedlak [-] (73. T. Svoboda [-] ) , R. Krčma [-] , J. Gabriel [-] (46. F. Tošovský [-] ) , R. Svoboda [-] , S. Nguyen [-] , J. Mašata [-] , O. Shorný [-] (46. D. Verebely [-] ) , Š. Surma [-] , B. Knop [-]

SK Toužim
V. Přenosil [-] - L. Marek [-] , M. Hotěk [-] , K. Krejčí [-] , M. Očko [-] , J. Legr [-] , V. Nováček [-] (32. L. Pavlík [-] ) , K. Čermák [-] , Z. Dvořák [-] , J. Frank [-] , D. Tunder [-]

ŽK: 73. K. Sedlak - 58. K. Krejčí , 59. J. Frank , 87. D. Tunder .
Hráči zápasu: J. Mašata , Š. Surma .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sieber Josef - PESCHEL Filip, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Lukáš Kočí
Tip experta: výhra domácích

I když bych tak trošku přál Toužimi, aby konečně brala první body, tady vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích